Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 14
Lilly79 spune:
cleo bine ca nu a si mancat din mancarea pisicii ![]()
Nasol ca vi s-a stricat cuptorul cu microunde.Noi nu avem pt ca eu consider ca am spatiu prea mic in bucatarie si nu mai incape un cuptor cu micorunde pe blatul din bucatarie.
Alysh sanatate multa lui Vlad.Si Julia e racita de-aproape o saptamana si a inceput sa si tuseasca, dar eu sper ca e din cauza secretiilor.Astazi ca niciodata a stat la aspirat nasucul (bine, cu plansul de rigoare, dar a stat si-am reusit singura.Cred ca si-a dat si ea seama ca e muult mai bine dupa aspirat oricat e de neplacuta operatiune.E asa haioasa cand ia sticluta cu apa de mare si-o baga intr-o nara si-apoi isi trage sau sufla nasul - depinde cum ii iese).
Se joaca Vlad cu Aqua Doodle? Eu i-am luat Juliei, dar i-am luat cel mai ieftin cu numere, si poti sa scrii pe hartie.Am pus bine cutia pt cand va mai creste sa nu rupa plansele alea.Cel pe care i l-ai luat lui Vlad are tablita tare?
gabitza ce poze superbe.Si pe mine m-au distrat pozele cu pufuletii.Si ma gandeam cum poti sa tii scaunul de masa al lui Raducu pe mocheta?
Eu il tin in bucatarie pe gresie, ca atunci cand nu-s atenta Julia zvrrr cu mancare pe jos
Daca ma uit la ea si ii explic ca nu-i bine, pune mancarea inapoi pe tavita.
piggy bine-ai revenit.Tu aveai ceva site cu papucei pt copii? Il poti pune aici? Merci 
Stiti la ce-i buna vremea asta? La facut mancare gen dovleac copt, mar copt, supa de pui.
Ma duc sa scot marul din cuptor si sa fac si-o budinca de branza, ca Julia inca doarme.A doborat-o frigul de-afara
Paaaa.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
piggy spune:
Ne bucuram ca v-ati reamintit de noi ![]()
Alysh, Simonix, Lilly multa santatate piticilor ...incercati si remediul bunicii pentru raceala - o ceapa taiata felii pusa langa patut nopatea...miroase groaznic dar la ilinca a mers pana acum. Dimineata cand intram la ea in camera mirosea asa a transpiratie groaznic de la ceapa dar dormea micutza neintoarsa ..xcred ca tot efectul cepei![]()
Lilly nu mai am din pacate site-ul cu incaltaminte din motive de teapa luata de la furnizoare...asta e mai incercam
Dar uite un site cu niste importatori din baia mare pe care i-am vazut la baby expo www.tesorino.ro
Am citit ispravile Marei ...curand o sa ii placa mai mult la gradi decat acasa![]()
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)
Lilly79 spune:
Daca aveti timp si va place va rog s-o votati pe Julia aici http://www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=541 ![]()
Merci 
Edit: am modificat linkul.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
Danicris spune:
Servus fete-cucuiete.
Lori, si tu imi esti foarte draga, multumesc frumos. Eu nu i-am dat nuca pana acum.
Piggy, multumim frumos. Pupam pe Ilinca si ii dorim sa treaca repede mucii. Spor la placinta cu mere. 
Adriana, nu mi se pare scump, eu am dat pe un marsupiu de la chicco vreo 3 mil si nu l-am putut folosi prea mult timp. Multumesc frumos de info. 
Simonix, multa sanatate lui Robertel. 
MsBB, scuze, n-am mai reusit sa-ti raspund, astazi toata ziua am fost in viteza. 
Lilly, mi-a placut mult faza cu “po” si “no”, Julia este o scumpa. Multa sanatate, inteleg ca este racita mititica. Votat. 
Am reusit sa racesc, habar nu am unde, ii dau cu ceaiuri, lamaie si miere, sper sa fie ceva usor si mai ales sa nu-i pasez si lui Vladuc. Va pup pe toate, multa sanatate la bolnaviori, papaaaaaaaa ...
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si
14+
gabitzam spune:
Dani, acum ca esti graviduta poti folosi la raceli Oscillococinum si Paragrippe, am folosit si eu cand am fost gravida cu Raducu si astea si alte homeopate.
Sanatate multa!
Alaturi de SEBI
iulia83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lilly79 Daca aveti timp si va place va rog s-o votati pe Julia aici http://www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=541 Merci ![]() Edit: am modificat linkul. Lilly, mami de Julia (30.05.2008) |
votat..succes

Victoria_mami spune:
Sper ca ma lasa Victoria sa va pove ceva, ca e ocupata sa scoata tot "plasticaraiul" (containerele de plastic
) din dulapiorul facut special ptr. ea.
De ani de zile soacra-mea ma innebuneste ca de cate ori vine intra incaltata!
Desi am pus un couch vechi in terasa, special ptr. ea, sa poata stea sa se descalte, ea, nu, dom'le! tot incaltata intra (E singurul lucru de care ma pot plange la ea, asa ca nu-i chiar asa mare baiul; si vine in vizita de 2-3 ori/an, asa ca chiar nu-i mare baiul, dar totusi!) Duminica la noi a fost Thanksgiving si a venit la cina.
Saptamana trecuta i-am povestit ca au venit sa ne refaca basementul si Victoria i-a luat in primire din terasa; arata la picioarele lor si facea ea scandal in limba ei; normal ca m-a pufnit rasul, mai ales ca baietii nu stiau ce zice; le-am explicat ca arata spre pantofi, ca le cere sa ii dea jos, dar e ok, ei pot intra incaltati si i-am explicat Victoriei ca e ok sa intre ei asa; apoi, le-am spus sa nu o ia personal, ca doar daddy cand vine de la servici nici sosetele nu are voie sa le tina in picioare; nu'sh ce are, mai frate, Victoria cu el; daca isi schimba sosetele, poate sa aiba sosete in casa, dar tre sa si le schimbe! (Aseara ii ziceam lui daddy ca o sa ne certe Victoria in cativa ani si a zis daddy ca nu-i bai, o sa ne faca mai buni :) ).
Si i-am pove faza soacra-mii si duminica s-a dus daddy dupa ea, sa o aduca la noi (ca ea nu vroia sa conduca la intors, ca era deja intuneric) si cand a ajuns aici, a venit in bucatarie si i-a aratat Victoriei ca are papuci de casa, sa nu o certe; si a zis ca i-a adus, in caz ca Victoria nu o lasa cu pantofii in casa!
Uite asa, nu mai tre' sa cer eu nimanui sa-si dea papucii jos, ca mai un pic, vorbeste Victoria pe intelesul tuturor si ii instruieste ea. ![]()
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
aelita spune:
fetelor,lui Andrés ii ies 4 masele odata,deja au iesit cate un colt alb in fiecare parte.dar inca nu au iesit caninii.deci el pana acum are 4 dinti sus si 4 jos,si cum eu ma uitam dupa canini,azi vad minunea...si ceva timp in urma s-a chinuit,a avut si febra...nici nu ma lasa sa ma uit,dar nici eu nu imi inchipuiam ca pot fi maselele inaintea caninilor..
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
Victoria_mami spune:
Aelita, sunt bine cum iasa! Asa tre' sa iasa; 4 jos, 4 sus, 4 masele, caninii si apoi celelalte 4 maselute. Si Victoria are 4 masele si acum iasa caninii de jos (aia iasa primii). 
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
cleo78 spune:
asha i-au iesit si marei: maselele mai intai, si apoi caninii. Caninii au fo mai greu, am avut o vara taaare maraiita si fara pofta de mancare. Dupa ce au ieshit - s-a intors copilul meu scump si drag si cuminte.

LA MULTI ANI DORDIA 
sa fii sanatoasa si fericita si implinita!
piggy, imi pare rau ca v-a cazut afacerea.
edit: ieri m-au anuntzat cei la care fusesem la interviu ca nu mai angajeaza. Asta e - imif acusem insa vise, dupa ce am vorbit si cu echipa, si acceptat oferta salariala....
Desiree, mi-o imprumuti si mie pe fiica ta? sa imi dea sotzul si socrul afara cand intra incaltzatzi ![]()
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008