LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (339)
Raspunsuri - Pagina 21
valentina_22 spune:
Ema,iti multumesc mult de tot si raman datoare de cinste!
Yaia, multumesc de informatii.
Adi, refacere rapida si un
special pentru o fetita intelegatoare si iubitoare Lisa!
Abia acum m-am adunat de pe drumuri si deja sunt franta. Si mega ingrijorata.
Aseara Andrei a cazut de pe masinuta si a dat s-a lovit destul de tare cu capul de asfalt(cu ceafa). Aseara inainte de culcare nu parea sa aiba nimic, desi l-am urmarit atent. Peste noapte s-a tot foit si a suspinat in somn, iar acum am plecat eu la 7 din casa si l-am lasat dormind si la intoarcere il gasesc tot cu nasul in perna si nu da semne ca ar trea sa se trezeasca.(el care la max 8 este in picioare)
Ar trebui sa-l scol? Parca imi vine sa il iau si sa merg cu el la doc, chit ca or sa zica aia ca sunt nebuna!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
alinkav spune:
Eu nu il iau pe Alex cu noi, ca as vrea sa ma concentrez fix pe Olivia, ca stiu ce inseamna de a merge undeva cu ai mei prichindei!
Cand sunt amandoi ii apuca urlatul, alergatul, plansul etc., va fi si multa lume, si se vor agita repede, asa ca eu pas...nu vreau la balamuc!![]()
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
ceamica spune:
Valentina 
am de facut o corectare , d-aia scrisesem de neconcordante , era ceva ce nu-mi dadea pace
Sectorul!!!!te-am asimilat in sector 4 , dar tu stai in 3
modificare
formular - ajofm sector 3 pentru tine
fisc - sector 3 pentru tine
astea nu stiu pe unde sunt din pacate
gata!![]()
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentina_22 Yaia, sa-ti fie de bine noul look |
Mersi mult!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui papanash
sa vedem bobu !!! |
Rabdare!
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui slippers76
Sa-ti fie de bine tunsoarea. De durerile de spate si de popou, s-ar putea sa fie o criza de sciatica sau lombo-sciatica. Eu am tras-o cu amandoi. Cu Miruna venea si trecea, cu Vlad am tras-o din luna a treia pana dupa ce am nascut. Am avut perioade in care n-am putut nici sa merg. Si Betty spunea ca o ca o cam chinuie. Si nici n-ai ce sa iei, ca nu e voie anti-inflamatorii. La mine se mai atenua durerea cu masaj la locul cela cu pernitze. Presta husband-ul in fiecare seara in perioadele mai rele. Pe mine in schimb nu ma chinuia spatele. Sa ai concediu linistit si negretzos, sa te poti ocuppa cum se cuvine de eveniment. ![]() |
Saru-mana! acum bucataresc, fac prajituri pt. petrecere.
Mie mi-a dat paracetamol pt. durere. Si m-a facut si aproape sa plang de durere. Cand m-a apasat nene doctoru' prin vreo doua locuri pe langa coloana, am crezut ca mor! Culmea e ca eu m-am tot apasat sa vad unde e locul cu pricina, dar nu m-a durt asa cm m-a durut cand a apasat nenea. Ala te poate tortura misto daca vrea!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui adimercedes Fetelor, dragelor, uite ca am o sec si pot scrie. Multumesc tuturor pt sustinere si pt urarile de bine. Scuze ca sotul nu a reusit s aintre si aici la voi sa anunte, ma bucur ca a reusit s aintre de pe telefon pe DC, pt ca a incercat iar mai tarziu si nu i se mai incarca... Ziua de ieri a trecut bine, linistit, fara peripetii. Doar Lisa a fost fff agitata, a facut scandal monstru in masina, a adormit cu intarziere ff mare, mi-a fost asa mila de ea , simtea ea ca ceva se intampla, desi noi incercam sa fim calmi si sa ii tinem programul. Nasterea a decurs bine si ff repede, am fost fff alerta si prezemta, fata de data trecuta cand am fost varza. Bebe a "oracait" din prima, un fel de protest ca l-au scos de la caldurica, dar s-a linsitit dupa ce l-au impachetat in paturici calde si mi l-au adus plocon. A stat ca un pui de bogda-proste si a adormit la mine pe piept. Tin minte ca pe Lisa nu mi-au lasat-o mult. Acum, cu Adam, mi se parea ca am stat muuult de tot, si ce dulce era intalnirea .Am ancat o cina usoara, apoi noaptea decurs bine, m-am odihit printre picaturi, ca tot veneau asistentele la fiecare ora sa imi verifice oxigenul, calmantele, temperatura si mi l-au adus pe Adam la alaptat. El, dragutul, statea ce statea si molfaia acolo si adormea bustean. De dimineata am fost sus si am facut un dus, m-am schimbat in haine decente si a venit Lisa cu daddy si Patrick sa ma vada. Stia ca mami e la spital sa o verifice dr, pe care oricum il stia si despre care vorbeam des. A venit, am stat putin cu ea, am povestit, a investigat camera, apoi l-a luat pe daddy sa il caute pe baby Adam si sa i-l arate si lui Patrick. S-au dus amandoi de mana la nursery, eu filmam din apropiere, si ea a impins capsula aia pana in camera, s-a urcat pe pat si a inceput sa il studieze pe bb. Tot vroia sa il pupe, dar nu stia cum si nici nu vroia sa o ajute daddy . Pana la urma a reusit un pupic, i-am spus espre bb, si l-am "integrat" in ceea ce deja ea stie: 2 din prietenele ei au bebelusi mici de tot in familie, pe care Lisa i-a vazut deja I-am dat si o lufa de baie cu o broscuta, un spumant de baie ca sa isi faca "bubbles" diseara... A plecat superok, strigand "joviu, mami" ![]() Acum ma bag la somn, ca nu prea am dormit azi. Dupa amiaza vine iar Lisa in vizita si tre' sa fiu fresh Va pup si inca o data multumiri ca sunteti alaturi de noi ![]() |
Tare ma bucur de asa vesti...mai ca abia astept si eu sa vina Bebedoi!

Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui alinkav Yaia, sa-ti fie de bine tunsoarea, asteptam poze, si petrecerea frumoasa! cavalerului! |
Mersi, azi doar petrecere in familie, sambata dezmatul!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, lasa altele si spune-ne despre delfinas. Cum ati inceput ziua, ce ii pregatesti? sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! |
A inceput ziua cu o tuse scurt, cam pe cand se nascuse. Apoi de dimineata se trezeste si zice ca merge la Milja, ii zic La multi ani, il pup, ii zic ca e ziua lui, evident ca nu intelege ce-i atata agitatie si eu ii cant 'Multi ani traiasca!' La sfarsit, sufla...desi nu era nicio lumanare in preajma!
Cam nedumerit, azi a si plans putin cand l-am lasat, asa, de alint. Dar de, e ziua lui, are voie!
Am dus tort la gradinita si o sa ii faca ele si suc, coroana, poza si probabil o felicitare.
Acasa o sa avem tort mic, suc, papa bun, baloane, muzica si probabil unul dintre cadouri. Vine si cumnata azi la noi pentru 2 saptamani, probabil si de acolo un cadou...restul pe sambata.
Acum fac o prajitura cu caramel si alune pentru sambata si apoi fac curat si decorez livingul pentru ora 4, cand vine de la gradi. Daca am timp, poate mai fac o praji de-a Mariei, pandispan cu lamaie si frisca...sa vedem.
Poze
Happiness_4_us spune:
Am uitat s aanunt ca avem Capitol nou !![]()
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

, simtea ea ca ceva se intampla, desi noi incercam sa fim calmi si sa ii tinem programul. Nasterea a decurs bine si ff repede, am fost fff alerta si prezemta, fata de data trecuta cand am fost varza. Bebe a "oracait" din prima, un fel de protest ca l-au scos de la caldurica, dar s-a linsitit dupa ce l-au impachetat in paturici calde si mi l-au adus plocon. A stat ca un pui de bogda-proste si a adormit la mine pe piept. Tin minte ca pe Lisa nu mi-au lasat-o mult. Acum, cu Adam, mi se parea ca am stat muuult de tot, si ce dulce era intalnirea
.