Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 15
Danicris spune:
Neatzaaaaaaaaa …
cine doreste, cine pofteste. Aseara m-am culcat la 9.30 asa ca in dimineata asta am fost fresh de la prima ora, am terminat si papica, azi avem meniu clasic, ciorbita si pilaf.
Gabitza, saru’mana, azi iau oscilo ca deja avanseaza raceala. 
Aelita, lui Vladuc i-au iesit maselele cand avea doar 2 dinti sus si 2 jos, acu’ abia i-au spart incisivii laterali si caninii se intrezaresc si ei. Chiar imi spunea pediatra ca acum nu mai este o regula. Un pupic lui Andres, sa iasa dintisorii fara dureri. 
Va pup si va doresc o zi frumoasa ca cea de ieri a fost brrrrrr. Papaaaaaaaa ...
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si
14+
mihaser spune:
Neata
Gabitza sunt haioase pozele...am constatat ca vem jucarii la fel si scaun de masa ![]()
Cleo asa am patit si eu...dar asta e! Azi vine mama si pot sa aplic la cate joburi doresc! Sper sa iti gasesti ceva fain!
Dordia iti spun
si aici!
Dani sanatate maxima! Ai grija de tine si de bebe din burtica!
Pup puii maselosi Victoria si Andres!
Am votat si noi pe July la concurs!
Pup pe Iulia ca e mai scumpa la vedere...
gabitzam spune:
Cleo, imi pare rau pentru job-ul ratat. Sper sa apara repede altceva si mai bun.
Mai, era un frig crunt de dimineata. Am luat-o la picior, ca acum doar pe jos mai pot ajunge la servici dimineata, mi-am pus casca in ureche cu muzica si da-i trap, ca sa ma incalzesc. Pina am ajuns la birou aveam urechile inghetate.
Alaturi de SEBI
gabitzam spune:
Stefany, obiectele care se pun sunt mai mult sau mai putin la imaginatia si voia parintilor. In general se pun obiecte legate de meserii, si preocupari si viitorul dorit pentru copil, chestii de fete, de baieti. Se pot pune icoana, aur, bani, telefon, pix, carte, ac si ata, ruj, oglinda, chei de masina, surubelnita, ce-ti mai trece tie prin cap.
Alaturi de SEBI
Reallaura spune:
Neta fetele
Doar v-am frunzarit nitel, am terminat mancarea si ne pregatim sa iesim afara.
GAbiztule simpatice poze, asa cum ne asteptam deja!
Lilly votat scumpa Julia! Succes!
piggy felicitari pentru ca ati gasit o bona buna si cu care se intelege Ilinca!
Cleo stiu ca soramea isi da cu unt de shea de la Lifecare. Cred ca o sa-mi comand si eu daca e asa bun.
Alyshuca sanatate multa, sper sa scapati de raceala si de tuse cat mai repede...mai ales ca esti singurica...oofof
Aelita asa i-au dat si lui Mircea cate 6 dinti, apoi 3 canini si toate maselele odata! Sper sa treceti repede de momentul asta!
DAnicris hihi ciorbita si pilaf am avut noi ieri. Azi am facut o mazare cu pui si gris cu lapte. sa vedem ce succes avem. CUm stai cu greturile,. mai bine?
Cleo, MIhaser bafta cu interviurile, ma ia cu rau cand ma gandesc ca asta ma asteapta si pe mine peste 2 ani...totusi!Dar pot s ama stresez de acum??? hm...hmmm
Dordia
sa fi fericita si tu si ai tai, sa va bucurati de baieti!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
12 +
Lorich spune:
Dordia la multi ani fericiti! Ne e dor de voi!
hai cu o buca de 
Alysh sanatate multa lui Vladuc!
Iulia hai poate n-o raci...desi la noi, in cele doua raceli avute pana acum, tot asa au inceput , in ziua precedenta cu jdemii de stranuturi. 
Dani sanatate multa, baga si lamaia aia cu miere, ca face minuni! lui rasfatel poti sa-i dai preventiv niste oscilo, scrie pe al cum se da in perioada de expunere, preventiv.
Gabi ai tai baieti cum sunt?
Carliontz tu? Mai ai muci?
Aelita cica aasa e oridinea nomala a iesirii...acum depinde de copil..Robert are 4 masele insa acum ii iese ultimul incisiv. Caninii se vad si ei aproape tare!
Va pup si sanatate multa la toti bebeii!
Mai stam nitel sa maicreasca temperatura afara..moama nici nu stiu cu ce sa-l imbrac in perioada asta. Parca asa de brusc a venit frigul ...bine cea de aseara avem caldura noaptea! 
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
MsBB spune:
Neatza!
Alysh, draga mea, aici sunt
, la apel! Intentionasem sa scriu zilele trecute cand m-a "strigat" Dani dar sunt in contra-timp cu toate
.
Am citit si eu socata
ce vi s-a intamplat si ma bucur ca nu a fost mai grav. Eu, sincer, tare m-as bucura daca s-ar da lege si la noi sa fie interzis transportul copiilor altfel decat in scaun de masina. Mie nu-mi vine sa cred cand la semafor undeva, pe banda de langa noi, mai vad in alte masini mamici ce-si tin copii ( io stiu, de la cateva luni - pana la cativa anisori) in fatza, unii mai marisori ( de 2-3 ani) stau chiar in picioare cu gura lipita de bordul masinii
. Doar o frana mai brusca si-i muta dintii din gura
.
Dar cine sa dea legi la noi? La noi politicienii sunt mai ocupati sa improaste cu noroi unii in altii ![]()
( mi s-a rupt filmul
, am vb la
si mi-am uitat ideile
) Vb la tel cand a aparut mandra, tocmai ce s-a trezit, a deschis usa de la sufragerie ca un mafiot , a trantit-o la o parte si a intrat cu fatza buhaita de somn, semnele cersafului adanc sapate in obraz si mustind de fericire ca ne vede si
a luat-o la fuga de unde a venit
. Bine ca am iesit la numaratoare.
Noi planuiam o iesire in weekend, cu chinabulinii, ov cors, dar 

a murit un unchi de al sotului asa ca va fi un weekend trist si inlacrimat! Am inteles ca pt soacra-mea a fost destul de traumatizant, a murit in bratele ei.Nici nu vreau sa-mi imaginez cum o fi sa-ti moara fratele in brate
. Doamne fereste!
In fine am eu multe ( ca de obicei
) de zis dar daca s-a trezit tzunamiul ...capul la cutie ...
Lilly - votat!
evribadi, pitici, burtici, mamici!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Alex@Sara spune:

am intrat sa o felicit si eu pe Alysh,desi cred ca am vazut printre primele cand a postat anuntul ca Vlad va avea un fratior sau o surioara,dar pe cand sa o felicit atunci,s-a luat curentul si apoi nu am mai apucat.
Alysh,ma bucur enorm pt voi ca v-au fost de folos cinele romantice
,sarcina cat mai usoara in continuare si un bebe sanatos,cumintel si papacios,indiferent de sex,dar sa fie ce va doriti.
Eu nu am timp nici sa imi tai unghiile cum trebuie,de o luna mi-am luat 2 super creme cu care m-am cremuit de doo ori,e jaleeeeeeee jale,dar nu as schimba nimic.Se iubesc si se joaca atat de frumos copilasii mei dragi,de mor cand ii vad.Iar Sara e vorbareataaaaa,te miri numai ce cuvinte mai scoate
.Aseara a inceput sa zica fute la fluture,e mortala.De fapt zice un fel de futule,dar l-ul nu prea se distinge.In rest cuvinte clare,cand se alinta mie imi zice mamico,mami.Seara isi canta naniiiiiiiii naniiiiiiiiii,fataaaaaaaaaaa mamiiiiiiiiiii.E mancacioasa in continuare,desi nu stiu unde merge mancarica ca nu are mai mult de 8 kile jumate.Gata,pauza mea se incheie,ca a trezit-o pe trompetzica mica.pupici tuturor,sa stiti ca va citesc uneori cu bebita la lactobar,dar nu am timp sa scriu.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
inais spune:
Neata!
Suntem sanatosi si fara mucisori. De 2 zile! Merci de intrebare, Lori! 
Dar cum nu putem noi sta linistiti aseara am avut pb cu tati nostru...la 1.30 sunam la nr de urgente al clinicii unde avem abon., la 2 mergeam eu singurica la o farma non-stop...un friiiiiiiiiiiiig, Doamne!!! Am degerat complet 5 metrii pana la masina. In fine...azi e ok, merge la medic, etc. Noroc ca mi-a dormit neintoarsa Iasmi ca altfel eram
azi.
Gabi simpatici foc pustii! Iasmina s-a oprit din joaca si se uita ff atenta la poze. Cred ca l-a recunoscut pe Raduc! 
MsBB condoleante sotului! 
Dani m-ai lasat masca. La nici ora 7 dimi tu spui ca ai gata 2 feluri de mancare?!! La ce ora te trezesti draga mea?!!
Cleo si Mihaser bafta la gasit job. Exista cu siguranta un locsor al vostru care va asteapta asa ca nu disperati. Rabdare si incredere.
Cleo eu fol. cu maare placere cremele/mastile pe baza de unt de Shea. De ce intrebi?
Piggy ti-a iesit mai placinta? Vad ca esti singura care s-a incumetat. Eu azi ii fac cu branza Iasminei. Cu mere nu prea-i place...merele in general nu o mai atrag. Nu'sh de ce! Succes cu afacerea!
Merg sa vad ce mai fac prin casa...
Edit: Aelita uite www.desprecopii.com/info.asp?ID=98" target="_blank">aici articol despre aparitia dintilor si ordinea aparitiei. Noi suntem a la carte...avem incisivii de sus si jos...acum urmeaza molarii primari de jos! 
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati

noastra!