*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (79)*
Raspunsuri - Pagina 20
monicus spune:
Asa o ajut pe mami sa faca ordine prin acasa
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
oceanborn spune:
Bravo Ana!
Monicus spor la strans prin casa, eu de vreo 10 minute am terminat, ca doarme nu de alta, se trezeste imediat si o luam de la capat.![]()
mami de Thomas
anca_27 spune:
Bertha, Anes, Oti, Miki, Ocean,
nu sunt chiar asa `sublima`, mai citesc si eu una alta, chiar dac-o fac uneori pe
, mai si aplic si cand imi iese ma laud pe-aici.![]()
Nasul, am observat, decat sa ma ia la povesti, ca stie ca nu scoate multe de la mine - pe DC sunt cea mai limbuta - imi da carti, adica eu vad ceva titluri, el imi da cate 5-6 din categoria respectiva. Acu sunt pana in gat in carti legate de iertare. Doar ca nu am timp cam cat as vrea eu sa citesc.
Ce citesc acu, de ex, spune ca n-am vedea si n-am putea recunoaste in altii calitati/defecte pe care noi nu le-am avea, sau avut la un moment dat, sau le avem si le negam.
Pt ca asa e construit creierul.
O alta carte ma invata, ca ori de cate ori sunt gata sa ridic degetul sa arat sau sa acuz pe cineva, mai intai sa ma intreb `M-as putea acuza pe mine de asta?.
Interesant, nu? Hai ca v-am innebunit, sa ne intoarcem la oile noastre....
Oti, nicidecum nu dau meditatii cu Sara prin casa, am pregatit-o, a venit I. de la munca si-a luat-o la aer o ora jumate, exact cat am muncit eu cu fetele. Deci asa prima zi... fugi in pauza la ea? Sau ai pauza de `alaptat` cum avea/mai are Alra?
Amalia, cand povestesti asa frumos de cei doi, mai ca-mi vine sa astept 7 ani inca.
Dar `timpul` nu ma lasa...
Ocean, ati avut si voi o zi interesanta ieri... muscatura de la ce? A, intre timp ai scris ca nu stii...of, ce nasol. La cazaturi plange? Sara baga cate-un plans de cade cerul, mama ce mai plange
. Azi iar si-a luat o fatza... de covor.
Din prea multa viteza in 4 labe.
Laura, nu prea-i place, o sa mai incerc... am impresia uneori ca atata timp cat e
la inaintare, n-o sa-i placa fte tare nici o mancare, eventual painea
. Of, saracutza Cati, nu i s-a mai curatat gatuletzul?
Deci asa Iza, smotru la greu, ma-ntrebam si eu de ce somezi.![]()
Corina, de-abia astept poze, lasa ca piscaturile se pot corecta cu un soft calumea.![]()
Ce dulce e Ana, cum le imprastie, dar cum merge, zici c-a mers dintotdeauna
, si la noi, si la toate cred, acu sunt stranse, acu sunt la loc. M-a pus ala micu sa iau si eu bile, le pun in cutie cam de 10 ori pe zi cred, acu iar e plina casa, dar n-am chef, le dau in laturi sa nu calc pe ele.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
aleinad.g spune:
La multi ani, Damian! Sa cresti mare, cuminte, sanatos si iubit! 
Leeloo, felicitari pentru baiat, felicitari pentru cuvinte!

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
monicus spune:
Nu sta locului deloc.
. umbla de cand lumea.. pai.. imi este de tare ajutor in stilul asta... si uite asa am inceput sa am dureri de mijloc
stragand dupa ea. Multumesc mult draga mamica
![]()
Apropo.. cum mai este bubitza???Este spre vindecare se vede ceva ameliorare???
| Citat: |
| citat din mesajul lui oceanborn Bravo Ana! ![]() Monicus spor la strans prin casa, eu de vreo 10 minute am terminat, ca doarme nu de alta, se trezeste imediat si o luam de la capat.mami de Thomas |
anca_27 sa stii ca zici bine...
| Citat: |
| Nasul, am observat, decat sa ma ia la povesti, ca stie ca nu scoate multe de la mine - pe DC sunt cea mai limbuta - imi da carti, adica eu vad ceva titluri, el imi da cate 5-6 din categoria respectiva. Acu sunt pana in gat in carti legate de iertare. Doar ca nu am timp cam cat as vrea eu sa citesc. Ce citesc acu, de ex, spune ca n-am vedea si n-am putea recunoaste in altii calitati/defecte pe care noi nu le-am avea, sau avut la un moment dat, sau le avem si le negam. Pt ca asa e construit creierul. O alta carte ma invata, ca ori de cate ori sunt gata sa ridic degetul sa arat sau sa acuz pe cineva, mai intai sa ma intreb `M-as putea acuza pe mine de asta?. Interesant, nu? Hai ca v-am innebunit, sa ne intoarcem la oile noastre.... |
Si legat de bile... trebuie sa ai mare grija sa nu faci vreo boacana... ai mare grija...(am refer sa nu aluneci)
pozele mele
Povestea nasterii
Amalia spune:
Buna fetelor
Urata vreme mai este!
Am avut noroc ca am prins 2 ore de plimbare astazi cu Luca. Ieri abia am iesit pe seara o ora amarata si mai mult s-a udat...ca tot pica in fund![]()
Oceanborn ce sperietura urata cu muscatura aia.
Vara asta m-a umflat si eu urat si la mana si la picior de la piscaturi de tantari...si pana acum nu faceam asa guguloaie...cine stie ce mutanti sunt astia..
Bine ca nu-l mananca..
Laura multa sanatate lui Cati!
Uf, cel mai tare urasc sa tuseasca..parca mai rau decat febra..
Babyzapi spor la treaba, albinuto!
Hera, cum se mai simte Lorena?
Eli multa sanatate!
Imi pare rau sa aud ca ai iar probleme cu degetele..
Anca ai talent la poezioare!
Mi-a placut ce ai povestit pe scurt din ce citesti. Eu una sunt interesata sa mai povestesti cand ai vreme. Daca n-apuc sa citesc singura, macar sa invat de la altii.. Asa ca atunci cand mai ai vreme, te rog sa mai scrii cate ceva...poate ma mai "dezmeticesc" si eu..![]()

poze
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
monicus spune:
Pasiune ei. pe afara strans castane si coji de la castane..
Pai.. sa fie si afara un pic de "curatenie"
Si uite asa o tinem intr-un ritm continuu.. cu curatenia..

pozele mele
Povestea nasterii
Amalia spune:
Monicus scumpa foc Ana cum face "curat"
. Asa face si Luca...momentan e la sertare...dar cred ca in curand deschide si dulapurile![]()
poze
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Hera25 spune:
Amalia Lorena este bine acum. Multumim de intrebare. Mananca bine, desi e inca la regim. De sambata incep sa-i dau sa pape normal. In schimb este vesela, se joaca, vb, rade. Nasol cu vremea asta canu prea putem iesi afara. Treb sa-i gasesc diverse activitati prin casa.
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
bebecris spune:
DAMIAN...DAMINUTAAAAA!!!!! LA MULTI ANI, IUBITU' MEU!!!!(PT CINE NU STIE: EU SUNT IUBITA LUI DAMIAN)
lacramioara.....doamna mea...sa ai parte toata viata de iubirea CELOR DOI BARBATI DIN VIATA TA....de respect, de intelegere...sa fii mereu ocrotita de ei....

David....asteapta o mica cinste cu apa sau suc de portocale...
se pare ca nu ne putem vedea azi din cauza vremii!!!!
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
David-Andrei 
BOTEZ 
Povestea nasterii
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
858 - 2 euro/SMS - INIMA COPIILOR
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!