*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (79)*
Raspunsuri - Pagina 22
diamisha spune:
La Multi Ani, Damian, sa fii sanatos si fericit!
Leeloo, draga mea, ai scris frumos si emotionant, sa-ti traiasca puiul si sa aiba parte de o fata atat de buna, incat sa nu doara prea tare...
Diana,
de Sonia (02.11.2008)
Meet Sonia!
fluturasha23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui malinas cum faci ceaiul de patlagina si cat ii dai? |
fac o cana, pun o lingurita cu varf (tin 10 minute cu capac), ei ii pun in biberon 50 ml (neindulcit) amestecat cu inca 50 ml ceai de fructe care e dulce. Restul il beau eu. Ceai de patlagina (de la fares) folosesc de fiecare data cand racesc - e fff bun.
http://www.mariplant.ro/?p=p_425&sName=Patlagina
Ma bucur ca David doarme mai bine...sa o tina tot asa...
diamisha spune:
Mai vroiam sa scriu ceva in seara asta...Ami, tu esti atat de toleranta si de blanda, ca mai bine te-ai apuca tu sa scrii o carte despre aceste sentimente rare in zilele noastre...
Diana,
de Sonia (02.11.2008)
Meet Sonia!
alra spune:
si eu repede sa nu ratez pe Damian! ![]()
La multi ani si numai bine Damian!
si un
pentru mami de Damian, cea care a nascut fara ciorapi 3/4 in dungi ![]()
babyzapi spune:
Hop si eu matinala!
Raphael e un baietel dulce si cuminte, cand vb cu el si il intreb ceva mereu raspunde cu DA, cand ne jucam rade in hohote, cateodata rade cu pofta doar fiindca ma aude pe mine ca rad, se joaca singur in tarc cate 20-30 de minute, iar dimineata e cel mai vorbaret.
De luni incepem un nou capitol in viata noastra de familie. S-a angajat iubi, asa ca de luni voi fi singura cu bebe intre 10-19, nu am mai experimentat asta pana acum
, el lucra si pana acum dar acasa prin intermediul netului si tel, de luni I'm in charge 
Monicus ai o fetita dulcica si gospodina 
Amalia si Anca 
Bebecris ce tratament ii dai pt dermatita de scutec?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Am mai pus si eu pozici :
http://good-times.webshots.com/photo/2220791520104281140IvaEkK
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii
leeloo5979 spune:
criss703, Amalia, Otiliav, Olivia26, mamiseli_11, mariana28,oceanborn,ginye55, fluturasha23, lauramiron, babyzapi, lorellay, miki01, Ramo2007, Maria_K, Hera25, manumanu, BraveGirl, nebunica-zapacica, anca_27 (multumim de poeziara...mi-a placut f mult), elilov3, anes, carmendu, aleinad.g, bebecris (io cumpar portocalele, tu faci sucul
), malinas, cameliam, diamisha (plina de speranta in privinta asta, ca nu o sa ma doara prea rau), alra, Andy08, va multumim din suflet de urari si ca v-ati gandit la noi, sper din suflet ca nu am uitat pe nimeni 

.
leeloo5979 spune:
bertha martea viitoare merg cu el la facut vaccin (de ziua lui david a lui bebecris facem vaccin, iar david a facut de ziua lui damian) si imi spune cum mai sta cu greutatea si cu inaltimea. acum o luna cand am fost avea 76cm si 8470gr (iar scazuse in greutate). m-a linistit din nou spunandu-mi sa nu imi fac probleme ca el ia constant in cm la inaltime, deci nu e nimic in neregula cu el, pur si simplu nu e un copil mancacios.pe urma a fost usor racit si a refuzat mancarea constant, dupa ce a trecut raceala, a inceput sa manance mai bine, dar doar in fata calculatorului cu muzica preferata de pe youtube.
leeloo5979 spune:
Poze de la prima petrecere cu copii la care au fost invitati David de Bebecris si Damian:
http://family.webshots.com/album/575063056MoSMbi

Damian de Leeloo5979!