Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ayla - nu pot decat sa-ti trimit o ploaie de pupicuri

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Monica felicitari Luaneisi multi -ici pentru bb3

Tot in capitolul ignore a fost si...????

mesaj de la Mariana(Simina_kin)
Azi a fost prima zi mai buna...Aseara a papat Maya prima seringa cu lapte de la mine,adica 10ml,strans in 2 ore ...,dar progresam noi.Imi cer scuze tuturor fetelor ca n-am raspuns la tel sau mesaje dar n-am putut...Va pup pe toate.Mariana

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Felicitari Maya!
Eu ii scriu sms Siminei, mi-e mult mai usor. Si am si sunat-o, chiar daca ati scris ca sa nu o deranjam. Cand nu a putut vorbi ori nu a raspuns, ori mi-a refuzat apelul. Cand eram eu in spital as fi vrut sa vorbesc cu cineva, si toti credeau ca ma deranjeaza.
Ma bucur pt fiecare progres al Mazaricii si ma gandesc des la ele.
Kea, intrebai de ce cu siringa. Pt ca intr-un fel temerile Luciei si ale mele nu au fost nefondate. Maya este prematura si la inceput papa cu siringa (nu cred ca a fost nevoie de gavaj cum a avut Luana la inceput), pana va prinde putere sa suga la san. Dar se face ea mare si puternica, si in curand va sta la mami ei in brate si va suge titi.

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Viata merge inainte
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

am reusit sa selectez pozele din cateva mii

Tare dulce e!

Viata merge inainte
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

ayla - nu pot decat sa-ti trimit o ploaie de pupicuri

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Multumesc!
Ii primesc, pt ca am nevoie.

fetita motzata ati vazut-o?
Intru mai tarziu.

Viata merge inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Deci, am incarcat in photobucket. Luana

Viata merge inainte

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aoleu fetele !! m-am uitat la prognoza meteo pt sapt viitoare si cred ca a venit toamna dar iarna e la usa ; cica poate sa ninga la noi miercuri,joi !!!brrrr

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Am venit si noi de pe afara, am vazut poze foarte frumoase cu bebei, ba cu ochisori vrajitori, ba cu soseta in gura, am vazut-o si pe Luana cat de bine sta in picioruse pe langa pat, minunat!

Mazarica Siminei papa cu siringa si poate pt ca asa e politica spitalului, nu doar ca e usor prematur, la bb3 tot cu siringa le dadea 2-3 zile, pana venea lapte la mame, si al meu a fost nascut la 41 sapta si de puternic si vioi a fost de la inceput, nu stiau asistentele de la neonato cum sa mi-l aduca mai repede in salon, cica le-a inebunit, ailalti bebei erau mai somnorosi si cuminti... O asteptam pe Maya sa vina acasa, parca peste 2,400 se pot externa bebeii, daca nu au si alte probleme, nu?

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni

Mergi la inceput

Cititi si voi ceva super tare.

Viata merge inainte

Mergi la inceput

Anca, daca bebe e mic, nu are putere sa traga. Daca primeste cu siringa inseamna ca papa singura (fata de gavaj). Nu e nevoie de 2,4 kg, ci sa isi mentina singura temperatura corpului (si sa suga, dar cum ziceam, daca papa singurica din siringa asta nu e o problema). In primele zile va scadea in greutate, si apoi trebuie sa inceapa sa recupereze, cam astea sunt conditiile la prematuri.

Viata merge inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Si Cristi a fost hranit cu seringa. Nu ca nu avea putere sa suga, dar asa era cutuma in spital, sa nu se invete cu biberonul Las' ca l-am invatat eu cand am ajuns acasa

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput