LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (339)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Greyerash, tu iti schimbi locul de munca? Daca te intorci la acelasi loc de munca demisia nu-si are rostul. Te intorci cu cerere de reincepere a activitatii , pe baza careia se redeschide contractul de munca (a fost suspendat pe perioada concediului de ingrijire copil).

Vale, super distractie! Eu parca n-am curaj sa-l duc pe Vlad la cinema. Vreau sa incerc un teatru de papusi in we de dupa petrecere.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Alinkav ce frumusete in bermude ai tu acolo???!!!
Chiar ne era dor de ea. la un momentdat am cerut poze cu puiutii dar e bine si mai tirziu! Intradevar arata mai mare decit virsta ei!!!

Papanash, Roxana sa stapiniti sanatoase noile masini!!! Felicitari!!!

Draga Teodora, in orice zi dupa 5PM sunt libera!!!Abia astept sa aflu ce mai faceti!!! Am citit cum v-a stricat Mihnutu planurile aseara.
despre tort nici eu nu am o preferinta la decorat.
Multumesc pentru tip-ul cu Lalu. Am fost astazi si i-am luat ghetute Dariei. Mi-as fi dorit o culoare mai deschisa dar nu aveau numarul ei. La Primigi poarta 24-mamici, sa scoateti brantul si sa puneti piciorul puiului pe el pentru a determina marimea.
Aveau un model frumos la cizmulite dar daria a primit de la Matei o pereche pe maro. II plac la nebunie, face piruiete si zice pace, pace!!!

Multumesc celor care ne-au dorit sanatate!!!
Daria e tot acasa si ma gindesc daca sa o duc sau nu miine. Mucisorii sunt tot prezenti iaraspiratul e un chin...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
16+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alina, tare scumpa este Olivia! Cat despre masina mea, nu am ales o eu ci a fost surpriza sotului pentru ziua mea (este un Q5). Numai ca au fost probleme pe drum si nu am primit o la timp. Dar eu cred ca merita asteptarea.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Buna fetili!
Multumim frumos de urarile pt ziua piciului, ne-au mers direct la suflet. Ne-am petrecut frumos ieri, in familie, Vladut a fost in centrul atentiei, a dansat, a cintat....ce mai, nebunie. Nu vroia sa sufle in lumanare ca arde, cu chiu cu vai l-am convins ca nu pateste nimic.A primit o multime de cadouri si nu mai stia cu care sa se joae mai intii.
In alta ordine de idei felicitari Adi pt bb Adam Joshua, sa ii dea DD o viata cit mai lina si mai frumoasa, iar voi sa fiti sanatosi si sa va cresteti puii frumos. Va pupam si sintem cu sufletul alaturi de voi.
Acum vin si cu o intrebare: daca am inceput serviciul mai trebuie sa merg in Hambarului sa anunt ceva sau e suficent ce acte am facut la serv (cerere de inceperea activitatii)????
Cam atit de la noi, fac tot posibilul sa mai intru diseara sa trimt poza pt Luiza.
Va pup!

anca si Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Alina, tare scumpa este Olivia! Cat despre masina mea, nu am ales o eu ci a fost surpriza sotului pentru ziua mea (este un Q5). Numai ca au fost probleme pe drum si nu am primit o la timp. Dar eu cred ca merita asteptarea.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Si eu cred ca merita asteptarea(ce culoare e?). Eu astept noul model de Q7 , ai avut dreptate atunci, e o masina foarte buna.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Buna ziua, fete dragi!

Io la birou cu hartoage si alergatura, ca azi e sedinta de guvern si sunt cu totii in fierbere. Martea incepe stressul si miercurea e jale.

Nu puteam insa sa nu urez bun venit printre noi lui Adam Josua de mami adimercedes! Adi si tati de Josua, sa va traiasca praslea, sa fie sanatos, vesel si energic asa cum e si Lisa!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Bun venit Adam Joshua, sa cresti mare, frumos, sa fii sanatos si papacios! Mamicii Adi, rauri de lapte ,refacere cat mai rapida si numai clipe minunate alaturi de minunata sa familie!

Roxana, din pacate nu a fost dublat in romana, doar subtitrat. Eu am tinut-o in brate pe Alexandra si i-am “citit” tot filmul.
Gabriela, multumim.Da, Alexandra s-a distrat pe cinste. Singura nemultumire a fost legata de faptul ca filmul a durat cam o ora si jumatate si pe la jumatatea filmului Alex incepuse sa dea semne de plictiseala. Pana la urma a cuprins-o febra aventurii si a stat linistita. Dar teatru este o solutie excelenta pentru copii mai mititei. Din cate stiu, sunt spectacole speciale pentru cei de 2-3 anisori!
Ancasilv, din cate stiu eu, este de ajuns doar cererea aceea facuta la angajator prin care soliciti reincadrarea in post, dar te mai poti interesa si in alta parte.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

La multi ani fericiti, papanash! Sa stapanesti si sa conduci sanatoasa masina, fara nici un fel de evenimente in trafic!

Rox, super cadoul tau, chiar si daca se lasa asteptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Scuze, Gabriela, vroiam sa-i raspuns Anei. Slippers vin cu mielu'.
Cu spuneam si mai inainte sigurul dezajantaj este ca la cinema, filmul dureaza in medie o ora si ceva iar cei mici nu au stare.Dar poate Vlad(pe care scuza-ma ca l-am facut baiat mic), reactioneaza altfel.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Sanatate multa Sarei de la Cluj si lui Me din Brancoveanu!
Citesc ca nici cosanzeana-Daria nu este complet refacuta, sanatate si ei!

Cand citesc cat trageti cu saracutii pitici care merg in colectivitate, imi dau seama inca o data ce norocoasa sunt ca o avem pe mama la noi. Sunt sigura ca progresele inregistrate la gradi sunt peste media celor pe care le au copiii rasfatati de bunici, insa va spun sincer ca nu sunt pregatita sa las virusii sa dea navala peste Degetica mea, incerc cat pot sa aman momentul intrarii in colectivitate si sper ca odata cu varsta va fi mai rezistenta la boli.

Mergi la inceput