LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct2007 (340)!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Asaa... Si daca tot trag azi chiulul la servici, ca deh, ma menajez, sa va arat ce-a mai gasit zana maselutza sub perna, pe langa dintzisor: www.flickr.com/photos/16792873@N07/3995360724/" target="_blank"> o felicitare

Foarte frumoasa, bravo, Miruna!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
Astazi dau si eu sisi ca acum 5ani ziceam,, da ''

Multi mai multi de acum inainte si toti fericiti!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodicamaries
Rita noastra e insarcinata, are DPN 25 oct,
stiam de ceva vreme dar am crezut ca poate o sa intre ea sa va zica, dar cred ca nu are timp acuma. bebelina e bine, si-a facut toate analizele, si-a schimbat si medicul gineco, acuma e la cel la care sunt si eu, el zice ca totu-i ok, ca se asteapta sa nasca la termen.

cand aflu ca a nascut va anunt. Tineti pumnii pt Rita si bebe.

io acuma am scapat de o viroza tare urata, sper sa nu faca si copiii.

Te pentru asa o veste minunata!
Rita, tin pumnii sa fie bebe sanatos si voinic! Doamne-ajuta! Ce chestie, acum vreo cateva zile ma gandeam la aidaciolac cum are ea bebe ce femeie puternica si ma gandeam si la Rita si speram sa fi avut si ea puterea sa o ia de la capat! Bravo, Rita!

Rodica, tu ai grija de tine, sanatate!

Poze

Mergi la inceput

Multumim din suflet tuturor celor care ne-au urat atat de cald si de frumos cele bune de ziua printului mostenitor:
Ema (ceamica), Diwana, Sabina, Erina, Alina (alinkav), Mandarinutza, Roxana, Celia, Valentina, Carpatina, Mara (Marunzika), Nana, Adimercedes, Gabriela, Ana (slippers), Greyeras, Piciulika, Papanash! Ati fost minunate!
Scuze daca am uitat pe cineva, sper sa nu.
Am primit si mesaje pe telefon la care nu am reusit, din pacate, sa raspund pentru ca...mi-am spart telefonul cel nou care avea doar 2 luni. Asa ca am ghicit mai mult cine mi-a scris si ce.

Petrecerea a fost si a trecut, eu una m-am simtit bine si Tudor a fost fericit, in special azi cand a mersterit la cadourile primite de care e absolut incantat. A primit o gramada de jucarii, hiturile fiind masa cu scule, setul cu Thomas, tractorul si elefantul. Poze mai tarziu...sper.

Luy, iti datorez scuze si un mail...sper ca putin mai tarziu, dupa ce descarc si triez pozele!

Va pup, merg sa culc printul care va trimite si el un mare !

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

yaia ba da m-u uitat pe mine.glumesc.nu ai cum sa tii minte pe toti care ti-au trimis urari.
l-am scos nitel pe andu pe afara,dar e obosit si marait.asa ca ii dau papa si la nani.azi dimineata a reusit sa ma uimeasca.imi zice:
-mami caca
-ai facut caca?
-da.
-pai treci in pat sa te schimb.
-nu,nu am cacut caca.mit(mint).tu mit(eu mint).
nu prea ma asteptam sa isi dea seama ce inseamna a minti mai ales ca nu am avut asemenea discutie pana acum,ca nu a fost cazul..am profitat sa ii explic ca e urat sa minti,ca rad copiii de el,ca se supara mami si tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

hop si eu,incetisor,am citit din urma ,si vesti bune si mai putin bune ,
in primul si in primul rand urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor din ultimele zile,imi pare tare rau ca nu am apucat sa va felicit la timpul potrivit
RITA nastere usoara sa-ti dea DD tot binele din lume si tie si bb tau
Piciule petrecere frumoasa ,sa-ti traiasca ursuletzul.
Rodica ti-am vazut baietii,sunteti o familie frumoasa ,iar cei doi frati poti jura ca sunt gemeni
Yaia pupa delfinashul din partea noastra ,LA MUTI ANI ii uram chiar daca suntem inarziate
Izabeluta la multi ani fericiti alaturi de cei dragi
Alinus La multi ani lui Teo,nu ne mai spui nimic despre voi?

Mergi la inceput

Multumim Andreea si Maria pentru urari. Incerc acum sa incarc poze...

Poze

Mergi la inceput

Am vazut toate pozele cu protagonisti minunati de pe contul comun de e-mail. Cel mai mult m-a impresionat noul membru al familiei de la antipozi si sper ca nu se supara nimeni ca spun asta...dar m-a emotionat, mai ales ca astept si eu Bebedoiu'.

Am trimis si eu link la pozele cu Tudor la 2 ani tot acolo.
Acolo gasiti si continutul sacoselor!

Ma retrag acum...

===============================================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

oau ce blondut frumos ai yaia si zambeste fenomenal..foarte interesanta trusa.cred ca tudor este foarte incantat de ea.
andu s-a trezit cam tafnos,nici afara nu a vrut sa mearga de focul motocicletei.numai ca trebuie formatata bateria,s-a descarcat si nu mai merge mote cum trebuie si e tragedie mare..
apropo de bebedoiu mi-a mai trantit andu inca una.stateam noi linistiti in pat si il aud:mami ina unu bebe,atu bebe(mami inca un bebe,alt bebe).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Am vazut toate pozele cu protagonisti minunati de pe contul comun de e-mail. Cel mai mult m-a impresionat noul membru al familiei de la antipozi si sper ca nu se supara nimeni ca spun asta...dar m-a emotionat, mai ales ca astept si eu Bebedoiu'.

Am trimis si eu link la pozele cu Tudor la 2 ani tot acolo.
Acolo gasiti si continutul sacoselor!

Ma retrag acum...

===============================================

Da domnule,frumos copil ,frumoasa mama rotunjoara ,frumoase torturi si sunt sigura ca si gustoase ,la fel si platourile,dar daca nu am fost pe faza am ratat ,nu am trimis sacosa,nu am primit nimic

Mergi la inceput