Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

DANICRIS pai daca e sa incep cu poznele nu mai termin. Mai nou ne pandeste sa nu stam pe langa el, fuge in camera, se suie regulamentar pe scaun, da drumul jos la calculator, isi scoate tastatura si cu mana pe mouse asteapta sa se deschida calculatorul. E tot pregatit, instalat ca un om mare, cred ca vrea si el sa intre la un chat cu vreo mladita. Cand ne vede o ia la fuga.
Are un stil de smecher ceva de groaza, nu stiu de unde a invatat, se plimba asa cu capul in sus si gatul asa intre umeri si cu mainile balanganindu-se si ne imita prin casa, cand vorbim mult, se plimba si face la-la-la la-ba-ba… ca murim de ras cand il vedem.
Toata ziua isi pune ceva la ureche si vorbeste cica la telefon, si se plimba tot asa ca noi prin casa, cu capul in jos, preocupat nevoie mare si tot vorbeste in legea lui, chineazeasca-coreeana, dar asa ca si cum ar vorbi la telefon, cu pauze, deci il asteapta si pe celalalt imaginar sa-i dea replica.
Cand termina de papat noi ii face bravo! Si batem din palme ca a papat tot. Ei cand nu-i place ceva, la a doua lingurita incepe sa bata din balme si face va-va, deci cica gata, el a papat tot.
Si multe alte minunatii… pe care cred ca le cunoasteti cu toate… sunt niste scumpi in perioada asta.

ALEX-SARA si eu ma minunez cate zice Saratzina ta! Al meu tot un melanj de chinezeasca vorbeste insa incet incet incep sa mai inteleg. De exemplu zice clar opa-sa ca eu as aii zic mereu hopa-sa cand cade sau cand il ridic, acuma si el cand se asaza jos face : opa-sa. Apoi mai zice apa, cand aude robinetul la bucatarie – face intrebator APA? Binainteles toata ziua il striga pe tac-su ori TATA, ori DADA, era de belea in America, orice barbat tanar vedea facea cu manuta de departe si intreba pana se apropia : DADA? Intrebator. Si omuletul se apropia si-i zicea Oh, I’m not your dada! I’m sorry! O fi stiind el ceva [ :D]… Mai ciudat ca facea asa si la negrii.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Deci Piggy ma bucur...e reteta de la bunica mea, asa ca nu are cum sa nu iasa buna!

Eu am ratat pranzul Iasminei azi...nu-i place dom'le si pace. Desi cred eu ca la mijloc e lipsa de pofta de mancare datorata statului in casa si plictisului. Face fitze, talente, chestii...incretzeste nasul, intoarce capul, strange din ochi...etc, etc...numai sa nu manance. I-am facut piure de cartofi si copan la gratar. Aia e...dupa tentativa de 5 min incercari a fost data frumos jos de pe scaun si trimisa la plimbare. Nu stau sa ma rog de ea...desi nu va zic ce ma enerveaza comp. asta!
la noi functioneaza sloganul" "fac cand vreau eu, nu cand vreti voi!". Spre ex dimi ii fac suc de porto si i-l pun in canuta. Daca i-l dau sa-l bea atunci ca vreau eu...intoarce spatele si fuge razand. Daca i-l las la indemana si uit de subiect...mai vede cana, mai bea din ea...si o bea in final. Asta numai pt ca nu o baga cineva in seama. Cand vede ca te stresezi si insisti...face si mai si.
pe de alta parte cu mancare nu merge...ca nu o pot lasa la indemana ca apoi sa am ce strange de pe covor...asa ca aici mai insistam...si daca ati vedea-o cum face!! Am si filmat-o! Alint si alint si alint!

In concluzie acum bantuie (imbracata mai grosut) prin balcon si apoi in camera...sa dea cu nasul de ceva aer de afara...azi a fost zi de stat in casa ca nu-s in stare de iesit. Asa ca sa-mi fie de bine ca nu mananca copilul! Io-s de vina!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetele,

Tocmai ce ma pregateam sa va dau si eu vestea, vad ca mi-a luat-o Alysh inainte . Felicitaaaaari Alysh, sarcina usoara si un bebe sanatos!
Eu am fost tare stresata in sarcina asta, m-a si speriat doctorul meu ca dupa 35 ani ai nu stiu cate riscuri bla bla, de parca cum faci 35 se trage asa o linie si incep riscurile, oricum m-am mai linistit aseara cand am aflat rezultatele de la analize care au iesit f bune si pot sa zic ca mi s-a luat o piatra de pe inima, dar asa un ghimpe tot o sa mai am pana la sfarsit. Oricum nu vreau decat sa fie bebe sanatos, altceva nu mai conteaza, nici sexul nu vreau sa-l aflu, vreau sa fie surpriza.

Cred ca o sa fiu colega de odisee cu Laurita, Danicris si Cenia, nu? eu sunt acum in 16 saptamani. O sa nasc la sfarsitul lui martie.

De citit nu prea am citit decat asa pe sarite, nu prea am avut timp la serviciu, iar azi si plec mai repede sa merg la noi la consulat sa imi depun actele pentru pasaport, ca mi-a expirat. Vrem si noi sa facem o vizita in tara la anul, in formatie completa , daca ne ajuta DD.

Va pup pe toate si sanatate multa tuturor ca asta e cea mai importanta.

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Mai, da' io's in urma rau de tot cu vestile? Magdone esti in 16 sapt? Nu-mi vine sa cred! Stiam ca iti doresti dar nu stiam ca s-a intamplat deja! Ce ma bucur pt voi ! Sa dea Domnul sa fie sanatos/oasa, sa aveti parte numai de bucurii, de tot ceea ce va doriti voi! Doamne ce de -te - ce ma bucur pt voi fetelor! Mai ales dupa ce am citit mesajul de la AlexSara - uf cu siguranta ca este greu dar sigur e si tare frumos!
Sarcina usoara Magdone, sa treci si tu la semnatura, pliz , abia astept sa apara noi puisori!
Si abia astept sa aflu care si cum, ce ascundeti in burtici . Asa ca Dani, Laura inainte de urm ecograf sa puneti o lambada ceva, sa danseze bb, sa cracaneze picioarele sa aflam sexu'

Tzanc la fix a adormit fie-mea, sa intru sa va citesc, sa aflu de noi burtici ( mai sunt? ) Cred ca pe fie-mea o paste o mica raceala . Ce poetic se impleteau in lumina soarelui cu dinti de afara mucii, balele si lacrimile . O adevarat domshoara care si-a mai intins si vreo 2 mere paduretze printre muci .

Multumesc fetelor pt condoleante - am sa-i transmit sotului! Sincera sa fiu nici nu mi-am imaginat ca o inmormantare e asa afacere grea ! Cate cumparaturi, cate discutii, cate aranjamente, cate drumuri, cate.... Dumnezeu sa-l ierte!

Inais - ce a patit sotul? Multa sanatate!

Stefany - cum zic si fetele, la alegerea fiecaruia. Se pot pune si chei de mashina, de apartament = va fi bogat, oglinda = ingrijit, pix = ii place sa scrie ... etc... la inspiratia fiecaruia.

Doloress - cred ca Patrick vb cu Andra ori cu Teo , stai numa sa-ti vina factura de la international . Asa-s si fetele noastre, toata ziua cu ceva la ureche si vb de nu se poate.

Piggy - imi pare rau ca n-a mers treaba! Asa este, este o perioada tare nasoala pt afaceri, se inchid tot mai multe magazine, cad pe capete afacerile si nervi patronilor. E greu tare! Imi este si frica sa ma gandesc ce va fi dupa alegeri

Stiu ca vroiam sa zic mai multe dar cand am citit mesajul de la Magdone mi-a s-a vidat crieru'
Ma duc sa fac ceva de papa ca acusi vine sotiorul meu si n-am ce sa-i pun pe masa - e nemancat de dimineata.

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Inais baga si tu un link cu filmuletele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Wow, Magda, 16 saptamani?? Bravo, felicitari, sarcina si nastere usoara!!!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ia si la Raducu meu, a invatat unde e nasul

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

MAGDONE - felicitari !!!!
Sarcina usoara si bebe sanatos !

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

S-a marit lista de burtici, ce frumos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais

la noi functioneaza sloganul" "fac cand vreau eu, nu cand vreti voi!". Spre ex dimi ii fac suc de porto si i-l pun in canuta. Daca i-l dau sa-l bea atunci ca vreau eu...intoarce spatele si fuge razand. Daca i-l las la indemana si uit de subiect...mai vede cana, mai bea din ea...si o bea in final. Asta numai pt ca nu o baga cineva in seama. Cand vede ca te stresezi si insisti...face si mai si.
pe de alta parte cu mancare nu merge...ca nu o pot lasa la indemana ca apoi sa am ce strange de pe covor...asa ca aici mai insistam...si daca ati vedea-o cum face!! Am si filmat-o! Alint si alint si alint!

i-den-tic la noi!!! ba mai mult, am bagat si un "Robert, lasa cana s-o bea mami, da cana la mine!! A ras tot.

Magdone sarcina usoara, nastere de vis si bebe sanatos!

Merg sa caut placinta inais in urma. Nu mi-am batut capul ca am zis ca nu iese, ca nu-i timp... dar haide dom'le

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput