Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(83)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_tinaus

Neataaa!
am reusit sa selectez pozele din cateva mii
si le aveti aici :
http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/4Luni02#
http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/5Luni#
http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/6Luni#
http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/7Luni#

Am recuperat ceva din urma cu ele... va las sa va delectati cu broscuta si incerc sa recuperez si capitolele

Cristina, mami de Ana - 30 martie 2009

Poze broscuta harnicuta

superba broscuta
iti vine s-o pupacesti incontinuu

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

a si cris intreba de mesele diversificate. In planul dupa care ma ghidez eu se incepe cu legume , apoi legume cu cartof si carne. Nu ca n-ar fi si cartoful tot leguma, dar se pare ca e o constanta in piureurile de legume. Abia de la sf lunii a sasea se introduce a doua masa, fructele, dupa amiaza. Legumele eu le dau intre prima si a doua masa, ca la noi inca nu s-a inlocuit nici o masa, legumele sunt gustarea de la ora 10, cam asa.

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Ba da, Dyana e privat, ti-am trimis invitatie pe mail. Credeam ca merge cu link direct.
Am mai pus poze cu ea mergand pe langa marginea canapelei in albumul din picasa.

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Viata merge inainte
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ah geanina? Ce mai face Andreea, ati mai scapat de bubite?

5 luni

Mergi la inceput

Deci, am incarcat in photobucket. Luana

Viata merge inainte
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Daca noua sarcina e un imbold in plus

Ilinca, multumesc!
Noua sarcina este o viata, nu neaparat un imbold in plus. Sper sa fiu capabila sa o apar si sa o ocrotesc pana la termen. Pt ca, indiferent de momentul nepotrivit in care am aflat, este o binecuvatare. Asta am uitat sa spun, ca sunt binecuvantata cu sansa de a avea inca un copilas de iubit si de crescut. Pt ca nu ma tem de a-l creste si a ma dedica lui, ci ma tem ca nu-l voi putea ocroti cat este inauntrul meu.
Ma iertati daca ma obsedeaza ideea, dar cui sa ma plang si eu?

Viata merge inainte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Iar l-am scapat pe cristi din pat... updatam prima pagina

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Daca ii gasesc Luanei casca de protectie, iti cumpar si tie pt Cristi?

Viata merge inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Ah geanina? Ce mai face Andreea, ati mai scapat de bubite?

Keutu cheliutu 5 luni

deocamdata ma bucur ca nu mai apar altele - cred ca incepe sa-si faca efectul tratamentul homeopat
insa tare rau aratam
si ne scarpinam....

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Neata tufete

Am citit, Ayla, temerile tale si frica de a te atasa din nou de un mic simburel fragil... cred ca este normal, la cit ai suferit, sa vrei sa te protejezi. Dar noul BB te va invata el sa il iubesti si pe parcursul timpului ai sa te detasezi de teama asta viscerala...
Pe mine ma impresionezi de fiecare data cind ne vorbesti despre relatia lui Alex cu Alma, despre relatia ta cu Alex, despre Clau si Luana... sinteti o familie complet deosebita si aveti un destin iesit din comun, asa ca nimic nu ma mai mira, venind de la voi.

Chatonel, iubita mea , mi-ai facut sa plang.
Nu stiu cat de deosebiti suntem noi, dar am simtit in propria viata vorba care spune ca "Pentru fiecare lucru pe care l-ai ratat, ai castigat altceva, si pentru fiecare lucru pe care il castigi, pierzi ceva."

Viata merge inainte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

crezi ca ma bati?

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Pai deja am 4 nume in lista copiilor. Nu ai uitat ceva? Si in ritmul asta, daca la dupa fiecare 8 luni mai fac inca unul... o ajung pe doamna aia cu 8 in curand.
Doamne fereste!

Viata merge inainte

Mergi la inceput