*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (79)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetelor!
Brrr ce frig e afara! De la maneca scurta de zilele trecute, astazi chiar nu stiu ce sa pregatesc de imbracat pentru cand o sa ies cu Luca la plimbare..

Diamisha ce bine ar fi sa fiu asa... Iti multumesc pentru gandurile bune! Venind din partea ta, sunt un compliment valoros!
Bebecris pup dulce un cozonacel bine-crescut si curajos! Felicitari pentru evolutie si multa sanatate!
Lauramiron ati trecut cu bine peste noapte? Multa sanatate!!
Fluturasha si eu beau ceai de patlagina cand ma ia cate o raceala si mi se pare foarte bun. Lui Luca nu am incercat sa-i dau ca abia l-am obisnuit cu apa..
Babyzapi multa bafta sotului tau la noul loc de munca! Pup dulce un puiut frumos si vesel!

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Frumoase poze Leeloo, ati avut o petrecere frumoasa, Damian e un frumusel, vad ca i-a mai crescut parul, mi-a placut poza cu baieteii pe umeri si mi-a placut si de David cu coif.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Amalia mersi frumos. Nu o sa intampine probleme iubi in noul job pt ca e o companie condusa de francezi si o sa vorbeasca numai in franceza. Ceilalti angajati sunt romani toti , dar si ei vb numai franceza. Greul o sa fie pe capul meu ca m-am obisnuit sa ma ajute mereu iubi cu cate ceva prin casa sau cu Raphael sau chiar sa mai ies si eu din casa si el sa ramana cu piciul. Dar asta e, sunt fata descurcareata, ma obisnuiesc eu si singurica

RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
am vazut poze cu Raphael cel dulce prin parc si cu a lui mamica frumoasa
si alte poze frumoase cu 2 petrecareti Damian si David, numa'-ncet cu beutura ca sunteti inca pitici!

Babyzapi bafta la noul job pt iubi tau si tie la fel ! o sa te decurci !

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Leeloo, cu putina intarziere, La multi ani si din partea noastra scumpuluiamian! Sa fiti sanatosi cu totii! Am citit cu emotie randurile tale si am ramas cu o fixatie: tu trebuie neaparat sa mai faci un bebelus, ai prea multa dragoste de oferit. Poate va faceti o fetita cadou de casa noua! Am vazut poze cu 2 baietei eleganti si frumosi.

Lauramiron, sanatate multa, hai ca sunt sanse mari sa fie mai bine pana sambata.

Babyzapi, mai ce frumusei sunteti! 6 dinti aveti? Nu te teme, o sa te descurci de minune singura cu Raphael.

Monicus, ce frumos merge Ana! E f sigura pe ea, intr-adevar, parca ar merge macar de-o luna.

Anca, esti mai bine azi?

Otilia, ce mai faceti? Cum e la serv?

Olivia, ai disparut de tot.

Frumusetile mele sunt iar racite, Darius tuseste si Ioanei ii curge nasucul. Am scos iar aspiratorul la inaintare. Nu stiu ce sa mai fac eu cu copiii astia, abia au trecut 2 sapt de la ultima raceala. Nu pare ceva grav, dar tot ma necajesc. Deseara mergem la dr.

Eu n-am intele ceva legat de pozele pt Spiridus: trimitem prim apoza din viata lor si o poza din ziua in care implinesc un an? Corect?

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'Neata,

Brrr..ce frig e , vine iarna si nu-mi place
ieri nu am iesit afara ca batea vantul fff tare.
Sper ca azi sa fie mai ok si sa ne plimbam un pic.

Finutii s-au hotarat sa faca cununia civila vineri, pe 23, ca sa fie ziua de sambata mai lejera.De maine merg la solar sa ma colorez un picut, ca nu prea m-a vazut soarele anul asta.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Sanatate multa cozanacicai... sa se faca bine si sa treaca tusea... Off bate-o vina.. sa plece .....

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

La noi a venit direct iarna, a trecut peste toamna Dupa cum se prognozeaza, ma pot trezi dimineata cu zapada A fost un friiiiig astazi, si o vijelie si o ploaie rece....bbrrrrr

Nu prea am citit, asa ca va rog nu va suparati pe mine daca n-am raspuns cuiva Cati e din cale afara de scancita si iritata, tuseste si fiecare tuse e insotita de plansete, dintele nr. 6 inca o chinuie groaznic. Refuza mancarea ei, ar manca numai tampenii si stiti cum e, ma gandesc sa aiba ceva in stomacel, asa ca serveste tot felul, in seara asta pizza facuta in casa Nimik rau de altfel decat sarea, c-am facut-o cu rosii,branza, sunca si masline.

Ii dau Ketof in seara asta ca sa se odihneasca fara tuse, sper sa fie mai bine. Si Rebeca mai tuseste razlet.
Cam cu asta ne delectam zilele astea Musai sa-i treaca pana sambata, ca plecam din oras la un botez si pe ea o las acasa cu bona, dar daca nu trece nu ma duc nicaieri.

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005)
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Multumim draga mamica.. imi este de mare ajutor.

Ai un dulce de cozanacel...Mi-a placut tare mult pozele.. ce rade el.. ii place mult de tot...
O sa te obisnuiesti voi songurei. O sa vezi.. ca va veti descurca de minune. Sa ne tii la curent.

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Hop si eu matinala!

Raphael e un baietel dulce si cuminte, cand vb cu el si il intreb ceva mereu raspunde cu DA, cand ne jucam rade in hohote, cateodata rade cu pofta doar fiindca ma aude pe mine ca rad, se joaca singur in tarc cate 20-30 de minute, iar dimineata e cel mai vorbaret.
De luni incepem un nou capitol in viata noastra de familie. S-a angajat iubi, asa ca de luni voi fi singura cu bebe intre 10-19, nu am mai experimentat asta pana acum , el lucra si pana acum dar acasa prin intermediul netului si tel, de luni I'm in charge

Monicus ai o fetita dulcica si gospodina
Amalia si Anca
Bebecris ce tratament ii dai pt dermatita de scutec?

RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Multumim frumos... de aprecirei. Sa stii ca este din ce in e mai sigura pe ea.. Se intoarce singurica. Isi ia singura obiectele de jos, adica se apleaca singurica. S-a gasit increderea pe ea si paseste cu siguranta.
Pupam copilasi bolnaviori.. Sa le treaca mai repede raceala si sa fie sanatosi si voiosi. Bafta la dr sa veniti cu vesti bune. Doamne ajuta!

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Salutare!

Monicus, ce frumos merge Ana! E f sigura pe ea, intr-adevar, parca ar merge macar de-o luna.

Frumusetile mele sunt iar racite, Darius tuseste si Ioanei ii curge nasucul. Am scos iar aspiratorul la inaintare. Nu stiu ce sa mai fac eu cu copiii astia, abia au trecut 2 sapt de la ultima raceala. Nu pare ceva grav, dar tot ma necajesc. Deseara mergem la dr.

Eu n-am intele ceva legat de pozele pt Spiridus: trimitem prim apoza din viata lor si o poza din ziua in care implinesc un an? Corect?

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Sunt pe fuga, deschid repede repede capitol nou.

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput