LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (339)
Raspunsuri - Pagina 20
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slippers76 L-a terminat pana si pe bietul Vlad, care a umblat ca un catel dupa mine ptin casa, repetand de zor "mami coate a mine dinte dau Miuna nu pinge". Nu cred ca mai e nevoie de traducere ![]() |
Ce dulce!!!!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui valentina_22
Andreea, tu de unde l-ai comandat? Dupa cate am citit pe net si dupa discutia cu fetele, vreau sa renunt la Zymaflour si am lua si eu praful asta pentru Andrei! Merci! ![]() |
Praful asta e doar pentru durerea de gingii, cand ies dintii. Ma intreba o mamica de la odiseea de burtoase, de asta intrebai, ca noi nu am folosit la momentul respectiv, nu am avut nevoie.
Daca renunti la Zymafluor si vrei sa intaresti dintii, cauta bonboane sau guma cu xylitol. Xylitolul intareste dintii. Chiar si pasta de dinti cu xylitol e buna...daca gasesti.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Yaia spune:
Bun venit la lume, Adam Joshua! Sa-ti fie viata o minune!
Felicitari, Adimercedes! Refacere rapida si cat mai curand acasa!
Poze
Roxana_G spune:
Dragilor nostri Michael si Tudor
, sa fiti sanatosi si norocosi, ca voinici si cuceritori vad ca sunteti deja!
tare baietii si mamicile, si le dorim petrecere frumoasa.
Mihai si Alexandru 
Adi,
tare frumoasa intalnirea dintre frati, ma bucur ca totul e ok, sper sa fie la fel de bine si de acum.
Ana, cum e dintele Mirunei? La noi primul dinte a cazut greu, am dus-o la dentist, al 2 lea a picat la gradi la masa. Dentista mi-a aratat cum sa il scot, daca plange o poti pacali. Ii zici ca verifici daca se misca, il apuci de baza si rasucesti usor.
Cat despre activitatile comune, cred ca Vlad e mult mai cuminte si mai avansat ca Andrei. La noi nu ar participa linistit la astfel de activitati, si problema e ca o deranjeaza si pe Alex care ar participa altfel daca ar fi singura. Cat despre Monopoly...m-ati dat gata. La mine amandoi atomicii nu stiu decat sa imprastie si sa arunce cu piese, nu i-am vazut sa joace vreun joc coerent.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Yaia, lasa altele si spune-ne despre delfinas. Cum ati inceput ziua, ce ii pregatesti?
sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Ana, Miruna nu vine la party? Eu nu prea stiu ce sa fac cu Alexandra. Nu vreau sa se plictiseasca si imi e si greu cu amandoi, asa ca daca nu mai vin copii de varsta ei o sa o las acasa.
Rox , mamica
Celia spune:

Michael de mami Piciulika
Tudor Cristian de mami Yaia
Mihai de mami Raluca
Alexandru de mami Adhnana
La multi ani, sa fiti sanatosi, fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
valentina_22 spune:
Sanatate, fericire in viata si numai clipe minunate unui ursulet minunat Michael de mami Piciulika si unui delicat delfinas Tudor de mami Yaia! 

numai fericire si sanatate!
Mihai de mami Raluca
Alexandru de mami Adhnana
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentina_22 Yaia, multam de informatii. Referitor la Zymaflour eu am nimerit exact la medicii care il recomanda(vorbesc aici atat de medical stomatolog cat si de medical de familie). |
Eu chiar nu inteleg de ce recomanda medicii Zymafluor cand insisi producatorii fac pasta de dinti pentru copii cu flour mai putin! Astia nu se pun la curent cu ultimele descoperiri in medicina, ca doar e meseria lor?!
Alternativa e bombonele, guma sau pasta de dinti cu xylitol.
Poze
Celia spune:
Yaia, Piciulika, sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ei, sa fie totul asa cum va doriti! Petrecere frumoasa!
Adi, frumoasa intalnirea dintre bebe Adam si Lisa! Multumim. Sa fiti fericiti cu totii si sa va bucurati de minunile voastre!
Sanatate bolnaviorilor !
Erina, sa poarte sanatoasa Daria noile achizitii. Ma bucur ca e mai bine.
Ana, sper ca Zana ia facut o vizita Mirunei...Ce dulce a fost papanasul, ca sa nu-si mai vada surioara plangand...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009