LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct2007 (340)!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Buna dimineata, fete dragi!
Sper ca vremea de toamna sa nu va innegureze sufletele si sa aveti o zi frumoasa si o saptamana fructuoasa!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Am ratat din nou valuri de sarbatoriti. Le urez tuturor sanatate, fericiore si numai bucurii!
Am vazut poze cu delfinul Tudor si torturile lui apetisante, cu Mihnea zambareat, cu Andu vesel printre prieteni si cu blonda si vesela Amalia!
M-am emotionat teribil si i-am aratat si Anei pozele si filmele intalnirii dintre babi Adam si Lisa. Atata inocenta, atata duiosie si dragoste de la o fetita de 2 ani!
Sa-ti traiasca copiii, adimercedes, sa fie sanatosi ca echilibrati si increzatori in fortele proprii nu se poate sa nu fie cu o mama ca tine!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumim!
Pacat ca nu e si vremea frumoasa la Iasi dar daca e aglomeratie inseamna ca vine poporul la party :)

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Neata bernix! numai bine si tie!

ma duc sa mai fac una alta prin casa ca acum se face 4 si tre sa-l iau pe andrei de la gradi.

o zi usoara tuturor!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

buna fete dragi,

ce mai faceti voi ?
va duceti copiii pe la gradinite, crese ?
stiti ceva de o cresa in sectorul 4 ?
Tare ma bate gandul sa o duc si eu pe Nati. Desi am cu cine sa o las acasa (cu mama), din cauza vesnicei probleme - nu mananca - ma gandesc ca poate la gradinita se indeamna cu alti copii si cine stie...ma papa si ea ceva...
Efectiv, m-a disperat cu mancatul Nu mai stiu ce sa-i mai fac, m-a disperat...
Bineinteles, la capitolul kg versus inaltime stam "minunat", ca intotdeauna de altfel: vreo 8 kile si 400 gr si cam 81-82 cm
Nici nu-i de mirare...doar nu creste cu aer..

Natalia-13 sept. 2007
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

buna dimi !
am venit aseara, a fost frumos si relaxant, am prins si vreme excelenta.
ne-am cazat la Palace in Constanta, mi-a placut ca plaja era pustie, doar ici-colo se mai plimba cate cineva. Adi s-a simtit foarte bine, va pun cateva www.flickr.com/photos/23756759@N04/4004334888/in/photostream/" target="_blank"> poze

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui toma_lly

buna fete dragi,

ce mai faceti voi ?
va duceti copiii pe la gradinite, crese ?
stiti ceva de o cresa in sectorul 4 ?
Tare ma bate gandul sa o duc si eu pe Nati. Desi am cu cine sa o las acasa (cu mama), din cauza vesnicei probleme - nu mananca - ma gandesc ca poate la gradinita se indeamna cu alti copii si cine stie...ma papa si ea ceva...
Efectiv, m-a disperat cu mancatul Nu mai stiu ce sa-i mai fac, m-a disperat...
Bineinteles, la capitolul kg versus inaltime stam "minunat", ca intotdeauna de altfel: vreo 8 kile si 400 gr si cam 81-82 cm
Nici nu-i de mirare...doar nu creste cu aer..

Natalia-13 sept. 2007
Poze

pt inceput mai bine vino sambata cu ea la petrecere ,sunt sigura ca va papa ea ceva alaturi de ceilalti copii,
Nu stiu ce sa zic daca va manca mai bine la gradinita sunt copii care se acomodeaza usor si mananca fara probleme ,sunt altii care se acomodeaza mai greu si protesteaza tocmai nemancand
Va pup pe amandoua ,ea seamana cu mamica ei asa delicata
Am vazut poze ,e slabuta,nimic de zis ,dar e asa de frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

Adimercedes sa-ti traiasca bebedoiul(vb Yaiei),am admirat pozele si filmuletele ,emotionant, Lisa este asa de grijulie cu micutul ei fratior

Bikmaria, multumesc pt aprecieri.

ztin pumnii sa fie totul bine cu reacomodarea la gradi. Si Alex sa treaca peste pasa proasta .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Aeperju Sper sa fie totul bine in continuare.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Luy, cum mai e Meme?

Rox, cum a fost in excursie? Cum mai e Bubu cu muscatura, ca nu retin s afi detaliat...

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput