LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (339)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
Yaia ,si-a aranjat Tudor intalniri in fiecare weekend?Stiu una de cealalta?

Cred si eu, sunt toti 4 in aceeasi grupa! Ce ti-e si cu finlandezele astea, nu ca noi, un la un baiat...ele stiu sa imparta!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Danielle de Anglia, daca esti pe faza...ma intreba cineva de pudra aceea pt. gingii care ai folosit-o la Ebonee. Evident ca nu am stiut cum se numeste. Iti mai amintesti? E cumva www.thebabywebsite.com/review.Ashton_and_Parsons_Teething_Powders.htm" target="_blank">asta?

Yaia, exact despre praful acela era vorba, stiu ca la vremea respectiva am citit si eu postul Daniellei apoi l-am comandat si eu pentru Vladi si a fost foarte bun.

Mersi mult, transmit informatia mai departe!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Spitalul la care am nascut eu organizeaza intalniri mama-bebelus, de 2 ori pe luna. Azi am fost si acolo si printre altele, am citit intr-o carte niste lucruri foarte interesante:
- 1 cm din banana, partea de la cotor, nu e recomandat sa se dea copilului. Toate chimicalele care fac banana sa reziste atat de mult timp, acolo se strang.
- stressul mamei poate fi foarte daunator. laptele mamei poate sa se imputineze sau chiar sa dispara de tot, dar poate si cauza dureri de burtica la bebelusi.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

bun venit pe lume adam!sa fi sanatos, sa cresti mare si voinic si sa ai parte de mult noroc.
intreba cineva de stef...nu mai stiu cine..s-a mai cumintit, a luat si primul f.b. din viata de scolar.deocamdata zic ca e pe drumul cel bun.om vedea.inca ii place la scoala.
pupici dulci tuturor si multa sanatate bolnaviorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Adimercedes, sa-ti traiasca sanatos baiatul, felicitari maxime, multumim pentru vestile bune ! De-abia astept sa ne povestesti despre voi.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Multa sanatate tuturor bolnaviorilor, of, e tare greu , Adi vad ca rezista eroic, nici un semn de copil bolnavior in afara de tuse ( care-i mai mult dimineata, cand sunt secretiile adunate).In rest, acelasi copil energic si neastamparat pe care-l stiti.

Si eu sunt bine, la job e ok , sper sa va dau vesti bune in continuare, sunt schimbari structurale in toata firma si inca nu stim concret cine, unde si ce va face. Pana la sfarsitul anului vom afla.
Azi am testat si eu masina, am gasit o strada cu circulatia oprita si am rulat-o un pic, ce sa zi, e super, dar imi lipseste curajul ala dat de experienta sofatului. Scoala inca n-am inceput-o ca am zis ca nu se face sa incep munca si in acelasi timp scoala, adica sa ma invoiesc .Adi e innebunit dupa "black car" , cu atatea butoane, sistem de navigatie, trapa, etc. Adica a urlat efectiv cand ne-am suit sau ne-am dat jos din masina, ca el vrea "sa mearga" cu ea, adica la volan , pana la gradi l-am tinut cu forta in brate, am ajuns acolo transpirati si eu cu ciorapii rupti ca nu mi-a dat prin cap sa-mi pun pantaloni . Drept urmare am imprumutat azi un scaun auto, nu i-a convenit deloc, a marait continuu, dar i-am facut ceva entertainment cu cariocile. Apropo, azi l-am dus la gradi plin de carioca pe maini, l-am imbracat intai pe el si in timp ce ma imbracam eu , el s-a colorat temeinic, inclusiv pe haine, asa ca l-am schimbat de haine dar de pe piele inca n-a iesit complet,nici la baie.
Inca sunt nauca la cap, luni am fost ok ( fiindca nu prea am dormit noaptea si am pregatit in amanunt ziua de luni) dar marti am uitat acasa rucsacul de gradi ( schimburi+lapte+bibe) si azi am uitat sa pun in rucsac laptele si bibele. Daca pastrez ritmul cica o sa-mi uit in curand copilul acasa .

Despre party, si eu sunt de acord cu sucul propus si cu alegerea tortului, multe celor care organizeaza evenimentul, daca va pot ajuta cu ceva dati un semn .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui urmychance

Va rog, am o intrebare urgenta!!

Unui nou-nascut (2 saptamani), ii poti da ceai? Si ce ceai imi recomandati? Eu i-am dat lui tudor mai tarziu, dupa 3 luni.

Tudor- 17.09.2007

Eu i-am dat lui Andrei inca din prima saptamana de viata, Baby Drink sau ceai de la Humana de fenicul. Ii dadeam cateva lingurite pe zi,uneori chiar si mai mult, depinde si cum era vremea afara.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Voiam sa va multumesc mult pentru cuvintele frumoase, am citit tot azi si am o mare invalmaseala si aglomeratie de informatie, ma bucur ca v-a placut montajul ( iesea mai complet daca puneam mai multe poze, dar eram ilegal-deci pe fuga, pe laptopul lui tati, al meu e inca virusat si nu pot face montaje).
Nana, tanti aia cu casca e miss Mary, bucatareasa sefa, care-l hraneste cu portii duble de ciorba/supa pe Adi ( la cerere), e tare inimoasa si Adi o place mult.
Pozele si filmul au fost facute de una din misse, i-am lasat aparatul foto cand am dus tortul. Va dati seama ce fatza am facut cand am vazut si noi acasa cum au petrecut....cum s-a pupat cu Kari , cum cantau piticii...Am plans....Cei de la masa lui formau grupa mica ( sunt 10 in total), la masa alaturata era grupa mijlocie. N-am stiut ca stau la masa impreuna, credeam ca numai cate o grupa vine la masa, ca duceam un tort mai mare, dar mi-a zis miss ca a fost ok, ca le-a dat tuturor si tort si suc, ca a fost suficient, pentru varsta lor.

Am ramas in urma cu urarile de aniversare, sa traiti fericiti si sanatosi dragi pitici, sa ne vedem/citim/auzim si peste ani cu aceeasi voiosie si sa aniversam impreuna ( chiar daca numai on-line) dulceturile si papanasii pana la adolescenta si dupa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Citat:
citat din mesajul lui urmychance

Va rog, am o intrebare urgenta!!

Unui nou-nascut (2 saptamani), ii poti da ceai? Si ce ceai imi recomandati? Eu i-am dat lui tudor mai tarziu, dupa 3 luni.

Tudor- 17.09.2007

Eu i-am dat lui Andrei inca din prima saptamana de viata, Baby Drink sau ceai de la Humana de fenicul. Ii dadeam cateva lingurite pe zi,uneori chiar si mai mult, depinde si cum era vremea afara.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Parca ceailul de fenicul avea si chimen dulce, daca imi aduc aminte. Cel mai bine a fost acceptat Baby Drink-ul.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Slippers, distractie maxina la teatru. Sa imi spui si mie cum a fost,poate merg si eu cu Andrtei. Recunosc pana acum doar Alexandra a fost privilegiata din acest punct de vedere.
Yaia, sa-ti fie de bine noul look
Gabitz, felicitari micul scolarel pentru rezultaul foarte bun obtinut la scoala si

Arunc un ochi si pe mail-ul comun, m-am tot tinut pana acum, dar mereu intervenea altceva. Vreau sa vad si eu minunatii copilasi de acolo si super laudatul montaj al lui Adi!
Daca pot revin mai tarziu, daca nu reusesc sa mai intru va urez somn linistit!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput