Burtici fericite de septembrie-octombrie (217)
Raspunsuri - Pagina 7
adimercedes spune:
Babe Adam Joshua a intrat cu bine in familia noastra azi la Ora 14:51 (Sydney time). Are 3kg si 50cm. Mama si bebele sunt bine.
Multumim pt incurajari.
Tata :)
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Dana15 spune:
Uve tinem pumnii atunci!! sa dea DD sa fie totul bine!
eu sunt ok..este pauza la Birth stories..am tras o tura de lacrmi de emotie;
revin..
Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
pazza spune:
adimercedes felicitari pentru bebel...sa dea DD sa fiti sanatosi si sa va puteti bucura de el...
un pupic mare pt o mama frumoasa si norocoasa si un bebel si mai si
37+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT
IRINA.C spune:
Aida ai pm
Nasteri usoare burtici fericite
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
suede spune:
AAA,si eu care credeam......
Norocul nostru cu mamele...si eu o s-a tin pe a mea o perioada pe la mine.
Spor la bucatarie!
Citat: |
citat din mesajul lui pazza suede as vrea eu...lucreaza in politie si mai mult schimbul trei...de la 21 seara la 5 dimineata...si sa vreau nu il pot trezi ca doarme ca un butuc probabil o sechestrez pe mama la noi si asa mai scap.. 37+ de Darius Andrei http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT |
37+Mihnea Costin
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui adimercedes Babe Adam Joshua a intrat cu bine in familia noastra azi la Ora 14:51 (Sydney time). Are 3kg si 50cm. Mama si bebele sunt bine. Multumim pt incurajari. Tata :) "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007 Samburel' 17.10.2009 |
Felicitari, sa va traiasca Adam Joshua, sa fie sanatos si cuminte! Refacere rapida, mami!
39+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
suede spune:
FELICITARI!!!
Bine ai venit bebe Adam Joshua!!!
citat din mesajul lui adimercedes Babe Adam Joshua a intrat cu bine in familia noastra azi la Ora 14:51 (Sydney time). Are 3kg si 50cm. Mama si bebele sunt bine. Multumim pt incurajari. Tata :) "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007 Samburel' 17.10.2009 |
37+Mihnea Costin
biaz29 spune:
Salutari mamici, bebelici si burtici!
Intram si noi necajiti, ca lui Amos nu i-au trecut ochisorii, se pare ca are canalele lacrimale obturate si in dupa amiaza asta mergem la oftalmolog. In plus, Nazdravanul meu cel mare a facut viroza si nu l-am mai dat la gradinita si ma lupt cu el sa-l tin departe de cel mic dar nu prea reusesc.
Multumesc tuturor mamicilor care mi-au raspuns.
Felicitari Adimercedes! Sa-ti creasca mare si sanatos puiutul care are exact dimensiunile medii. (In sfarsit am prins sa felicit si eu o mamica pe nume!)
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
monique02 spune:
Buna dimineata,
Felicitari Adi pentru bebe Adam Joshua
Noi am avut botezul duminica si totul a decurs foarte bine. Cand primesc pozele de la fotograf va pun cateva reprezentative.
Aida imi pare rau ca nu au iesit bine analizele, dar totusi ma bucur ca ai avut ideea sa ii faci analizele si sa descoperiti din timp si sa ii faceti tratament. Intr-adevar cortizonul are efecte adverse foarte urate, dar daca e tratament pe termen scurt nu este o problema. Tu cum ti-ai dat seama ca nu este ceva in ordine din moment ce pediatrul zicea ca totul e OK?
mary_07 spune:
Felicitari Adi!!!!
Bun venit pe lume Adam Joshua!!! Sa fii sanatos,cuminte si necolicios!!!
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)