LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (339)
Raspunsuri - Pagina 19
adimercedes spune:
Fetelor, dragelor, uite ca am o sec si pot scrie. Multumesc tuturor pt sustinere si pt urarile de bine. Scuze ca sotul nu a reusit s aintre si aici la voi sa anunte, ma bucur ca a reusit s aintre de pe telefon pe DC, pt ca a incercat iar mai tarziu si nu i se mai incarca...
Ziua de ieri a trecut bine, linistit, fara peripetii. Doar Lisa a fost fff agitata, a facut scandal monstru in masina, a adormit cu intarziere ff mare, mi-a fost asa mila de ea
, simtea ea ca ceva se intampla, desi noi incercam sa fim calmi si sa ii tinem programul. Nasterea a decurs bine si ff repede, am fost fff alerta si prezemta, fata de data trecuta cand am fost varza. Bebe a "oracait" din prima, un fel de protest ca l-au scos de la caldurica, dar s-a linsitit dupa ce l-au impachetat in paturici calde si mi l-au adus plocon. A stat ca un pui de bogda-proste si a adormit la mine pe piept. Tin minte ca pe Lisa nu mi-au lasat-o mult. Acum, cu Adam, mi se parea ca am stat muuult de tot, si ce dulce era intalnirea
.
Am ancat o cina usoara, apoi noaptea decurs bine, m-am odihit printre picaturi, ca tot veneau asistentele la fiecare ora sa imi verifice oxigenul, calmantele, temperatura si mi l-au adus pe Adam la alaptat. El, dragutul, statea ce statea si molfaia acolo si adormea bustean.
De dimineata am fost sus si am facut un dus, m-am schimbat in haine decente si a venit Lisa cu daddy si Patrick sa ma vada. Stia ca mami e la spital sa o verifice dr, pe care oricum il stia si despre care vorbeam des. A venit, am stat putin cu ea, am povestit, a investigat camera, apoi l-a luat pe daddy sa il caute pe baby Adam si sa i-l arate si lui Patrick. S-au dus amandoi de mana la nursery, eu filmam din apropiere, si ea a impins capsula aia pana in camera, s-a urcat pe pat si a inceput sa il studieze pe bb. Tot vroia sa il pupe, dar nu stia cum si nici nu vroia sa o ajute daddy
. Pana la urma a reusit un pupic, i-am spus espre bb, si l-am "integrat" in ceea ce deja ea stie: 2 din prietenele ei au bebelusi mici de tot in familie, pe care Lisa i-a vazut deja
, deci acum e si ea in rand cu restul :P I-am dat o cutie de sttafide pe care si le-a turnat in farfurie si le-a mancat cu lingurita. La un mom dat s-a oprit si s-a intors sa ii dea si lui bb stafide
. I-am explicat ca bb va avea "auchy tummy" daca papa stafide si ca nu stie sa manance decat lapte. Apoi a gasit in geanta o cutie cu 5 pliculete de ceai si i-am zis ca sunt "tea from baby Adam". Asa ca daaddy a trebuit s ao ia si sa caute apa calda sa isi faca Lisa ceai. Pe care nu s-a lasat pana nu l-a baut pe tot!!!! Ba chiar s-a intors din drum ca ii mai ramasese ceai in cana :P
I-am dat si o lufa de baie cu o broscuta, un spumant de baie ca sa isi faca "bubbles" diseara... A plecat superok, strigand "joviu, mami" 
Acum ma bag la somn, ca nu prea am dormit azi. Dupa amiaza vine iar Lisa in vizita si tre' sa fiu fresh ![]()
Va pup si inca o data multumiri ca sunteti alaturi de noi

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Sabina spune:
Adi, felicitari din toata inima" Sunteti minunati.
Sa creasca frumos baby Adam, iar surioara se anunta a fi extrem de responsabila ![]()
Refacere mega rapuda!!
La multi ani Ursuletul drag frate de cruce cu Gheorghe, La multi ani Delfinas frangator de inimi si invartitor pe degete de fete;:)
mamicilor, sa va traiasca baietii si sa aveti sarcina usoara in continuare!
La multi ani tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat si lui Papanash!
Eu sunt f f prinsa, am intrat in vartej si e cam nasol.
Gabriela. Luy, o incurajare pentru voi.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
Buna dimineata si o zi minunata sa aveti!!!
Astazi sarbatorim doi frumosi absoluti Michael de mami Piciulika si Tudor de mamai Yaia!!!
Dragi mamici sa va traiasca baieteii, sa aiba o viata fericita si sa va bucure fiecare clipa!!!
Petrecere frumoasa dragilor! M-am emotionat gindindu-ma ca la anul veti avea cite un ajutor dulce la suflat in luminarile de pe tort!!!
Ursuletul Michael
A gasit un borcanel.
Era galben, cu capac
Si isi zice:"Sa-l desfac!"
Inauntru era miere,
Ce-ncantare, ce placere!
Baga labutele toate
Si manca pe saturate.
Apoi toata ziulica
Il duru tare burtica,
C-a mancat cu lacomie.
Aceasta oricine stie!
www.youtube.com/watch?v=fEtwsTfBzLc" target="_blank">Olivia Newton John-I promise
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
16+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
Erina spune:
Adi super vestile!!!
Ce frumoasa intilnirea dintre Lisa si Adam
. Se vede ca ai pregatit-o bine pentru intilnire!!!
Ma bucur ca te simti bine si ca bebelusul e mincacios!!!
Multumim ca ti-ai luat din timp sa ne scrii si asteptam prima poza impreuna!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
16+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
alinkav spune:
Neata!

La multi ani ursuletului Michael!
La multi ani delfinasului Tudor!
La multi ani, Mihai!
La multi ani, Alexandru!

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
cecilia L spune:
Felicitari Adi, sa ai un bb sanatos si norocos, cred ca esti tare mandra de comorile tale, ca sa nu mai spun ce cuminte si ce frumos s-a comportat Lisa, ca o adevarata surioara mai mare.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
alinkav spune:
Adi, refacere rapida, ma bucur ca ai intrat sa ne spui despre voi.
Lisei, draga de ea!
Yaia, sa-ti fie de bine tunsoarea, asteptam poze, si petrecerea frumoasa!
cavalerului!
Ana,
e haioasa rau veverita ta
!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
mandarinutza spune:
Adimercedes, felicitari pentru venirea pe lume a lui Adam Josua! ce m-am emotionat cand am citit postarea ta cu pupicul Lisei.
La multi ani Michael!
La multi ani Tudor!
La multi ani, Mihai!
La multi ani, Alexandru!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora ca alti nepoti nu au si nici nu se intrevede ceva prea curand..... ![]() |
Mey, eu zic sa profiti ca ai gasit-o pe ma-ma-i si sa faci bebe2 acum cat o ai...
Glumesc, da? Acum fiecare le stie pe ale lui si are planurile lui, asta de sus e doar o gluma, daaaa?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
valentina_22 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui papanash
eu i-am dat baby drink, cred ca de la 1 luna. sunt numai plante dar ere si indulcitor. dar care-i motivul pt care vrea ceai ? colici sau pt stomac ( diaree, constipatie). cand ii dadeam de menta nu-l indulceam , ii placea mai mult asa. Ca si indulcitor se foloseste de la farmacie un praf, am uitat complet cum ii zice ![]() ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
cred ca este vorba de glucoza
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu