Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 16
inais spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lilly79 Daca aveti timp si va place va rog s-o votati pe Julia aici http://www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=541 Merci ![]() Edit: am modificat linkul. Lilly, mami de Julia (30.05.2008) |
Votat! Succes!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
gabitzam spune:
Votat si eu papusa zambareata.
Se poate vota in fiecare zi? Sa ne mai aduci aminte ![]()
Alaturi de SEBI
Andrada79 spune:
Gabitzam vai ce poze superbe! Mi+a placut mult poza cu pufuletii!!!!!!!
Piggy imi pare rau ca a trebuit sa inchizi mica afacere!
Lilly am votat si noi!
Desiree chiar ca ai mare nadejde in Victoria! O frumoasa si o desteapta!
Cleo ufff chiar ca e nasol m-ai ales ca iti facusei vise dar partea buna e ca asa cum te acceptase ei o sa o faca si altii, asa ca spor la cautat ca sigur vei gasi ceva asa cum iti doresti!
Stefany uite acilea niste idei:
bani va fi bogat
pix, carte destept
surubelnita priceput la toate
verigheta un bun familist
trandafir sa fie frumos ca si trandafirii,
biblie sa incerce sa fie un bun crestin si sa-i placa sa invete.
paine bun
oglinda cochet si bine ingrijit
Msbb condoleante!
Inais mercic de linkul cu aparitia dintisorilor!
Alexsara ce frumos yice Sara futule!!!!! Cred ca e o dulce. Tiberiu inca nu zice decat mama fff rar tata si ........restul vorbeste pe limba lui. Eu am vorbit ffff greu abia pe la 3 ani am inceput calumea, poate imi seamana sau cel putin asa ma consolez eu. Uneori chiar intru la idei cand aud cate cuvinte spun alti bebei!
piggy spune:
Salutari,
Inais mi-a iesit placintura ...sa traiesti o mie de ani ca tare buna e...tot cu mere am facut-o si ilinca rade acum a 5-a bucata (din care 3 ieri si 2 azi, nu toate acum
)
Am vazut pozele flacailor frumosi ai Gabitzei si am admirat pulpane de Raducu mic yamiii
Cleo nu te necaji cu job-ul ca Doamne-Doamne le aranjeaza el cum e mai bine
Stefany eu i-am pus Ilincai la motz - o agenda, pix, bani, mancare, bijuterii, pieptan, ruj ...
Am scos-o afara dimineata pe Ilinca si acum ate muci din nou, adormise si dupa 40 minute s-a trezit planganad..cred ca o impiedicau mucii sa respire, offf ce vremuri mucioase ne asteapta
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piggy Salutari, Inais mi-a iesit placintura ...sa traiesti o mie de ani ca tare buna e...tot cu mere am facut-o si ilinca rade acum a 5-a bucata (din care 3 ieri si 2 azi, nu toate acum Am vazut pozele flacailor frumosi ai Gabitzei si am admirat pulpane de Raducu mic yamiii Cleo nu te necaji cu job-ul ca Doamne-Doamne le aranjeaza el cum e mai bine ![]() Stefany eu i-am pus Ilincai la motz - o agenda, pix, bani, mancare, bijuterii, pieptan, ruj ... Am scos-o afara dimineata pe Ilinca si acum ate muci din nou, adormise si dupa 40 minute s-a trezit planganad..cred ca o impiedicau mucii sa respire, offf ce vremuri mucioase ne asteapta ![]() Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) |
si io m-am apucat sa fac si cum nu mai aveam faina suficienta - pana la urma am fujit si am luat foi din comert
piggy, andrada, cu sigurantza ca e un job undeva. Pt fiecare
Stefany, pune si termometrul, daca il alege -poa se face doftor.
Toate astea nu au nicio sustinere religioasa sau reala, e doar de amuzamentul parintilor - dar uneori se poa adeveri
Despre muci, Mara are cand plange. Si numai pe gura respira...de mult timp - is tare stresata de ideea de polipi (nici nu m-am programat la orl insa...). O sa incerc cu Pulmex baby masaj pe piept
fetelor, nu ne dau ashtia caldura...acu vorbii cu vecina Inais ca nici la ei. Aseara am luat fata in pat cu noi..era rece rau. Desi seara incalzisem camera la ea cu calolriferul...dar ea se dezveleshte. Adica si cu noi, cand s-a incalzit, s-a urcat pe plapuma...
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Adriana_78 spune:
Daca afara e frig eu ma gandesc la Craciun, cadouri ... imi bat capul ce cadou sa-i iau sotului? nu vreau manusi, fular, camasa, cravata ... ci altceva, da' ce?
Doloress spune:
DORDIA la multi ani fericiti! Mai treci pe la noi!
DESIREE al meu e invers, nu suporta sa vada oameni descaltati. La sora-mea mai stateam ca avea mocheta, si venea cu papucii la mine si mi-i punea in picioare. Adevarul e ca eu am insistat mereu sa aiba ciorapei si papucei, ii pun niste opincute gen Robeez, deci ceva foarte confortabil. Si noi mergem cu papucii de casa dupa noi in vizite, nu ne place sa stam descaltati si nici nu vrem sa aducem toti virusii in casa omului.
DANICRIS – sanatate multa ! Ce harnicuta esti tu, de dimineata!
CLEO – imi pare rau de job, lasa ca o sa vina alte oportunitati.
MIHASER bafta si tie in cautari. Si eu aplic pe aici pe la mine, pentru alte pozitii. M-am cam saturat de ce fac acum.
STEFANY – noi pe tava am pus asa :
- seringa = cica se face doctor (un prieten hatru pe care il cunosti si tu mi-a zis ca se face narcoman, dar stii si tu cum e Ciprian ![]()
- cruce = cica se face preot, sau va fi inclinat catre spiritualitate
- pix, carte = intelectual, scriitor, ii va place sa invete
- parfum = ingrijit, cochet, atent cu persoana lui
- ciocan = inclinat catre munca manuala
- masina
- bani
-pahar de vin, tigari = va fi petrecaret
- i-pod
- o minge de fotbal
MSBB – condoleante sotului!
In legatura cu vremea, vad ca v-am trimis si voua niste frigulet de la noi de-aici. Nu stiu cat e la voi, la noi e -1 acuma! Deja i-am pus ieri fasul de iarna lui Patrick.
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
Lilly79 spune:
Multumim mult fetelor pt voturi
Luna asta nu cred ca avem sanse pt ca sunt unii cu 200 si ceva de voturi
Eventual in noiembrie ca atunci se reseteaza punctajele.
gabitza, da se poate vota o data pe zi.
piggy imi pare rau ca nu a mers afacerea cu papuceii.A inceput sa ma bata gandul sa-mi deschid si eu o firma si un site online, dar nu stiu daca voi pune in aplicare.Cred ca voi ramane doar cu gandul.
cleo lasa jobul ala ca pana face Mara 2 ani poate trece criza si vor fi si salarii mai mari...
.Oricum, nu va fi decat mai bine, nu?
Inca nu au bagat caldura? Deasta am insistat sa ne bagam noi centrala ca daca e frig in august sa putem incalzi in casa fara sa ne enervam pe mosii din bloc care mai bine stau cu 10 cojoace pe ei si-ar da drumul la caldura doar prin ianuarie.
adriana nu prea ma am cu cadourile, dar hai ca scriu aici ce-mi trece prin cap: o carte, cd-uri, portmoneu, ceva pe partea electronica(pt calculator, telefon, etc), un album foto gen carte, tricou personalizat. Poate mai poti gasi idei pe fungift.ro (au chestii dragute)
Danicris esti matinala rau.Noi ne-am culcat dupa 12, inclusiv Julia, si noi doua ne-am trezit la 10
Multa sanatate.
Alex@Sara ce vorbareata e Sara.Te admir ca te descurci cu 3 piticoti 
Cred ca ati observat ca intru mai des pe-aici si-asta pt ca nu ma mai intalnesc cu mamici in parc si nu mai am cu cine povesti, asa ca povestesc cu voi ![]()
Hm....ma enerveaza reclama asta de la avon.
http://www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=541
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
Danicris spune:
Mihaser, bafta cu job-ul, sa-ti gasesti ceva cat mai repede, tin pumnii. 
Gabitza, m-am zgribulit cand am citit, brrrrrrr, cam repede a venit frigul asta. 
MsBB, imi pare rau, condoleante. 
Laurita, este mai bine cu greturile, ins chimb am o durere permanenta de cap care cateodata se intensifica destul de nasol. Eeeee, trec eu si peste asta. Abia astept sa treaca inca 2 saptamani sa vad ce mai face bb in culcus si poate imi arata si putza. Nu am retinut, ai fost la echo ? Ceva noutati ? 
Lori, saru’mana. Da, e ciudat cu imbracamintea in perioada asta, nici usurel de toamna nu-l poti imbraca da’ nici cu geaca de iarna nu merge. Eu ii pun geaca de toamna insa pulover mai grosut. Sper sa fie ok. 
Alex@Sara, ce frumos povestesti de piticii tai, sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si sa se iubeasca in continuare. Ooof, te cred ca n-ai timp de nimic cu 3, cum faci sa-i scoti la plimbare ? 
Inais, ma bucur ca Iasminuta este ok, imi pare rau ca sufera tati. Numa’ tu tre’ sa fii tare pentru toti. Eheee, m-am trezit la 4 jumate pentru ca a inceput Vladuc sa scartaie si dupa ce se linisteste eu nu mai pot adormi. Decat sa stau cu ochii pe pereti prefer sa-mi fac de lucru. 
Piggy, arunca si la mine macar niste aroma de placinta ca mie mi-e lene sa fac. 
Adriana, la mine vin la rand (referitor la sot) : ziua lui, Sf. Nicolae si Craciunul. Si i-am spus ca-i iau cadou hainute pt. 18 luni si jucarii. Daca nu-i plac, sa i le dea lui Vladuc. Eeeee, facem noi misto da’ treaba-i serioasa : ce luam cadouri la soti ? Poate ne mai spun fetele ce au luat ele, ne mai inspiram si noi. 
Doloress, te rog frumos, cheama frigu’ inapoi daca-i de la tine ca nu ne placeeeeeee ! Eeeee, nu ma lauda, asa sunt eu matinala, cateodata asa ma enervez ca nu pot dormi mai mult … Pupici lui smecherica. Ce pozne mai face ? 
Lilly, multumesc, sa ne mai aduci aminte sa o votam pe Julia. 
Fetelor, ce mancarici mai faceti la felul 2 ca eu nu stiu ce sa le mai gatesc la barbatii astia ai mei, dati-mi si mie niste idei. Va pup, papaaaaaaaa ...
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si
14+
piggy spune:
Lilly cu afacerea eu zic sa mai astepti ca nu prea e momentul in plina criza ...decat daca te orientezi la un amanet ceva
CRed ca asta a fost si greseala mea...momentul ales...dar din greseli invatam..
Danicrsi e super usor de facut placinta inais (asa sa-i fie numele
) mie mi-a luat cu totul cred vreo 20 de minute si mai sta la cuptor un pic si gata...am imbunatatit-o putin
in loc de apa simpla am pus minerala sa iasa mai pufoasa...si a iesit
La felul 2 (la noi 2 ca la ilinca nu exista decat 1) am facut intr-o zi niste frigarui la cuptor cu carne de pui marinata in amestec de miere, zeama de lamie si ulei de masline, cu morcv fiert in prealabil, usturoi, ceapa si rosii cherry...ies o bunatate
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)