LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct2007 (340)!
Raspunsuri - Pagina 18
bikmaria spune:
Adimercedes sa-ti traiasca bebedoiul
(vb Yaiei),am admirat pozele si filmuletele ,emotionant
, Lisa este asa de grijulie cu micutul ei fratior
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aandreea27 maria ce mai face micuta teo?dar alex indragostitul?cum este la scoala? andreea mami de baietel dragutel(10.10.2007) |
sunt bine,mersi de intrebare

pt Teo am iarasi ceva emotii,maine mergem din nou la pupii dupa o pauza de sase zile ,sper sa nu mai planga ..
Alex e bine cu scoala ,indragostit nu mai este ,dar il am sub observatie ,imi pare un pic cam apatic,fara chef,sunt momente in care trebuie impins de la spate sa scrie,sa invete,chiar si sa iasa pe afara sau sa se joace la calculator ,am incercat sa vorbim cu el ,dar zice ca nu are nimic,ca ni-se pare noua ,
betty78 spune:
Rita felicitari mamico...sa ai o nastere usoara si o fetitza sanatoasa.
Yaia vreau sa ii urez si eu delfinasului cu scuzele de rigoare pentru intarziere, LA MULTI ANI!, mulra sanatate, bucurii, iar voua sa va aduca numai fericire. Si tie mamico, sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebitza sanatos. 
Betty78
35+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
aeperju spune:
Sanatate multa Dariei si Sarei!
Felicitari Adimercedes! Numai bine din partea noastra!
Emma si Andrei (21.09.2007)
aeperju spune:
ne-am intors si noi din concediu. maine mergem la gradi. sper sa nu se lase cu plansete, desi ma astept ca zilele astea tot mami, mami a tinut-o andrei. Si andrei a avut febra mare rau de nu mai reuseam sa i-oscadem. ne-am uitat in gat si intr-aevar o amigdala era mare cam pana la omulet. asa ca am intrat pe antibiotic. mai avem vreo doua zile si terminam tratamentul. dar nu stiu de unde s-a imbolnavit. pur si simplu. seara s-a jucat cu copilasii nasilor si noaptea pe la 2 respira suierat si striga mami mami. m-am speriat rau de tot.
febra tot asa n-a scazut nici a doua zi cand am sunat la doctorita si am itnrat pe antibiotic. sper sa fie bine fiindca oricum maine-l duc la cresa. dar e bine vioi si a inceput sa manance fiindca zilele alea daca bea putintel lapte toata ziua.
va dorim o saptamana usoara si cat mai fara boli. multa sanatate tuturor!
Emma si Andrei (21.09.2007)
cecilia L spune:
danuta, ai mare dreptate cu timpul, as avea nevoie sa fie ziua cel putin de 24 ore si noaptea macar de 7-8 dar pe care sa le dorm![]()
Rodica, oscilam daca sa mai scriu in seara asta sau nu, avand in vedere ca e aproape dimineata
, dar m-a bucurat enorm vestea de la tine si voiam sa te rog sa-i transmiti Ritei nastere usoara si un bebe sanatos, asteptam vesti
La multi ani! tuturor sarbatoritilor din ultimile zile,de la o intarziata ca mine si multi
mamicilor voastre
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Piciulika Am venit iute-iute si fug la kuki. Multumim de pupici si comentariile dragute. U all! But all!Vazut poze si filmuletze de Adi si m-am emotzionat rau de tot.... Dat la soricei! Frumosilor!!! Iar tu parca nu ai nascut - esti atat de fresh si radianta ca nu-s sigura ca tu esti proaspata mamica sau... bunicul. Iar imaginile cu Lisa si Adam nu-mi ies din minte!! Sa-ti traisca, mama dulce de two little stars - m-am topit si la faza cu Twinkle-twinkle... Nu puteam sa-i citesc lui Radu, de nod in gat.Iesit blaturile la 2 torturi grozav! Maine dimineatza umplu & decorez. Avem un taktok (traktor) si un TORT YAIA - va fi cu Mikey Mouse... Sa vedem. In rest, Micha e a facut azi la "peteu" un kk miiic, dar de care era extrem de mandru - si cum ii promisesem un tractor cu remorca la primul kk in peteu... l-a primit! E topit. (cu olita nu-l intereseaza, asa ca incurajam wc-ul) |
Picio, sper ca petrecerea a decurs ok, adica sunt sigura ca totul a iesit ca la carte si lumea s-a simtit bine, iar pustii s-au distrat la maxim. Abia astept pozele!!!! Felicitari pt tractoreala si pt actiunea "peteu". Sper sa dureze, ca la noi e cu intermitente, fix dupa cheful copilului!
Multumim pt aprecieri
. Fresh eram acum 2-3 zile cand au fost facute pozele. Intre timp a avut Adam grija sa ma tina ocupata noptile ca sa isi faca rost de laptic, asa ca sunt cam obosita in ultimul timp, dar trece si asta.Azi mi-a scos medicul clipsurile si maine ne lasa acasa. Sa vad cum o sa am atunci timp de forumeala, mai ales ca de sapt viitoare T se intoarce la servici...
pt sarbatorit, parinti si burtik 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Celia Adi, ma bucur ca reusesti sa faci fata copilasilor tai dragi, te imparti intre Adam si Lisa , chiar si de la distanta... Sa treci repede de starile plangacioase si sa te bucuri de minunile tale. |
Celia, offf, de-ai stii cat am adapat soarecii in ultimele 2 zile. Lisa a adormit doar cu "twinkle, twinkle" cantat de mine la telefon, a fost mai agitata, si vremea e mai nasoala, ploioasa si nu prea se paote iesi in parc sau la plimbare... Bine ca ma duc maine acasa. Desi azi imi zicea sotul ca doar s-a dus pana in camera la ea sa ii ia o bluza si cand s-a intors era in patutul lui bb
. ZIcea ca nici macar nu a vazut-o cand s-a urcat!!! Cred ca o sa avem de furca pe tema asta, sper sa priceapa si sa coopereze, ca desi e grijulie, nu intelege gradele de finete necesare la un bb si poate fi uneori mai brusca, se poarta cu el mai mult ca si cu papusile ei...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009