LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct2007 (340)!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui danuta36
Adi felicitari mamico!Sa va traiasca Adam Joshua,sa fie sanatos si papacios!V-am admirat in poze,sunteti o famile frumoasa si ce bine de voi ca aveti bunic tanar,poate sa va mai ajute

Danuta, multumesc . Da, am noroc mare cu tata ca o tine pe Lisa ocupata, au ei programul lor de mers in parc si vazut trenuri, plus ca mai gateste, ma mai ajuta cu curatenia, una-alta prin casa...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Am vazut toate pozele cu protagonisti minunati de pe contul comun de e-mail. Cel mai mult m-a impresionat noul membru al familiei de la antipozi si sper ca nu se supara nimeni ca spun asta...dar m-a emotionat, mai ales ca astept si eu Bebedoiu'.

Am trimis si eu link la pozele cu Tudor la 2 ani tot acolo.
Acolo gasiti si continutul sacoselor!

Ma retrag acum...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Yaia, o sa vezi ce emotionant o sa fie cand o sa te uiti la puiutii tai cum interactioneaza!!!

Abia astept detalii de la petrecere. Si intru si eu mai tarziu sa vad pozele, sa va admir si sa salivez si eu dupa torturi

Pup inca o data sarbatoritul amorezat, parintii delfinatzi si burtik cu Bebedoi

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!

La multi ani fericiti pentru Isabeluta!!!( pentru simbata)

La multi ani sarbatoritilor de astazi!!!
Andrei Gabriel samurai (de la coditele frumoase)de mamai Valentina

Andrei David de Andreea_deea.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
16+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Ce poze frumoase am vazut!!!

Yaia m-am bucurat sa il revad pe Tudor!!! E un ingeras super dulce!!! Torturile au fost tare reusite iar cadourile super inspirate!!! Ce ditamai tool standul si trenul Thomas!!! Sa va traiasca baiatul si sa se bucure de tot ce e mai bun!!!
Iti sta tare bine tunsa asa!!!

AAndreea l-am vazut pe Andutu pe motocileta grozava si tortul cu masina!!!Se vedeca ati petrecut pe cinste si ca sunteti o familie fericita!!! Pupam satenutul frumos!!!

Teodora am vazut pozele cu Mihnea!!!Asa m-a apucat dorul de mare...mai ales intr-o zi ploioasa ca aceasta...

Apropo, Papanash cum v-ati simtit la mare?

Adi sarcauta Lisa ce dor ii este de mami!!! Intoarcere frumoasa acasa cu bebe Adam. Sunt siguraca Lisa se va comporta excelent. Intradevar la virsta aceasta nu stiu sa isi "dozeze" forta cu care mingiie, imbratiseaza, sunt exuberanti.
Cred ca ii va fi greu sa nu se bage in patut linga bebelus dar cu timpul va invata.

Noi suntem tot acasa. Nu vreau sa risc sanatatea Dariei. Miine mergem, sa discutam la gradinita. Joi din nou la control. Starea ei e foarte buna si speram sa putem merge simbata la petrecere.

Eu o sa fac morfofetala la 20 saptamini cind voi avea mai multe vesti despre bebelush. Miine implinesc 17.

Emma, multumim. Sa va fie de bine concediul!!! Ce bine ca l-a lasat febra repede pe Andrei!!! Sper sa fi fost ceva trecator si sa fie bine.
Reintoarcere usoara la camin.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Ne mai tineti minte?

In primul rand vreau sa va multumesc din suflet pentru urarile de ziua Amaliei; desi nu am scris de ceva vreme aici vad ca nu ne-ati uitat; va pe toate. De citit v-am mai citit dar mi se parea asa aiurea sa intervin deodata, dar acum mi-am luat inima in dinti .

In al doilea rand vreau sa urez "La multi ani!" tuturor dulceturilor si papanasilor sarbatoriti; un mare pt toti si sa felicitit din suflet toate mamicile curajoase de Bb 2 si viitoarele mamici.

Noi am sarbatorit ziua Amaliei acasa cu familia si prietenii. Aveti cateva poze aici daca vreti sa ne vedeti.
Despre Amalia, ce sa zic, creste frumos, merge si ea la cresa, de cateva zile nu mai plange cand o lasam acolo; bineinteles ca nu am scapat nici noi de raceli, acum vreo 2 saptamani a facut laringita si am stat vreo 10 zile acasa, nici acum nu i-a trecut tusea, nici nu stiu ce sa-i mai fac; nu-i mai dau nimic pt tuse de vreo 2 saptamani in speranta ca-i va trece de la sine, dar vad ca nici gand. In rest mucusorii sunt la ordinea zilei si ei de mai bine de o luna. In rest e un copil tare vesel, canta si danseaza toata ziua, a inceput si ea sa lege cuvintele mai bine, are o personalitate puternica, face numai ce vrea ea si cand vrea, imi pune rabdarea la incercare la greu, dar e a mea si o iubesc

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Luy, te rog pune detaliile petrecerii: loc,ora inaintea listutei de pe prima pagina.

Pot veni si eu vineri seara la decorat. Sa ne anunti te rog ora.

O saptamina buna tuturor si va las ce ascult si eu:

www.youtube.com/watch?v=mTjPSACyzSQ" target="_blank">James Morrison-Please Don't Stop the Rain

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Neata!

L-am dus pe Andrei la gradi. Pana acolo totul ok, dar cand l-au luat ingrijitoarele sa-l duca in clasa s-a pus pe un plns...mama mia. Am mai stat pe la usam le-am mai spus sa-i dea niste jucarii ca sa-l distraga atentia si s-a potolit.speram sa fie totul ok. mai vedem dupa-amiaza.

in piatra s-au cam scos semafoarele ca nu stiu ce certuri are primaria cu astia care au pus semafoarele si au pus fratioare la sensuri giratorii.... si intersectiile sunt micute ca sa te poti invarti...total aiurea.

o zi buna va doresc!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Merge Erina melodia ca la noi s-a pus pe ploaie deci se potriveste perfect :)

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Ne mai tineti minte?

In primul rand vreau sa va multumesc din suflet pentru urarile de ziua Amaliei; desi nu am scris de ceva vreme aici vad ca nu ne-ati uitat; va pe toate. De citit v-am mai citit dar mi se parea asa aiurea sa intervin deodata, dar acum mi-am luat inima in dinti .

In al doilea rand vreau sa urez "La multi ani!" tuturor dulceturilor si papanasilor sarbatoriti; un mare pt toti si sa felicitit din suflet toate mamicile curajoase de Bb 2 si viitoarele mamici.

Noi am sarbatorit ziua Amaliei acasa cu familia si prietenii. Aveti cateva poze aici daca vreti sa ne vedeti.
Despre Amalia, ce sa zic, creste frumos, merge si ea la cresa, de cateva zile nu mai plange cand o lasam acolo; bineinteles ca nu am scapat nici noi de raceli, acum vreo 2 saptamani a facut laringita si am stat vreo 10 zile acasa, nici acum nu i-a trecut tusea, nici nu stiu ce sa-i mai fac; nu-i mai dau nimic pt tuse de vreo 2 saptamani in speranta ca-i va trece de la sine, dar vad ca nici gand. In rest mucusorii sunt la ordinea zilei si ei de mai bine de o luna. In rest e un copil tare vesel, canta si danseaza toata ziua, a inceput si ea sa lege cuvintele mai bine, are o personalitate puternica, face numai ce vrea ea si cand vrea, imi pune rabdarea la incercare la greu, dar e a mea si o iubesc

Ce printesa frumoasa, blonda si ondulata!!! Are si cu cine semana!!! Cum papa ea din tort!!!Se vede veselia pe chipul ei!!!

Sanatate multa sa treaca mucisorii si tusea. Noi tot de astacontinuam cu siropele pentru fluidizare, antialergice si pentru tuse.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Erina multumesc ; sanatate si Dariei. Si Ami a luat tot felul de siropuri vreo 2 saptamani, apoi nu i-am mai dat nimic ca ma saturasem si eu de ele, daramite ea. I-am dat numai ceai de ceapa si nuci si sirop de ridiche neagra dar vad ca nici astea nu prea si-au facut efectul ; mergem azi la doctorita sa vedem ce ne mai zice.

Emma reacomodare usoara lui Andrei la cresa.

Si la Iasi ploua si e frig, de nu-ti vine sa faci nimic. Si in perioada asta sunt si sarbatorile orasului si e o aglomeratie in oras!

Mergi la inceput