Burtici fericite de septembrie-octombrie (217)
Raspunsuri - Pagina 8
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adimercedes Babe Adam Joshua a intrat cu bine in familia noastra azi la Ora 14:51 (Sydney time). Are 3kg si 50cm. Mama si bebele sunt bine. Multumim pt incurajari. Tata :) "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." |
Felicitari ADI!!! Bun venit pe lume Adam Joshua!!!! (ce nume frumos!!!)
sa va traiasca dragi parinti!! sa fie sanatos si voios!!!
Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
suede spune:
Biaz stai linistita,bine ca ati observat problema cu ohisorii.Depistata din timp,o sa se rezolve foarte usor.
E adevarat ca ne-am dori sa nu fie nici un fel de probleme cu puii nostri...
O sa fie bine!
37+Mihnea Costin
happymum spune:
buna dimineata
imi cer scuze ca dau buzna pe aici, dar vreau si eu sa felicit pe toate fetele cu bebeluci frumosi si grasuni, sa va fie sanatosi copii si sa va faca mandre de ei...
si special pentru anaomaria cu tot dragul... F E L I C I T A R I I I I I I................................... te pup dulce........
Doamne imi aduc aminte de craciunul trecut.... sa fiti sanatosi....
Blog
raluk16 spune:
citat din mesajul lui adimercedes Babe Adam Joshua a intrat cu bine in familia noastra azi la Ora 14:51 (Sydney time). Are 3kg si 50cm. Mama si bebele sunt bine. Multumim pt incurajari. Tata :) "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007 Samburel' 17.10.2009 |
Iupiiiii!!!!
Felicitari, Adi!!!
Bine ai venit pe lume bebe Adam Joshua!!!
Recuperare rapida, mami! Sa fiti sanatosi si fericiti, sunteti o familie minunata! Sa va aduca puiul numai bucurii! Mami, sa ai laptic si bebe sa pape mult si sa nu aiba colici!
38+ Alex - cumparaturi bebe
suede spune:
Sunt mandra de mine ...am spalat lucrurile fiului meu...
In curand trebuie sa ma apuc sa fac si bagajul...vedem azi pentru cand
37+Mihnea Costin
unombun spune:
suede-crema nu se foloseste genital,scrie la instructiuni de folosire,asa ca lama e cea mai buna!
astazi merg la eco si discutii cu doctorul,aflu cind ma programeaza la nascut
pup toate fetele
raluk16 spune:
Aida nu ma pricep deloc la problema, si mi se pare o situatie ingrozitoare. Sa inteleg ca daca era descoperit din timp ca nu i-a trecut, se rezolva cu lampa? Si e grav acum ca a trecut o luna si nu s-a stiut?
Geani bine ai revenit pe aici!!! Si uite ca totusi vii cu vesti bune (pe Daria ai vindecat-o rapid, Filip are numai mucisori, nu trebuie tratament, a luat extrem de bine in greutate ). Cu celelalte doua problemute vezi ca stii si tu ca la majoritatea se rezolva in timp. Doamne ajuta sa nu fie probleme! Imi pare rau pentru recuperarea grea de dupa cezariana... Te pup
of, Sabina ce noapte, amandoua racite dintr-o data! Imi pare tare rau! Sper sa-si revina rapid! . O, si multumesc mult
Hihihi, Nela mi-ai amintit de copilarie, si eu cresteam viermi de matase cu frunze de dud . Cu povestea nasterii, sper ca ti-ai copiat undeva ce ne-ai scris aici noua macar, sa-i arati si Anei momentul emotionant cand ai asteptat-o la alaptat . Multumesc mult . Imi place ca esti la fel de activa dimineata!
Adi scumpo, sa intri tu sa ne spui cum esti inainte de operatie! Acum iti tii deja puiul in brate! Eu de la 5 nu am mai putut adormi asa ca cu gandul macar am fost alaturi de voi! . Ce scumpic a fost taticul cu semnatura la mesaj . Si ce nume frumos ati gasit pana la urma!
Melania sigur e puseu!
Doro uite ca si daca esti obosita, tot ai intrat si ai citit pe aici . Distractie placuta la munte!
suede te asteptam cu vesti bune de la control!
uve iupiiii ai pierdut dopul! Sa ne tii la curent cu contractiile!
La noi de aseara ploua in continuu...
Bia imi pare rau pentru problemele de sanatate! Sper sa se rezolve rapid si fara multe tratamente
Monique deci ati fost ocupati in weekend! Abia astept pozici! Si eu sunt tare curioasa cum si-a dat seama Aida.
Imediat intru pe contul comun sa-l trec pe noul dovlecel!
38+ Alex - cumparaturi bebe
moni_iulia spune:
cristina_ana elevit nu iei? Mie mi l-a dat din luna a 5-a si a zis sa-l intrerup dupa alaptat. De ingrasat nu m-am ingrasat de la el.Cand simteam ca am pofta de mancare mai mare nu mai luam cateva zile.Am luat 10kg toata sarcina in conditiile in care sunt predispusa la ingrasare si am mancat fara restrictii.
Iulia 39+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 2-5 ZILE
suede spune:
Eu am folosit-o fara probleme...dar daca asa scrie...
Inghinal sigur se foloseste...
Dar cum crezi tu ca-i mai bine pentru tine!
citat din mesajul lui unombun suede-crema nu se foloseste genital,scrie la instructiuni de folosire,asa ca lama e cea mai buna! astazi merg la eco si discutii cu doctorul,aflu cind ma programeaza la nascut pup toate fetele |
37+Mihnea Costin
suede spune:
Prin zona inghinala ma refer la linia bichinilor....
Citat: | ||
citat din mesajul lui suede Eu am folosit-o fara probleme...dar daca asa scrie... Inghinal sigur se foloseste... Dar cum crezi tu ca-i mai bine pentru tine!
37+Mihnea Costin |
37+Mihnea Costin