LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (339)
Raspunsuri - Pagina 17
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greyeras Fetelor am si eu o intrebare urgenta: daca Adelina a facut 2 ani pe 24.09 cu ce data trebuie sa-mi dau demisia cu 24 sau 25 si daca stiti unde este stipulat in Codul Muncii acest lucru. Mersi mult! Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007) |
Greyeras, parerea mea e ca sa nu-ti dai imediat demisia, mai lungeste-o un pic cu medicale.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
| citat din mesajul lui valentina_22 Ce tampenie! Cica mai marii nostri conducatori au interzis inseminarea artificiala contra cost! Mii de cupluri sunt afectate de aceata decizie, iar visurile lor sunt acum in voia destinului. In ce tara traim! ![]() Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu |
motivul cica e ,ca o sa fie gratuita .
( 02.10.2007 )
papanash spune:
| citat din mesajul lui urmychance Va rog, am o intrebare urgenta!! Unui nou-nascut (2 saptamani), ii poti da ceai? Si ce ceai imi recomandati? Eu i-am dat lui tudor mai tarziu, dupa 3 luni. Tudor- 17.09.2007 |
eu i-am dat baby drink, cred ca de la 1 luna. sunt numai plante dar ere si indulcitor. dar care-i motivul pt care vrea ceai ? colici sau pt stomac ( diaree, constipatie). cand ii dadeam de menta nu-l indulceam , ii placea mai mult asa. Ca si indulcitor se foloseste de la farmacie un praf, am uitat complet cum ii zice

( 02.10.2007 )
papanash spune:
| citat din mesajul lui Yaia Mai, m-am tus bob, ca nu mai rezistam cu parul lung, nu aveam timp sa-l ingrijesc. Acum e scurt si e tare bine! ![]() ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) Poze |
sa vedem bobu !!!
( 02.10.2007 )
papanash spune:
| citat din mesajul lui ramonaiani Spitalul la care am nascut eu organizeaza intalniri mama-bebelus, de 2 ori pe luna. Azi am fost si acolo si printre altele, am citit intr-o carte niste lucruri foarte interesante: - 1 cm din banana, partea de la cotor, nu e recomandat sa se dea copilului. Toate chimicalele care fac banana sa reziste atat de mult timp, acolo se strang. - stressul mamei poate fi foarte daunator. laptele mamei poate sa se imputineze sau chiar sa dispara de tot, dar poate si cauza dureri de burtica la bebelusi. Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09) |
ce chestie, nu stiam asta cu banana, dar al meu niciodata n-a mancat pana la coada o banana, incepe un noua dupa 3/4 din prima, daca mai vrea.
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Luy si Gabriela, tare rau imi pare de saracele printese bolnavioare
. Eu totusi nu cred ca se datoreaza mersului in colectivitate, se putea intampla oriunde, sunt copilasi aici care n-au fost niciodata la cresa/gradi si care au fost bolnaviori ...
Erina, ce mai face burtik ? Ma bucur ca e mai bine Daria .
Rox, cred ca de-abia astepti masina
. S-o stapanesti sanatoasa si voioasa .
( 02.10.2007 )
papanash spune:
gata, ma bag la nani, mi-e somn rau !
VA urez o noapte linistita, cu copilasi sanatosi si kinistiti ( Teo, a fost tare Mihnea
).
( 02.10.2007 )
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Alina, este tot neagra. Ana, tu ce activitai comune reusesti sa faci cu ei? Un teatru as incerca si eu cu ei, dar cand ma gandesc ce fatait o sa fie Andrei... Apropos de filmele 3D, cica nu se pot dubla. Nu am priceput de ce si care ar fi problema cu ele, dar e pacat. Si tati i-a citit Alexandrei, insa e mult mai atenta cand nu e nevoie de citit. Altfel, si eu sunt pentru a lasa vocile originale, dar uite ca fata nu e prea incantata. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Incerc sa facem totul impreuna. Mergem in diverse locuri, expozitii, curse cu bicicleta, parc, loc de joaca, zoo, circ, ce mai apare. Mai nou jucam Monopoly
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Putin mai bine! Dar inca ma cert cu vasul din camera unde mergi singura, nu in fiecare zi, e drept, dar destul de des. Insa ma doar rau o jumatate de popou, asa ca mi-am tras un concediu medical pana pe 19. Cand m-a apasat medicul in anumite zone ale spatelui inferior, mi-au dat lacrimile de durere. Dar macar stau acasa si pregatesc petrecerea de sambata! Ma bucur ca tu ai trecut de perioada gretoasa. Mai, m-am tus bob, ca nu mai rezistam cu parul lung, nu aveam timp sa-l ingrijesc. Acum e scurt si e tare bine! ![]() ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) Poze |
Sa-ti fie de bine tunsoarea. De durerile de spate si de popou, s-ar putea sa fie o criza de sciatica sau lombo-sciatica. Eu am tras-o cu amandoi. Cu Miruna venea si trecea, cu Vlad am tras-o din luna a treia pana dupa ce am nascut. Am avut perioade in care n-am putut nici sa merg. Si Betty spunea ca o ca o cam chinuie. Si nici n-ai ce sa iei, ca nu e voie anti-inflamatorii. La mine se mai atenua durerea cu masaj la locul cela cu pernitze. Presta husband-ul in fiecare seara in perioadele mai rele. Pe mine in schimb nu ma chinuia spatele.
Sa ai concediu linistit si negretzos, sa te poti ocuppa cum se cuvine de eveniment.

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts