*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (79)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Cristina Ecaterina de Vrajitoarea
Remus de Anes
Eduard Stefan de Ginye55
Damian de Leeloo5979
LA Multi Ani fericiti..sa cresteti mari, sanatosi...mamici sa va bucurati in continuare de ce aveti mai frumos...
imi pare rau ca transmit cu intarziere!

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

La multi ani, Stefanut! Sa fii sanatos, sa ai parte numai de bucurii in viata si sa-ti bucuri parinti prin tot ce faci! pentru o mami tare curajoasa!
(scuze de intarziere, m-am luat cu altele ieri si am uitat )

, , Damian! La multi ani si sa si parte de tot ce este mai bun in viata alturi de cei care te iubesc!

leeloo - super artista ai fost cu mesajul! La fel de disperata sunt si eu.

Oceanborn, sanatate puiului! Am citit povestea voastra si ca de fiecare data, ma trec fiorii!

Amalia, felicitari pentru pasii puiutului! (tot cu intarziere )

Anes, acum macar stiti de ce nu mergea baiatul, astepta petrecerea! Felictari! Si noi tot aniversarea cred c-o asteptam!

Otilia, servici usor! Sanatate micutei dragi!

Mariana28 si noi am observat cand era mai mic ganglionii dupa urechiuse putin imflamati dar acum abia nu se mai simt. Dr a zis ca e ok.

Lauramiron, sanatate lui Cati! Of, ce nasol trebuie sa fie cu copilutzii bolnaviori unul dupa altul!

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)

si aspiranta la bebe 2

Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

LA MULTI ANI DAMIAN!Sa cresti mare si sanatos alaturi de parintii tai!

Ieri a venit finutul in vizita si ne-am distrat de minune, are 2 ani si 5 luni si e o dulceata, gongane pe limba lui, spune f frumos LASA-MA IN PACEEE!vede reclama la ciocolata si vine si te trage de maneca si spune cioco cioco...e un scump, l-am pupacit de l-am albit.Se juca cu Sara, ii dadea jucariile care-i cadeau ei pe jos.Imi pare rau ca nu le-am facut poze.
Mai fetelor, vine iarna, la munte au anuntat ninsori

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Fetelor, mersi. Nu au putut sa-mi zica nici la spital ce l-a muscat. ori un tantar tigru, ori paianjen. in casa n-am paianjeni(sambata am facut curatenie cu tras de mobile etc...). ori s-o fi urcat ceva in carucior cand am iesit ieri si l-o fi muscat. oricum la 2 nu avea nimic pe picior, la 5 si ceva era acolo .. acum e deja de marimea unei monede, oricum s-a tras fata de cum aata. ce sperietura am tras ieri, nu va zic... n-am vazut asa ceva niciodata..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Oceanborn pupicei multi de la Miruna pt Thomas. Saracutul de el, il mananca? Sper sa se treaca repede muscatura.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

LA MULTI ANI "COZONACEILOR" SARBATORITI!!!!

LA MULTI ANI !!!! un pupic mare si toate gandurile noastre bune pentru scumpicul ginere DAMIAN

Olivia

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009) POZE CU GONGUTZA

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Cristina Ecaterina de Vrajitoarea
Remus de Anes
Eduard Stefan de Ginye55
Damian de Leeloo5979

La multi ani! sa fiti sanatosi si frumosi si voi mamicilor sa va bucurati de ei.

Ne scuzati pt urarile cu intarziere, dar wk asta am cununat si nu am mai apucat sa intru.
Ramo am inteles ca si voi veti cununa si ca o vei lua pe Sara. Noi nu am luat-o pe Lorena. Ea oricum e in convalescenta. Acum se recupereaza. Dar cred ca ar fi fost tare obositor cu ea.Asa ca a stat acasa f cuminte cu soacra mea.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

LA MULTI ANI, DAMIAN! Sa cresti mare si fericit langa mamica ta care te iubeste atat!

La multe lunite si sarbatoritilor de 11 luni: Ana Maria de Monicabo, Miruna de Mamiseli, Razvan Adrian de alexa-rozi si Sara Ines de portugal!...

... si de 10 luni: Diana Elena de Mirela_1

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
La multi ani Damian!!!!
Noi maine avem sedinta foto si zanica mea are 2 piscatuir de tantari pe ambii obraji, una pe frunte, un cucui la arcada si unl pe frunte ...o sa aiba dovezi ca la majorat sa ma dea in judecata pt rele tratamente aplicate minorului
I-a luat tati o jucarie super de la Imaginarium si e tare incantata de ea. E cu bilute, iar ea e inebunita dupa mingii, asa ca isi face d elucru cu jucaria, sub atenta mea supraveghere, ca singura nu vrea si pace. Asta e jucaria: http://www.imaginarium.ro/productos/detalle?referencia=45822

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Hera, sa va traiasca finii!
Sara va merge doar la biserica si un pic la restaurant, cat sa facem poze...apoi pleaca cu mama acasa la parintii mei.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput