LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (339)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Spitalul la care am nascut eu organizeaza intalniri mama-bebelus, de 2 ori pe luna. Azi am fost si acolo si printre altele, am citit intr-o carte niste lucruri foarte interesante:
- 1 cm din banana, partea de la cotor, nu e recomandat sa se dea copilului. Toate chimicalele care fac banana sa reziste atat de mult timp, acolo se strang.
- stressul mamei poate fi foarte daunator. laptele mamei poate sa se imputineze sau chiar sa dispara de tot, dar poate si cauza dureri de burtica la bebelusi.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Maaai... Haplea al meu rade banana intreaga. Ia sa-i tai din portie. Multam de pont Ce mai face Eliza cea energica? Ca Daniel sunt convinsa ca e cuminte

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Gabitz, eu una sunt convinsa ca Stefan se va descurca foarte bine la scoala. Si fara sa fie cel mai cuminte din clasa. (Eu am fost specimenul ala care era aratat cu degetul la fiecare sedinta cu parintii si totusi le suflam coronita cumintilor din prima banca) Ce mai face Eliza?

Urmy, eu nu le-am dat ceai deloc, pana tarziu. Dar de ce musai ceai?

Mergi la inceput

Inca una si ma duc (la culcare, ca-s daramata psihic). M-a terminaaaattttt fi-mea! De la sase se smiorcaie prin casa ca ei nu-i mai cade dintele, ca sa-l scoatem, da' sa mai stam, ca daca o doare, da totusi sa cada in seara asta ca ea nu mai suporta, da' de ce i se intampla numai ei asa ceva, ca toti copiii au deja cate un dinte lipsa si ei nu-i mai cadeeeee . Cred ca mai suspina si acum in pat, ca am trimis-o de juma de ora la culcare. L-a terminat pana si pe bietul Vlad, care a umblat ca un catel dupa mine ptin casa, repetand de zor "mami coate a mine dinte dau Miuna nu pinge". Nu cred ca mai e nevoie de traducere
Asa ca ma duc la culcare si ma rog sa-i pice dintele maine la gradinita.

Noapte buna si linistita va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Greyeras , tb sa figurezi cu o zi lucrata . Asa cum ti-a zis Valentina de pe 25. Pe 24 faci cerere de reluare activitate si incetare suspendare si pe 25 poti sa-ti depui demisia , cel mai bine 55b (acordul partilor)

Valentina, nu este nimic greu daca nu dispare subit situatia contabila pe 2006-2007. Altfel este atat de simplu. contabila ta incearca sa-ti prezinte situatia atat de alambicata pt a te face sa-ti dai demisia ca este f simplu pentru ea atunci : nu are de facut decat o decizie si gata. Altfel , daca este nevoita sa-ti inchida cartea de munca cu 65alin1 (concediere ce nu tine de tine) tb sa faca decizie de intorcere la serviciu apoi preaviz de 20zile lucratoare pe care tb sa ti le plateasca , apoi decizie de incheiere colaborare . In plus este obligata sa-ti dea cel putin un salariu compensatoriu.
Daca nu se descurcaii spun eu ce acte ii trebuiesc pentru itm.
Acum pentru tine
te duci pe berceni nr8 (langa fosta albinuta) si iei un formular adeverinta salariat pe care tb sa ti-l completeze la serviciu cu 12 luni lucrate inainte de cei 2 ani (tb sa ai 12 lucrate in ultimele 24 , ceea ce sigur ai daca ai primit indemnizatia) . eu zic ca d-na ta contabila stie sa-ti treaca salariul de baza , contributia la somaj , vorba ceea m-am priceput eu si nu am studii de specialitate. Mai trebuie trecute si nr op cu care s-a facut plata catre somaj atunci.Pe dos tb sa-ti treaca prenatalul , postnatalul si cic-ul, ma refer la datele de cand pana cand le-ai avut. Daca tb sa ti le treci tu , te ajut cu placere , altfel normal ar fi sa se priceapa ea.
Asa
adeverinta de salariu completata
adeverinta de la med de fam ca esti apt de munca valabila30zile
adeverinta de la fisc (c-tin brancoveanu nr 2) , stiu ei ce tb sa-ti dea pentru somaj , valabila 90zile
carte de munca orig +copie
cert nastere Andrei orig + copie
buletin orig +copie
cert nastere tu orig+copie
cert casat orig+copie
acte studii orig+copie
dosar cu sina +10coli albe cica
cu toate astea te prezinti la locul de unde ai luat formularul si le depui dar nu poti inainte de a ti se inchide cartea de munca .
Practic ai de asteptat 20zile lucratoare , apoi iti inchide cartea de munca si cu toate astea te duci sa depui
Tu mai ai timp !
Daca iti pare vreo neconcordanta sau vrei sa stii mai multe intreaba-ma !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Am intrat si eu sa o felicit pe noua mamica Adimercedes, si sa iti doresc recuperare rapida si laptic din belsug iar bebelusului Adam sa ii urez multa sanatate, sa fie papacios si sa le aduca parintilor numai bucurii in suflet.

Betty78 35+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
Ce mai face Eliza cea energica? Ca Daniel sunt convinsa ca e cuminte

Daniel, intr-adevar, e cuminte. Azi a ras la toti bebeii pe care i-a intalnit la spital, in 2 ore cat am stat acolo a supt de 2 ori, a vomitat pe tricoul mamei o data si a adormit satisfacut pe burta mamei, care statea pe sezlong si citea cartile de nutritie, urland din cand in cand la Eliza sa nu darame bara care tine mingiile alea mari, medicinale.
Momentan Eliza il chinuie pe tati, care trebuie sa ii dea lapte, sa ii faca masaj la picioare, sa o lase sa-l calareasca pe spate, sa i iciteasca n-spe carti, sa ii dea sa manance tot felul de fructe pe car le vede pe carte (feresaca sfantul sa nu existe in casa fructa aia! - aseara a vrut struguri, a scapat saracul tati cu stafide, ca avea poza de struguri pe punga...)

Eu m-am retras - il alaptez pe daniel si trag un pui de somn bun pana maine dimineata, cand o iau iar de coada ...

Pupicei si tie, am bagat la cap programul de activitati de familie pe timp de week-end.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Olivia.

Roxana sa stapanesti sanatoasa masina si sute de mii de km fara evenimente rutiere.doritorului de piii

Urmy da sa stii ca propun si eu la propunerea tadaca se fac diplome sa fie in doua variante :dulceata si papanas. Am propunere pentru dulceata fotogenica. Chiar foarte!
despre ceai eu zic ca nu si singurul pe care-l bea e tzitzi. Altfel doar apa plata fiarta si racita daca vorbesti de sete.

Greyeras , daca tot stai acasa fara plata , mai era o varianta cu al 3-lea an neplatit dar tot la ei ramai , nu stiu sigur , dar nu vorbesc de statul acasa cu copilul cu handicap! Intreaba un avocat !

Ramonaiani multumesc de informatie , pentru mine f folositoare cea cu banana. De fiecare data nu-i dadeam capetele! uraaa, am instinctul. De unde , le mancam eu de pofta!

Yaia
Si va rog frumos poze cu noul look!

Slippers noapte buna si pana dimineata s-o viziteze pe Miruna zana maseluta

Mergi la inceput

am ratat 0,35 si cu toate astea din inima

La multi ani Michael de mami Piciulika

insa pot prinde ora exacta cand face altcineva 2 anisori

pentru 3,59
La multi ani delfinasului Tudor de mami Yaia

Sarbatoritilor multa sanatate si noroc! Mamici va si va imbratisez cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Din pacate iar am pierdut o groaza de sarbatoriti
La multi ani din toata inima tuturor sarbatoritilor / sarbatoritelor. Imi pare rau ca nu v-am felicitat la momentul oportun

Dar macar pe sarbatoritii de azi nu-i mai ratez.
Draga Ursulet frumos si Delfinas zglobiu sa aveti parte numai de zambete si iubire. Sa cresteti mari, sanatosi si mai ales fericiti!!!
Iar voi dragi parinti sa va bucurati de fiecare zi alaturi de ei!

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

N-am prea apucat sa vad ce ati mai facut, doar am prins pe ici pe colo.

Multa sanatate frumoasei Me si cate un pupic pt. ochioasa si pt. mamica ei minunata

Am vazut ca draga de Adi a nascut. Toata fericirea din lume fericitilor parinti si bebelusului Adam. Sa cresti mare, frumos, sanatos, norocos si fericit!

Roxana are masina noua. Sa o stapanesti sanatoasa si sa te poarte fara nciun incident!

Are si Papanash masina (sau ora tarzie si salturile printre mesaje isi spun cuvantul? ) Daca da, draga Papanash iti doresc si tie acelasi lucru, daca nu, imi ierti greseala, nu?

Va pup si va doresc noapte buna, ca-s cam zombie la ora asta.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput