Pepenasi de iulie- august 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 3
maitreyi spune:
kimmy cu tensiunea nu am mai avut probleme. mai am extrasistole da' cand se apropie menstra plus puls mai rapid da' asa e el ca is io mai agitata de fel sa iau de la inceput 1 la 2 zile? functioneaza si asa?
-------
mamica fericita de Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Kimmy spune:
Mai3 eu as lua in fiecare zi si as rari in cazul in care nu m-as simti bine.Oricum,au efect destul de rapid,chiar din prima zi poti sa simti diferenta.Extrasistole am avut si eu,muuuuulte si mai ales seara,dar am facut tratament si acuma ma simt bine.Te tin la curent,deocamdata ma simt excelent,simt doar ceva fluturi in stomac(o stare usoara de agitatie),dar nu pun neaparat pe seama ss
Vicky bine ca esti ok .
Ma apuc totusi de gatit
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
flo1980 spune:
La cumnata la nunta (3 oct.09), foto si filmat a costat 15 mil. 2500 poze, din care 100 poze scoase pe hartie (13x18) + 2 CD -uri cu toate pozele, unul cu selectia de 100 scoase gratuit + un CD cu poze lucrate, (cele mai frumoase) si sunt superbe pozele, am sa va pun peste o saptamana sa vedeti.
Deci pe de o parte Anka are dreptate in privinta preturilor/ofertelor insa sunt parinti care dau!
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
flo1980 spune:
Offf Vicky, inseamana ca ai fost taaare deshidratata! Multa sanatate!
boticelina spune:
Vic sper ca esti bine acum Si eu am lesinat odata (eram intr-un microbuz ultra-aglomerat, stateam in picioare, nu puteam privi pe geam - eu am rau de masina - si nimerisem si langa o doamna data cu un parfum infect). E intr-adevar bizar, m-am trezit jos din microbuz, cu obrajii rosii de la palmutzele primite. Ce pompieri, ce ambulanta..., doar m-au lasat sa stau pe scaun langa sofer restul drumului
cu pozele eu cred ca as face o sedinta foto profi doar daca as primi-o cadou si pe-aia cu inima stransa... Ce draq sa fac cu 200 de poze facute in aceeasi ora, in aceleasi haine, eventual pe 2 scaune diferite? Mie-mi plac instantaneele, pozele (chiar si miscate) in care se vede ca se intampla ceva, eu nu-mi fac poze in fata monumentelor sau statuilor daca vizitez ceva, nu fac poze "de familie", urasc pozele "retusate", cu efecte, cu cadrane, cu stelute, cu glitteruri... dar tu nu trebuie sa te iei dupa mine pentru ca io nu-s un exponent "de referinta" pentru mase/average parent
Iar ca pret, eu mai mult de 150 de lei n-as da nici daca mi-as permite (din considerentele de mai sus)
Monica si gargaritza Nancy
blog revival - chestii gargaricesti
"If you are unware of your choices, then you have none"
dia_filipas spune:
Salut fetele!!
Capri sincera sa fiu, nici eu nu sunt fan sedinte foto, ar merge sa am vreo 2-3 poze cu ea in toata splendoarea ei, asa ca amintire (cum am vazut ca are Miruna de Vio_tm), dar atat. In rest si mie imi plac pozele in care "se intampla ceva", sa fie inedite, cand ma uit la poza sa-mi amintesc cu drag ce prostioare mai facea. Cat despre costumatii si locatii, la noi nu tine, ca Miruna nu suporta sa fie imbracata, ea nu ar sta locului, s-ar catara pe recuzita si ar atenta la aparatul foto, deci, nici o sansa. Iar cu pretul...noi suntem intr-o "groapa de potential" momentan, asa ca nu mi-as permite o sedinta foto. Oricum iti doresc bafta in orice ai intrepride!
Vicky sper ca esti mai bine! Te-ai lovit cand ai lesinat, ai cazut? Mie nu mi s-a intamplat niciodata, asa ca ma cam sperii cand aud de asa ceva...
Gata, fug sa fac ceva de papa pentru clasa muncitoare care se intoarce de la servici! O zi buna va doresc!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008)
flo1980 spune:
Capri
Sa-mi mai completez parerea....ar fi ideal mai multe decoruri si automat mai multe toalete ale protagonistului sedintei...
Marina_1609 spune:
anka, alea 1-2 ore sunt numai ce vezi tu din munca fotografului. gandeste-te ca mai pierde ore bune si in studio prelucrand, tiparind, facand selectii...
acum nah, sa nu dai cu rosii ca le-as tine parte...da, e scump dar trebuie calculate materialele cu care se lucreaza, munca, cunostintele si ce iese la final...
eu consider ca e ok pretul 150-200 Euro pt ca stiu cam cu ce se mananca toata treaba asta. nu am facut niciodata nici pt mine , nici pt copil pt ca nu mi-am permis. incerc sa-mi pun imaginatia, talentul si propriile cunostinte ca sa-i fac sofiei di nan in pasti cate o "sedinta foto"
apropo, tre sa ma laud: azi mi-am cumparat BLITZ
EDIT: cand spun prelucrare a pozelor nu inseamna stelute, raze, rame si diverse prostioare. eu ma refer la saturatie, luminozitate etc.
---------------------------------------
www.alexiatoma.ro//" target="_blank">Ajutor pentru Alexia!
---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
maitreyi spune:
marina sa il folositi sanatosi
vicky de la ce fu? de la gastro? sanatate!
iza merci de info
capri la studioul unde a facut pica pozili exista optiunea ca timp si ca nr de toalete schimbate si functie de asta erau si paralili am vazut io pe net (asta e din categoria "sigur asa e ca am vazut pe discovery )
-------
mamica fericita de Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008