Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
Yaia spune:
GabyHila, ma intrebai cum se numeste pudra pentru gingii parca. Nu stiu eaxct, o fata din Anglia de la cealalta odisee a folosit la fetita ei si ne spunea de ea, dar noi nu am avut mari probleme, asa ca nu am cautat.
Cred ca este www.thebabywebsite.com/review.Ashton_and_Parsons_Teething_Powders.htm" target="_blank">asta, dar o sa o intreb si pe ea, sa fiu sigura ca ti-am zis bine. Numai sa ai rabdare, ca ea are acum bebe mic si intra mai rar pe forum...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
ate_09 spune:
Ina FELCITARI pt baietel!!!!!! Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos!!! te-ai gandit la nume?
te-am trecut pe listuta cu bebe strumf !!
Mai am putin pana vineri si aflu si eu....vai ce nerabdatoare sunt!!! 
asteptam un
18+ Doamne ajuta! 
Lista burtici si bebici
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
nemary spune:
Dupa ce ca eram eu si asa suparata ca nu am mai mers la eco azi, voi vorbiti despre nasterea de Paste. eu am DPN 05 apr si va spun sincer ca nu as vrea sa nasc fix atunci. stiu cum e in spital de sarbatori, mai ales ca o prietena de-a mea a nascut pe 22 dec si toata lumea avea o scarba...asa ca eu zic mai bine dupa.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
14+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
dayanara spune:
felicitari ina, sa ai un baietel sanatos, la termen!
bine.ati venit ioana si stefy!
roxana
14+
arturo si
ivan (2.12.2006)
nemary spune:
Ina felicitari pt. baietel
e super, mai ales daca va si doreati baiat.
Castelana, ce viata frumoasa. chiar ma bucur pt.tine. cred ca ar trebui sa-ti urmam si noi exemplul si sa emigram in alta tara care are grija de oamenii ei si ii respecta.
Mari
sunt tot mai mare
Daria
Ina_3040 spune:
Ate, iti multumsec pt urari, la fel iti doresc si tie. Inca nu ne-am ales un nume, vrem ceva destul de international sa se poata pronunta si in Belgia (si in francezi si in flamanda). Sotului ii place Sebastian si Cristopher, dar inca ne mai gandim.
Ah si apropo ca vazusem o discutie, si eu sunt nascuta pe 1 aprilie si pot sa va asigur ca e o zi norocoasa. in 30 de ani nu a ras nimeni de mine, inca dimpotriva isi aduc aminte cu totii de ziua mea
mi-ar place sa il nasc pe bebe tot atunci insa data probabila care a fost 26 martie mi-au devansat-o acum pe 18 martie, asa ca slabe sanse... oricum sa fie sanatos.
va pup pe toate si mai citesc din urma.
Ina
15+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
nemary spune:
Dayanara eu nu am scurgeri si nici la sarcina trecuta nu am avut. probabil ca este ceva trecator.
Mari
sunt tot mai mare
Daria
krys_nico spune:
Felicitari la toate fetele care au aflat deja ce or sa aiba!
Voi afla si eu maine, sper, dimineata am programare la eco 3D/4D si pentru TT si sper sa stea bebe bine sa putem vedea si noi ce bebelin o sa avem.
Am asa o nerabdare de nu mai pot, toata ziua m-am gandit numai la asta!
16+
krys_nico spune:
Ia spune-ti-mi si mie, voi v-ati gandit la treaba cu celulele stem?
O sa optati pentru recoltare, sau nu, daca da spre care firma va indreptati?
16+
Rebiana27 spune:
Roxana, Castelana
multumesc pentru sfaturi; incerc sa beau cat mai multa apa si sa elimin sucul din obiceiurile mele! Sper din suflet sa treaca fff repede!! Carmen
urmez si tratamentul cu strictete de teama sa nu pateasca bebelina ceva!! Ma bucur ca nu te lasi afectata de problemele de la serviciu! E o pozitie f buna de a te proteja pe tine si pe bebe!
Roxana eu ma tratez si de o infectie vaginala, asadar nu stiu sa-ti spun despre scurgeri caci la mine e clar diferit!
Ioanaa28, Steff_ady bine ati venit langa noi!
Sarcini usoare si copii sanatosi! Ioanaa28 sper din suflet ca supararile dintre tine si sot sa se linisteasca! Cat despre greseli la ecograf.. se mai fac sau cel putin se faceau. Daca ai facut 2D poate ar mai fi loc de intors dar la 3D sau 4D cred ca certitudinea este mare! Indiferent daca va ramane valabil sexul copilului il vei iubi enorm, stim asta cu toatele! 
Denisa fain carutul si f practic! Sa urmaresti sa primesti toate piesele ce-ti vor fi necesare la montarea lui daca te-ai hotarat si-l cumperi! Culoarea e faina!!
Andira felicitari pentru fetita! 
Ina felicitari pentru baietel! 
Castelana cum mai e mama? Cum se mai simte? Dar tu? Sper sa primesti vesti formidabile maine la eco!! 
Ate de asemenea sper sa vii cu vesti f bune, vineri, de la eco!
Anca ma intrebam cum sa fac sa ma protejez impotriva virusilor, raceli si alte cele, mai ales ca lucrez cu copiii. Multam' de idee! 
Mami de
+
!
I can't fake with dignity so i'll not try!!