Pepenasi de iulie- august 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Dia, nu m-am lovit, ca ma sprijineam de un zid, si am inceput sa ma preling. Dar sigur ma loveam daca nu era tati cu mine.

Mai 3, nu stiu, da cred ca de la gastro, desi eu nu am avut deloc aceleasi simptome ca Maya si sotz. Nu tu voma, nu tu febra, doar gretzuri, stare generala proasta, ametzeli ...

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Am fost azi la dr cu Ralu si mi-a zis sa-i dau 10 zile cate o jumatate de fiola cu gluconat de calciu.Cealalta jumatate din fiola am sa o iau eu
Irda sanatate multa micutei tale.
flo abia astept sa vad poze cu voi.
Vicky cred ca ai tras o sperietura,bine ca nu ai patit nimic grav.Sanatate multa!
mai3 bafta la slabit!

Fug sa fac o friptura la cuptor,va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

IRDA-PROSPAN-ul a functionat si la noi f bine.Eu sunt f entuziasmata de descoperirea lui.

CAPRI-DA!!!Vreau si eu sed foto profi pt bebe!Dar n-am timp acum sa raspund la chestionar!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Mno....luai Prospan....am dat fetii....acum asteptam..."provincia"
Glumeam....asteptam si efectul!

Astia pe prospect zic asa....sub 1 an 2,5ml de 2 ori/zi....ea are mai mult ca varsta, dar la kile...hmmmm.....8.500 gr
Eu i-am dar doar 2,5ml....voi cum le-ati dat puilor....dupa varsta sau kile?

Multumim de urare Tecky....sper sa-i treaca repede ca m-a disperat...de cateva saptamani ba urlete de la dintzosi, ba muci, ba tuse....iote asa imi vine sa fac ...Grrrr!!!!

Capri la noi sedinta de studio cu recuzita ...clientului + mama, tata, frati, bunici...etc 4 mil, iar ca timp....hmmm....habar n-am....pana se prind momente misto....adica nu pui copilu si-i zici...smile!!!!
Ce sa zic.....e dificil pe vremurile astea....cativa fotografi au ramas fara studio si vin la noi si-l inchiriaza cu ora e greu pentru toti....ce sa zic!
Bafta multa in ceea ce-ti doresti sa realizezi!

Vicky.....bine ca nu te-ai lovit....mie mi se mai intampla sa mi se "rupa filmu'" cand eram gravi prin mijloacele de transport in comun....
Era "distractiv" mergeam 2 statii de autobuz....ma dadeam jos.....luam o gura de aer si-mi revenea vederea...apoi mai mergeam 2 statii si tot asa pana ajungeam acasa (noroc ca s-a inventat abonamentul ca altfel dadeam faliment numai cu transportul)

Pupicei tuturor!
Ma duc sa fac o supa cu galusti si....habar n-am ce din restul puiului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Irda da'i in functie de kg, nu de virsta, mie pediatra imi dozeaza intotdeauna in functie de kg corp. Eu asa ii dau nurofenul de exemplu, si desi are acu' un an si doua luni si la 11 luni la fel ii dadeam ca tot pe acolo suntem 8 kg 700.

din restul puiului poti face ostropel daca e crud sau o salata de cruditati cu pui daca e fiert.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

da, ooka zice bine. da-i functie de kile nu de varsta. asa se dau in principiu toate medicamentele la pitici. sanatate

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

boti,s a nu crezi ca-s neserioasa, dar am tot incercat sa dau de capri, una din dati a fosrt sigur cand isi culca fetita ... dar alta data nu stiu cand am sunat-o, dar tot nici un raspuns, asa ca duamna capri, baga-ma-n telefonu tau, sa stii cand te tarai! Ma tot chinui sa ajung la tine, dar imi deturnezi panurile :))
Acum, sa vad daca apuc sa ajung maine, ca deh, am inca de alrgat pt tot felul de maruntisuri pt bote, de ex, tre sa mai iau inca 20 de cruciulite, ca s-au confirmat mai multe persoane dacat au estimat finii, mai tre sa iau felicitare pt pitica, eu visez si la un portofel de mica don'soara, sa ii dau banii in el, dar nu cred ca mai am nervii pt asta.

dana, iertare fato, dar am uitat complet sa ma intalnesc cu prietena ta ti-am lasat mesaj pe YM, si am si uitat nr de tel al prietenei ... deh, tineretea

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, pentru raspunsuri. De toate raspunsurile, si favorabile afacerii si mai putin favorabile . Imi folosesc toate parerile, nu doar cele care convin fotografului . La ce vremuri traim, cu banii e super nasol acum ! Sora mea (care lucreaza in acelasi loc cu mine) a venit azi acasa si ne-a anuntat ca va fi pusa pe liber . Motivul: nu este disponibila sa stea peste program (divortata cu copil de 3 ani), si vor ramane doar oamenii care sunt disponibili la nevoie 24 cu 24. Cei cu "probleme" acasa, care mai si lipsesc ca li se imbolnaveste cupilul, care au ore la care trebuie sa plece sa ia plodul de la gradi, etc trebuie sa plece. Asa ca-i restructureaza postul... Si sunt convinsa ca si eu voi pati la fel cand ma voi intoarce la munca . Pentru ca majoritatea care se intorc din CIC au aceeasi soarta. Asa ca nici nu ma gandesc sa ma intorc mai devreme, sa pierd si indemnizatia... Si pana la vara om vedea ce o mai fi.

Cu sedintele foto, nu as vrea sa fie facute cu cine stie ce recuzita, sau machiaj. Pentru ca al meu sotz nu se complica cu asa ceva, el e fotograf de presa, el face instantanee, eventual portrete. Cu pretul, eu ma gandisem la un pret promotional (pentru membrii siteului care il va promova) de 2 milioane per sedinta foto, cu recuzita clientului si de preferat in parc. Nu mai mult de 2 ore sedinta, si cel putin jumatate de ora (asta depinzand de copil). Poze livrabile, soatza zice ca sunt mult prea multe 200, ca doar nu face multe pe minut care sa fie si "de livrat". Si ce sa faci cu atatea poze facute cu aceleasi haine si in acelasi loc, faci un film cu ele? Ca daca tragi una dupa alta multe vor fi cam la fel . El zicea sa selecteze si predea maxim 50, dar alea sa fie cum trebuie, si predate pe CD. Restul ar fi cam de umplutura... Dar poate ca ar trebui sa-i spun sa le predea si pe restul ? Cand am vorbit de prelucrare, m-am referit exact la ce spune Marina, plus un efect sepia ca sa-i dea patina retro sau altceva in genul asta (ceva de bun gust, oricum).
Astept in continuare raspunsuri, sfaturi si pareri, si va multumesc din suflet pentru feedback.

Ufff, eu nu mai ai timp deloc, nu stiu cum sa ma mai impart intre copii si treburi . Imi e si rusine de voi, care imi raspundeti mereu, iar eu doar citesc si nu apuc sa va raspund . Va rog sa ma iertati .

Acum trebuie sa fug la hranit copiii.

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Iriss, suna-ma acum. Am vazut apel pierdut ieri, dar cand am sunat aveai telefonul inchis .

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

capri, noi am facut o sedinta foto cind a implinit Mara vreo 6 luni, am avut o sedinta de vreo 45 minute (nu-s foarte sigura pe detalii), am platit in jur de 100-150 euro si-am primit un cd cu vreo 20-25 de poze reusite. Din care urma ca noi sa le alegem pe cele care ne plac, sa specificam ce dimensiuni vrem sa avem printate si pentru printat mai trebuia sa platim extra. Inca n-am apucat sa le selectam, sint tot pe cd

ile, nasol cu boala si cu problemele. Nu reusesti sa lucrezi un part-time? Ca sa ai timp si de job, si de Vladut. Prin Ro nu merge part-time-ul asta prea des? Probabil ca nu, ca dupa 2 ani de stat acasa angajatorii nu mai vor angajati cu juma de norma.

vicky, nasol cu lesinatul, da' misto ca stai acasa Multa sanatate.

capri, tu unde lucrezi? E firma privata? Nasol cu criza asta, poate se mai aranjeaza lucrurile pina la vara.

Ce sa zic, ca si eu am fost nevoita sa schimb jobul din cauza ca eram sub presiune sa vin full-time cind Mara avea doar 8 luni, acuma am alt job, nu foarte solicitant, dar ma simt oricum marginalizata din cauza part-timeului, dupa ce-o sa le zic ca sint gravida clar nu ma mai astept la proiecte interesante sau la vreo promovare. Asta e, ca femeie e clar alta situatie.

Mami de Mara (19.08.2008) si 5+

Mergi la inceput