*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (79)*
Raspunsuri - Pagina 19
lorellay spune:
corina e bestiala jucaria..da am vazut si pretul....![]()
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
oceanborn spune:
Multu' ca v-ati facut timp sa cititi povestea noastra !
Anca, Miky si fetelor ce mi-ati scris cateva ganduri la "nasterea unei stele"
La multe lunite si sarbatoritilor mai pitici de azi in special gagicutei noastre cu ochi albastri Miruna!
inca o luna si ai si tu un anisor!
Mamiseli nu pare deranjat. nu s-a scarpinat nici ieri, inainte sa-l fi dat cu ceva. Inanatosire grabnica si pentru tine!
Anca
pt un suflet bun!
Laura sper sa treaca tusea Caterinei cat mai repede!
Amalia ce drag mi-e sa citesc cand scrii despre baietii tai
...auzi... fiecare cu gasca lui![]()

aa siBertha cu cele 2 frumuseti rare
. as citi toata ziua ce scrieti despre copilasi, e valabil pentru toate mamicile cu 2 copii
Andy voi ce mai faceti? n-ai scris de mult despre frumosul Andrei
cum mai e cu refluxul?
Eli
imi pare rau ca s-a sifonat din nou masinuta.. bine ca voi n-ati patit nimic!
Otilia serviciu usor si multa putere !
mami de Thomas
nebunica-zapacica spune:

La Multi Ani, Damian, sa cresti mare si talentat ca mamica ta!!! 

fericita de
Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
anca_27 spune:

Pe 13 l-a transformat
Damian cel acrobat,
Intr-o zi de sarbatoare:
La Multi Ani, si La Mai Mare!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
elilov3 spune:
neata fetele

LA MULTI ANI! DAMIAN 

sa ai parte de tot ce iti doresti in viata ta si sa iti bucuri familia prin faptele tale 

mav am intrebat sotul si zice ca nu ar fi putut chiardaca avea peste 1 an vechime in ale condusului intrucat in lege zice ca trebuie sa nu fi avut carnetul suspendat in ultimii 3 ani...si ionu prin iulie si-a luat carnetul...deh asta e...
ancule da mai nu am dat deloc de mushulica l-a cautat ion si pe la spital...acuma politia va face ce e de facut pacat de albina asa lovita si mai si ploua
....trecem noi si peste asta 
oceanborn sanatate lui thomas ![]()

eu tot cu unghile minune le voi opera iara
...acum asteptam rez de la amaliza secretiei...mi s-a luat cred ca le trag detot acum pe ambele valeeeeuuu 
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
anes spune:
DAMIAN, LA MULTI ANI!!!
Poate ai sa citesti cuvintele mamei tale mai tarziu, si ai sa realizezi ce norocos esti! Sa fii sanatos si sa ai mari realizari!
anca,
ce frumos din partea ta sa compui cate o strofa pt. fiecare cozonacel!
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
monicus spune:
Sanatate multa micului ocanacel.. sa se faca bine si sa ii treaca buba.. pai.. trebuie neaparat..,
| Citat: |
| citat din mesajul lui oceanborn Neata! Ieri n-a fost de-asjuns ca ne-am dus la pediatru, aseara am trecut si pe la urgente... pe la 6 dupa-amiaza cand sa-l schimb ,am descoperit pe piciorusul lui Thomas o muscatura uriasa, am simtit ceva tare cand m-am uitat era rosu, umflat si tare...in mijloc galbui, de marimea unei mandarine.. am fugit la urgenta.. am stat de am asteptat si jos la urgente vreo ora, pt ca a fost vreme urata si au cam fost accidente , copaci cazuti , masini ciocnite, dupa care am mai asteptat si la pediatrie, pediatrii de serviciu erau intr-o operatie de urgenta amandoi... si colac peste pupaza ca sa fie treaba treaba,cat am asteptat pe sectia pediatrie, thomas a luat-o la fuga pe acolo si pe cand sa-l prind a tras o tranta si si-a invinetit putin fruntea.. ![]() E muscatura pana la urma, acum deja se trage dar tot urata e... ne-au dat sa-l ungem cu gentalin(gentamicina)..si in cazul in care nu se trage sa iau gentalin beta care are si putin antibiotic..azi oricum mergem din nou la pedi ... of ce zi... mami de Thomas |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
Oceanborn,
sa-i treaca bubita lui Thomas!
Nici eu n-am apucat sa scriu povestea nasteri...trebuie sa ma mobilizez!
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Ramo2007 spune:
Eli dar ce ai tu la unghii de trebuiesc scoase de tot?Nu se pot scoate doar colturile, ca sa nu se mai infecteze?Imi aduc aminte cat am tras eu cand un dr. "priceput" mi-a scos unghia...
Pup sa treci cu bine peste asta 
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
carmendu spune:
la multi ani damian, sa cresti mare, sanatos si bun si sa stapanesti talentul si sensibilitatea mamei la scriitura!
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor