LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (339)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Nici io n-am preferinte legate de tort si am incredere in alegerea Roxanei privind sucul de portocale.
Daca se hotaraste pt materiale personalizate, tineti minte ca Bobo ar fi incantat sa se implice.

Promit sa trimit si io poza pe mail azi-maine, sper sa ma ierte Luiza pt intarziere.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Vale, eu incerc sambata si duminica sa-i implic pe amandoi in activitati, ca si asa stam putin cu ei, de asta ziceam ca nu m-as duce la cinema. Alexandra e maricica. Si cu Miruna ar fi ok. Spre rusinea mea, am avut bilete rezervate pentru duminica la Tandarica la Punguta cu 2 bani si am uitat sa le ridic pana vineri, si mi s-a anulat rezervarea. Dar am compensat cu vizita la expozitia de pisici

Ancasilv, la Hambarului iesi automat din plata daca copilul a implinit 2 ani. Felicitari pentru petrecerea reusita a Vladutzului.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Rox, pai la asa cadou merita asteptarea! Sa-l primesti repede.

Erina, sa va fie de bine cumparaturile. Si sanatate Dariei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Adimercedes . II urez si eu lui Adam Joshua, sa creasca mare, frumos, sa fie norocos. Bine ai venit Adam Josua. Deja esti super norocos pentru ca o ai ca mamica pe Adi .
Adimercede recuperare rapida , lauzie usoara si numai bucurii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alina, este tot neagra.

Ana, tu ce activitai comune reusesti sa faci cu ei? Un teatru as incerca si eu cu ei, dar cand ma gandesc ce fatait o sa fie Andrei...

Apropos de filmele 3D, cica nu se pot dubla. Nu am priceput de ce si care ar fi problema cu ele, dar e pacat. Si tati i-a citit Alexandrei, insa e mult mai atenta cand nu e nevoie de citit. Altfel, si eu sunt pentru a lasa vocile originale, dar uite ca fata nu e prea incantata.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Va rog, am o intrebare urgenta!!

Unui nou-nascut (2 saptamani), ii poti da ceai? Si ce ceai imi recomandati? Eu i-am dat lui tudor mai tarziu, dupa 3 luni.

Mergi la inceput

Aaa, uitasem! Gasiti aici despre www.savora.ro/Continut/despre.html" target="_blank"> suc .

Rox , mamica

Mergi la inceput

Ca tot veni vorba de programe pentru copii, uite ca vine vremea urata si iar trebuie sa gasim diverse idei de petrecere a timpului. Mai stiti de ceva? Ati aflat de ceva nou?

Era anul trecut teatrul acela de papusi la Muzeul Taranului Roman, mai stiti ceva de el? vad ca pe site au afisate numai atelierele de creativitate. Dar m-ar fi interesat teatrul, ca era una din activitatile comune.

Ca tot veni vorba de teatru, pe site la Ion Creanga sunt mentionate 3 mini-spectacole pentru copii 1-3 ani insa nu le regasesc nicaieri in program. Stiti ceva de ele? Ma gandesc ca ar fi interesante. Sigur, l-as putea lua si la un spectacol pentru Alex, sunt curioasa daca ar fi atent sau s-ar plictisi.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Greyerash, tu iti schimbi locul de munca? Daca te intorci la acelasi loc de munca demisia nu-si are rostul. Te intorci cu cerere de reincepere a activitatii , pe baza careia se redeschide contractul de munca (a fost suspendat pe perioada concediului de ingrijire copil).

Nu ma intorc la vechiul loc de munca, deocamdata voi mai sta o perioada acasa cu Adelina. V-am intrebat pt ca cei de la munca mi-au cerut sa completez o cerere de demisie si nu stiam cu ce data este corect. Celelalte detalii le stiam, mersi mult.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia am citit ca esti mai bine. Sa iti fie de bine infrumusetarea.

Putin mai bine! Dar inca ma cert cu vasul din camera unde mergi singura, nu in fiecare zi, e drept, dar destul de des. Insa ma doar rau o jumatate de popou, asa ca mi-am tras un concediu medical pana pe 19. Cand m-a apasat medicul in anumite zone ale spatelui inferior, mi-au dat lacrimile de durere. Dar macar stau acasa si pregatesc petrecerea de sambata!

Ma bucur ca tu ai trecut de perioada gretoasa. sper sa scap si eu de tot....curand...de, speranta moare ultima!

Mai, m-am tus bob, ca nu mai rezistam cu parul lung, nu aveam timp sa-l ingrijesc. Acum e scurt si e tare bine!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput