Burtici fericite de septembrie-octombrie (217)
Raspunsuri - Pagina 9
suede spune:
Merci mult Raluk!
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Aida nu ma pricep deloc la problema, si mi se pare o situatie ingrozitoare. Sa inteleg ca daca era descoperit din timp ca nu i-a trecut, se rezolva cu lampa? Si e grav acum ca a trecut o luna si nu s-a stiut? Geani bine ai revenit pe aici!!! Si uite ca totusi vii cu vesti bune (pe Daria ai vindecat-o rapid, Filip are numai mucisori, nu trebuie tratament, a luat extrem de bine in greutate ). Cu celelalte doua problemute vezi ca stii si tu ca la majoritatea se rezolva in timp. Doamne ajuta sa nu fie probleme! Imi pare rau pentru recuperarea grea de dupa cezariana... Te pup of, Sabina ce noapte, amandoua racite dintr-o data! Imi pare tare rau! Sper sa-si revina rapid! . O, si multumesc mult Hihihi, Nela mi-ai amintit de copilarie, si eu cresteam viermi de matase cu frunze de dud . Cu povestea nasterii, sper ca ti-ai copiat undeva ce ne-ai scris aici noua macar, sa-i arati si Anei momentul emotionant cand ai asteptat-o la alaptat . Multumesc mult . Imi place ca esti la fel de activa dimineata! Adi scumpo, sa intri tu sa ne spui cum esti inainte de operatie! Acum iti tii deja puiul in brate! Eu de la 5 nu am mai putut adormi asa ca cu gandul macar am fost alaturi de voi! . Ce scumpic a fost taticul cu semnatura la mesaj . Si ce nume frumos ati gasit pana la urma! Melania sigur e puseu! Doro uite ca si daca esti obosita, tot ai intrat si ai citit pe aici . Distractie placuta la munte! suede te asteptam cu vesti bune de la control! uve iupiiii ai pierdut dopul! Sa ne tii la curent cu contractiile! La noi de aseara ploua in continuu... Bia imi pare rau pentru problemele de sanatate! Sper sa se rezolve rapid si fara multe tratamente Monique deci ati fost ocupati in weekend! Abia astept pozici! Si eu sunt tare curioasa cum si-a dat seama Aida. Imediat intru pe contul comun sa-l trec pe noul dovlecel! 38+ Alex - cumparaturi bebe |
37+Mihnea Costin
liliac1 spune:
citat din mesajul lui adimercedes Babe Adam Joshua a intrat cu bine in familia noastra azi la Ora 14:51 (Sydney time). Are 3kg si 50cm. Mama si bebele sunt bine. Multumim pt incurajari. Tata :) |
Bine ai venit pe lume bebe Adam Joshua!!! Sa fii sanatos!
Mami, Adi, iti dorim refacere cat mai srapida si usoara si...lapte cat cuprinde pentru flacaul vostru
Tata, multumim ca ne-ai impartasit un pic din bucuria care a cuprins familia voastra in aceasta superba zi!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 37+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
moni_iulia spune:
raluk16 dureri ca cele descrise de tine am avut si eu 3 nopti la rand sapt trecuta si tot nu s-a intamplat nimic(eu am luat no-spa).Si Maria zicea ca a avut cu 2 saptamani inainte de nasterea "cretulinului".
Iulia 39+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 2-5 ZILE
vik-cj spune:
Buna fete dragi!
Felicitari Maria si bine ai venit bebe Aidan!
Felicitari Adi si bine ai venit bebe Adam!
recuperare usoare le doresc ambelor mamici.
Aida si gogoasa mea inca mai are icter si nu mi-a spus nimeni sa ii dau fenobarbital desi am fost ieri cu ea la control tocmai ca sa ii masoare bilirubina...sper ca Erik sa fie ok.
Biaz...deci erau canalele lacrimale...a mea mai are un pic de secretie la un ochisor dar nu ii mai pun decit solutie de ser fiziologic si lacrimi artificiale (acid hialuronic). Oftalmologul a spus ca e o conjuctivita usoara dar ca deja are lacrimi deci nu ii e infundat canalul....sper sa scapam si noi odata de toate problemutele astea! Culmea e ca in gine I majoritatea copilasilor erau cu secretii la ochi deci tare mi-e ca ne-am "captusit" cu ceva de acolo...
Vad ca fetele la "oferta 2 in 1" sunt harnice si se pregatesc de marele eveniment...le tin pumnii tuturor sa treaca cu bine de nastere si sa isi stranga puiutii in brate.
Nu stiu cind mai intru ca am program dupa gogoasa mea...dar va urmaresc cat pot!
de printesa mica Isabela Maria
liliac1 spune:
suede bafta la control!!!
raluk ce dureri?? care dureri?? Eu sa nu fi avut chiar nimic?? IMPOSIBIL!! trebuie sa spui tot-tot ca sa-mi dau si eu seama ce si cum.
Eu asta noapte am simtit niste sageti in "patza" dar m-am intors pe partea cealalta si au trecut rapid.
Fetelor, ca sa intelegeti de ce-s si eu un pic speriata... la prima nastere n-am avut absolut nimic!!!! Mi-au indus nasterea la 41 sapt pentru ca nu se mai putea. Totul s-a intamplat in spital..nimic de-acasa.
Deci, sa revenim... azi cand am dus ploada "mare" la gradi...am simtit o durere crunta in coccis...asa ca m-am asezat pe marginea drumului si Andra ma mangaia pe cap si-mi spunea: "Hai, mami, ca trece!"
In rest...tzopai si dansez prin casa (n-are sens sa povestesc ca mananc de dimineata pana seara, nu?!)
Azi avem vizita la tanti dr. si-s tare necajita ca nu am reusit sa trec pe la "coafor" De cand a zis Danuta ca e crunt cu ceara...am zis ca mai bine-l las valvoi...dar nu m-a lasat inima. Cu crema...cica nu e voie pe-acolo asa ca mi-a ramas singura salvare: lama de ras si indemanarea sotului. Eiii, atat i-a trebuit "nebunului" sa ii prezint "splendoarea". Acum sunt in acelasi stadiu ca si zilele trecute...doar ca azi trebuie sa ma duc sa-i fac cunostinta cu tanti dr ...si io-s singura-n casa. Sa vad daca ma mai pricep la "stand in maini/cap", flic-flacuri si alte contorsionari
biaz29 spune:
citat din mesajul lui vik-cj Buna fete dragi! Biaz...deci erau canalele lacrimale...a mea mai are un pic de secretie la un ochisor dar nu ii mai pun decit solutie de ser fiziologic si lacrimi artificiale (acid hialuronic). Oftalmologul a spus ca e o conjuctivita usoara dar ca deja are lacrimi deci nu ii e infundat canalul....sper sa scapam si noi odata de toate problemutele astea! Culmea e ca in gine I majoritatea copilasilor erau cu secretii la ochi deci tare mi-e ca ne-am "captusit" cu ceva de acolo... de printesa mica Isabela Maria |
Nu stiu inca daca sunt canalele lacrimale, dar medicul pediatru a zis ca probabil asta e. Suntem la a 10-a zi de antibiotice picaturi si cand mi-e lumea mai draga, iar incep sa-i curga ochii si are secretii galbene. Aflam sigur in dupa amiaza asta dar probabil ca asta e. Si ce-am citit pe net despre canale lacrimale obturate nu e chiar incurajator. Cat despre conjunctivite, se pare ca maternitatile din Romania au contract cu boala asta sau cu mainile nespalate ale personalului sau mai stiu eu cu ce...
Ma bucur mult ca fetita ta e bine si nu are nevoie de tratament mai indelungat.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui suede Buna Moni! Cum te mai simti?Cat mai ai?Vad ca nu foarte mult |
Sunt bine.
Mie nu-mi place miercurea,e si miting azi asa ca m-am hotarat sa stau mai mult in pat.
Iulia 39+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 2-5 ZILE
biaz29 spune:
citat din mesajul lui liliac1 suede bafta la control!!! raluk ce dureri?? care dureri?? Eu sa nu fi avut chiar nimic?? IMPOSIBIL!! trebuie sa spui tot-tot ca sa-mi dau si eu seama ce si cum. Eu asta noapte am simtit niste sageti in "patza" dar m-am intors pe partea cealalta si au trecut rapid. Fetelor, ca sa intelegeti de ce-s si eu un pic speriata... la prima nastere n-am avut absolut nimic!!!! Mi-au indus nasterea la 41 sapt pentru ca nu se mai putea. Totul s-a intamplat in spital..nimic de-acasa. Deci, sa revenim... azi cand am dus ploada "mare" la gradi...am simtit o durere crunta in coccis...asa ca m-am asezat pe marginea drumului si Andra ma mangaia pe cap si-mi spunea: "Hai, mami, ca trece!" In rest...tzopai si dansez prin casa (n-are sens sa povestesc ca mananc de dimineata pana seara, nu?!) Azi avem vizita la tanti dr. si-s tare necajita ca nu am reusit sa trec pe la "coafor" De cand a zis Danuta ca e crunt cu ceara...am zis ca mai bine-l las valvoi...dar nu m-a lasat inima. Cu crema...cica nu e voie pe-acolo asa ca mi-a ramas singura salvare: lama de ras si indemanarea sotului. Eiii, atat i-a trebuit "nebunului" sa ii prezint "splendoarea". Acum sunt in acelasi stadiu ca si zilele trecute...doar ca azi trebuie sa ma duc sa-i fac cunostinta cu tanti dr ...si io-s singura-n casa. Sa vad daca ma mai pricep la "stand in maini/cap", flic-flacuri si alte contorsionari Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 37+ Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
Tare faza cu sotul. Eu l-am pus la treaba pe al meu si a facut-o cu gratie, fara sa cracneasca. Dar cat am stat separati si a fost nevoie de toaleta la zonele intime, mi-am pus un cearceaf pe un scaun si m-am postat in fata oglinzii mari din dormitor. Poate iti iese si tie schema. Tin sa precizez ca eu aveam o burta de mancam cu farfuria pe ea. Si tot am reusit.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
liliac1 spune:
Biaz Pup pe fata-mama eroina de 2 flacai!! Imi pare tare rau ca nu stiu ce sfat sa-ti dau cu cele canale lacrimale...dar voiam sa-ti spun ca tare mi-a mai fost dor de tine!! Ma bucur nespus ca esti din nou p-aici! Cel putin eu simt ca ma echilibrezi
P.S. asa ma gandeam si eu sa "prestez" dar deocamdta sunt la capitolul...terminat o franzela cu branza topita si pregatit un cearceaf N-am indraznit inca sa incerc. Pentru mine e un fel de hiii-hiii-huuuuuuuuuu!