Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(83)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

problema e ca nu pot sa-i zic nimic pt ca imi baga textul cu sunt obosit,alerg toata ziuadar probabil ca stii si tu f bine frazele astea

25 martie 2009

Cunosc si eu foarte bine textele Asa ca prefer sa nu-l mai bat la cap, caci ma bat eu singura in cap
Eu i-am si zis-o la maica-sa si a recunoscut ca ea este de vina, dar in continuare se comporta cu el ca si cum ar fi un bebelus de mi se face...greata Sincer mi-e frica de ce-o sa fie cand o sa creasca David mai mare si o sa inceapa sa mi-l alinte Si sigur o sa aiba pretentii sa stea cu el...ca deh, este proaspat iesita la pensie si singura...si obositoare. Hai ca iar ma plang de soacra-mea

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

am luat si lapte de vaca de la tarani si acum mananc caimacul...voi stiti ca eu nu am mai pus gura pe asa ceva de peste 20 de ani??? si atre bun mai e. am patit ca si cu madlena lui prust

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:

ei lasa ca nici eu nu am gasit spanac. nici mama nu a gasit in salajan.
Olga in ce piata ai fost tu?

25 martie 2009

Eu am chiar langa mine o piata f buna...da nu stiu cum ii zice. Este langa parcul Bazilescu. Am vazut spanac in 3 locuri. Cred ca daca vii pe centura faci 15 min pe centura de unde stai tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

cris - tare dragutza e si are nishte ochii
am murit de ras cand am vazut-o cu shoseta in gura....zici ca e un pui mic de catzelte ashtepti sa te si maraie daca incerci sa o iei

25 martie 2009

aham :) si ea ca si alexandra lui novus, au tendinte bumbacovore

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

olga - pai cine nu se plange de soacra??? parca doar Gigelica se intelegea bine cu ea. eu tot ma plang din cand in cand si pe bune o vad doar de 3 ori pe an si atunci maxim 5zile. dar na,la 78 de ani e imposibil sa nu ma sece cu texte gen:"aoleooo mama,ti-e nu o sa-ti fie frig asa?" adresa la fusta mea pana fix sub fund. friiiig??? erau 30 de grade afara. deci...cititi printre randuri
nici eu nu il bat la cap ca sa nu imi fac sange rau ca oricum nu mai schimb eu ce a invatat in 40 de ani, dar tot mor de nervi. cum o sa-l educ pe pe fi-miu cand o sa-l vada asa pe tac-su???
bazilescu, foarte tare. chiar ca in 10 min sunt acolo. oricum eu numai pe bucuresti noi vin in centru ca sa evit podul grand si linia lui 41

25 martie 2009

Mergi la inceput

de unde le scoti frate??? am citit de 10 ori cuvantul pana sa ma prind. credeam ca e un cuvant pe care nu il conosc,inca putin si dadeam cautare in dex online

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:

cris - tare dragutza e si are nishte ochii
am murit de ras cand am vazut-o cu shoseta in gura....zici ca e un pui mic de catzelte ashtepti sa te si maraie daca incerci sa o iei

25 martie 2009

aham :) si ea ca si alexandra lui novus, au tendinte bumbacovore

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

multumim de urarile pt ziua de ieri, avem si noi 6lunite

vad ca si voi ati dat iama prin piata zilele astea(si noi) ba chiar ieri m-a apucat febra gatulului si am facut ciorbita, ostropel, snitele si crema de zahar ars

Natalia nu mai face temperatura (va zisesem eu ca avea joi rosu in gatulet) i-am dat nurofen la 8 ore pana azi. Nu a tusit si nasucu a fost f. putin infundat da nu mai este acum. Nu stiu ce sa fac sa-i mai dau nurofen. Voi ce ziceti?De unde stiu ca nu mai are rosu in gatut si e bine,ca nu vad gatuletul.Oare faptul ca nu mai are temperatura sa fie semn ca s-a facut bine?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Citat:

olga - pai cine nu se plange de soacra??? parca doar Gigelica se intelegea bine cu ea. eu tot ma plang din cand in cand si pe bune o vad doar de 3 ori pe an si atunci maxim 5zile. dar na,la 78 de ani e imposibil sa nu ma sece cu texte gen:"aoleooo mama,ti-e nu o sa-ti fie frig asa?" adresa la fusta mea pana fix sub fund. friiiig??? erau 30 de grade afara. deci...cititi printre randuri
nici eu nu il bat la cap ca sa nu imi fac sange rau ca oricum nu mai schimb eu ce a invatat in 40 de ani, dar tot mor de nervi. cum o sa-l educ pe pe fi-miu cand o sa-l vada asa pe tac-su???
bazilescu, foarte tare. chiar ca in 10 min sunt acolo. oricum eu numai pe bucuresti noi vin in centru ca sa evit podul grand si linia lui 41

25 martie 2009

Da si eu m-am resemnat, ca nu mai pot sa schimb multe. Mai incerc din cand in cand

Pai treceti asa des pe langa noi, si nu trageti o fuga sa ne vedeti?
Sa ma suni cand mai esti prin preajma si te plictisesti. Am si un parc langa...de fapt este parcul Bazilescu

Fug sa vad ce se mai intampla cu spanacul meu

Mergi la inceput

alina - felicitari pt jumatatea de an implinita
despre nurofen...hmmm...eu stiam cam 3-4 zile e bine sa ii dai, poti alterna cu panadol. bine ca ati scapat ieftin

noi uite si acum ne chinuim cu mucii si mai nou are si o tuse uratik. cred ca luni o sunt totusi pe pediatra sa vina sa ii asculte plamanii, sa nu fie vreun pui de bransiolita(desi nu face febra, are o stare generala exceptionala, mananca f bine...cine sa mai inteleaga). pediatra zicea ca probabil eo tuse normala si face parte din desfasurarea bolii, dar parca mi-e frica sa nu stau prea relaxata.ma uitam ieri pe calendar si mi-am dat seama ca avem deja peste 15 zile

olga - pai bine ca ai zis. sa ne preaca nemernica asta de viroza sau ce o fi si sigur va facem o vizita, mai ales ca vitamina e efectiv topid dupa David

25 martie 2009

Mergi la inceput

iar mi-a bushit fi-miu ceva la calculator sunt chestii de care eu nici macar nu aveam habar ca se pot schimba. acum mi-a disparut barul de sus, nu mai vad tab-urile, adresa..etc
se pare ca trebuie sa fac un drum la ikea sa iau un birou mic de calculator, sa il ridic de la nivelul lui. oricum deja am modificat jumatate din casa, la masa nu mai am decat doua scaune si alea proptite cu masa in perete, florile sunt sus la mansarda, rastelul de rufe e blocat cu un tarc de plasticsi inca nu a inceput sa mearga singur. pai inseamna ca atunci o sa prind in dibluri toata mobila. are o dambla sa se agate cu mainile de scaune sau ce gaseste mai inalt si sa se ridice in maini in aer(din premergator) stiti voi, ca tractiunile la bara. pe cuvant daca nu mi se pare shocanta forta de care da dovada. pe gard afara se agatza ca o jucarie din aia cu magnet pe labutze

25 martie 2009

Mergi la inceput