*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (79)*
Raspunsuri - Pagina 21
Ramo2007 spune:
Si Sara face curat in sertare.Amesteca sosetele mele cu ale lui tati...merge lipita de sifonier si face bravo dupa cativa pasi.Uita ca nu e sustinuta, sta cateva secunde si cade in fundulet.Noroc cu pampersul, ca altfel ar fi si funduletul vanat ca genunchii 
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
monicus spune:
Multumi,. deci nu suntem singura... ce bine... asa ca Luca sa faci multa....multa "curatenie".. asa o ajuti pe mami... si tare incantata este.. are pe cine sa se bazeze.. ce frumos.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Monicus scumpa foc Ana cum face "curat" . Asa face si Luca...momentan e la sertare...dar cred ca in curand deschide si dulapurile |
Ramo2007 ce frumos.. inca un cozanacel de nadejde.. asa ca trebuie sa tinem pasul cu ei.. sunt "grabiti" sa faca curatenie peste tot.
Nazdravana mica ce este Sara. Si bine spui noroc cu pampersul.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
bebecris spune:
azi am fost si noi si am facut vaccinul de un an...David are 11 kg 800 g si 77 cm lungime....este sanatos....a plans un pic la vaccin...la un an si o luna facem PRIORIXUL...
numai ca acum ne-am pricopsit cu o dermatita de scutec....
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
David-Andrei 
BOTEZ 
Povestea nasterii
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
858 - 2 euro/SMS - INIMA COPIILOR
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
monicus spune:
Felicitari pentru rezultate.... un cozanacel curajos....pentru ca u a plans mult.. Bravos...
Offf sa scapati mai repede,,,, ...Sa se faca bine...
| citat din mesajul lui bebecris azi am fost si noi si am facut vaccinul de un an...David are 11 kg 800 g si 77 cm lungime....este sanatos....a plans un pic la vaccin...la un an si o luna facem PRIORIXUL... numai ca acum ne-am pricopsit cu o dermatita de scutec.... Cristina - mami de DAVID - ANDREI ![]() David-Andrei ![]() BOTEZ ![]() Povestea nasterii http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI 858 - 2 euro/SMS - INIMA COPIILOR Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!! |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
carmendu spune:
| citat din mesajul lui bebecris numai ca acum ne-am pricopsit cu o dermatita de scutec.... |
bebecris- incearca cu SUDOCREM.
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
malinas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui fluturasha23
ce sa facem...foarte bine...multumim de intrebare....iulia nu mai vrea sa bea seara lapte de vreo luna, asa ca ii introdusesem iaurt cu paine...acum nu mai vrea nici iaurt...asa ca ii dau mancare: legume + pui/vita/peste si putina paine...vad ca ii place...mananca pe la 7.30, adoarme pe la 8.30 si mai 'cere' lapte in jur de 6 dimineata. Dupa care mai doarme pana la 8.30 - 9. Cu mucisorii si noi am tot avut probleme mai ales de la vremea asta rece, dar le-am rezolvat. Am inceput sa-i dau ceai de patlagina cam 50-70 ml/zi, amestecat cu ceaiul ei de fructe, asa ca il bea fara probleme. Cum mai adoarme/doarme David? Multi !mami de Iulia |
cum faci ceaiul de patlagina si cat ii dai? David doarme cand mai bine, cand mai rau.O noapte pe saptamana dorm eu in camera cu el, ca sa se odihneasca Liviu, si o noapte pe saptamana, doarme Liviu in camera cu el.Asa ca suntem ceva mai bine, din punctul asta de vedere.
_
[red]
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr. 10 luni, 76 de cm si 9700gr
malinas spune:
La multi ani Damian! Sa fii sanatos, fericit, sa ai o viata plina de bucurii si impliniri.
_
[red]
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr. 10 luni, 76 de cm si 9700gr
anca_27 spune:
Fetelor, ati facut biscuiti doar cu galbenus? Vreau o reteta incercata.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
lauramiron spune:
La noi a venit direct iarna, a trecut peste toamna
Dupa cum se prognozeaza, ma pot trezi dimineata cu zapada
A fost un friiiiig astazi, si o vijelie si o ploaie rece....bbrrrrr
Nu prea am citit, asa ca va rog nu va suparati pe mine daca n-am raspuns cuiva
Cati e din cale afara de scancita si iritata, tuseste si fiecare tuse e insotita de plansete
, dintele nr. 6 inca o chinuie groaznic. Refuza mancarea ei, ar manca numai tampenii si stiti cum e, ma gandesc sa aiba ceva in stomacel, asa ca serveste tot felul, in seara asta pizza facuta in casa
Nimik rau de altfel decat sarea, c-am facut-o cu rosii,branza, sunca si masline.
Ii dau Ketof in seara asta ca sa se odihneasca fara tuse, sper sa fie mai bine. Si Rebeca mai tuseste razlet.
Cam cu asta ne delectam zilele astea
Musai sa-i treaca pana sambata, ca plecam din oras la un botez si pe ea o las acasa cu bona, dar daca nu trece nu ma duc nicaieri.
cameliam spune:
Da... si la noi la fel... cica 3 grade Celsius acum si un vant receeeeee...de zici ca-i mai frig de-atat.
Maxima de maine: 7. Brrrrrrr.
Edit: hai ca tocmai m-am uitat la Bistrita cum e prognoza. Ok, la voi e mai nasol
.
Sanatate multa lui Cati, sa se faca bine repede!
| citat din mesajul lui lauramiron La noi a venit direct iarna, a trecut peste toamna ![]() Dupa cum se prognozeaza, ma pot trezi dimineata cu zapada |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

. Asa face si Luca...momentan e la sertare...dar cred ca in curand deschide si dulapurile
!