Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

krys_niko bafta maine la eco si TT! Sa ai rezultate f bune! Cred ca vei afla si ce porti in burtica!

Mami de + !

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28

Buna mamici...
Ma alatur si eu voua....18+, si mamica de Alexandru, 3ani jumate.
As vrea sa mai discut cu voi din cand in cand...ma simt tare singura...asta insemnand probleme grave in casnicie. Unicul suport sunt copilasii mei dragi..dar stiti si voi, e bine sa mai discuti si cu maturi. Din pacate pe aici nu prea am cu cine.
Dar sa nu va plictisesc sau intristez..revin la bebei.
Vineri am fost la ecograf, si am avut o "deceptie"(cam mult spus). Va explic. Intotdeauna am visat o familie fericita , cu un sot si tata iubitor si doi copii frumosi , un baietel, mai mare, si o fetita. Vise de copil dar nu numai.... In fine, ideea e ca nu ma asteptam ca doctorul sa pomeneasca ceva de sexul bebeului,credeam ca e inca devreme, si totusi mi-a aratat ca s-ar vedea ceva intre picioruse.Am zimbit si am glumit cum ca totul ar fi ok, dar dupa ce am iesit din cabinet am plans o ora!!!! Nu-mi venea sa cred ca nu voi avea fetita pe care mi-am dorit-o atat de mult. Stiu ca a fost o reactie exagerata, poate si pe fondul problemelor familiale din ultima vreme, dar ce vreau eu se va intreb: ati mai auzit de astfel de cazuri? Sa spuna ca ar fi baiat dar de fapt sa fie fetita? invers , ca ar fi fata si de fapt e baiat am auzit si eu dar asa...
Peste o lune incerc sa-mi programez un 3D, atunci voi avea un rezultat sigur....iar pana atunci tot sper. Daca va fi baiat asta e important e sa mai am un copil sanatos. As fi fost tare dezamagita sa nu am un al doilea copil, si Doamne Doamne l-a dat , chiar daca v-am spus,in relatia cu sotul sunt mari probleme..si sincer nu vad cum s-ar putea rezolva. Cert e ca Alexandru va avea un fratior sau o surioara,(inca mai sper), si asta e fff important.

va pup si ne mai auzim..

Ioana bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos si la termen .

Sa stii ca si eu mi-am dorit totdeauna un baiat si o fetita. Baietelul il am, fetita cred ca va avea din nou "cuculet". Ma rog inca nu stiu, dar am o "presimtire". Zau ca mi-as fi dorit fetita, dar iti spun la fel de sincer ca acum nu-mi mai pasa prea mult. Mi-l doresc si gata. Noi trebuie sa ne gandim sa fie sanatosi, in primul rand.
Cat priveste problemele din familie, doar foarte rar poti spune ca sunt ireversibile. Trebuie comunicare, cam la asta se rezuma totul .
Oricum, uite, noi suntem aici, si te primim cu o .

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 19+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krys_nico spune:

Rebiana, multumesc mult de tot! De TT nu prea imi e neaparat frica, sunt foarte nerabdatoare insa sa aflu ce ascunde burticutza mea.

16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui steff-ady

Neatza burtici!

Sunt o gravidutza de aproape 19 sapt si sper sa fim alaturi pana la final. Am ceva emotii pt ca astazi merg la ginecolog, pt ca de vreo 2 zile am dureri de burta...sper ca totul sa fie ok.

O zi frumoasa si pupici pt burtici!

Bine ai venit Steff-ady, sarcina usoara si sa stea bebe la caldurica pana la 40 de saptamani.
Bafta la eco, speram sa fie o alerta falsa. Mai sunt dureri din cand in cand, fara insa a fi neaparat o problema

Mergi la inceput

Ioana, sa sti ca uite si noi ne dorim amandoi un baietel si maine vom afla ce este. Daca cumva este fetita cu codite n-are absolut nimic si noi am fi vrut baiat acum si mai tarziu la un al doilea bebe fetita, oricum am vrea o pereche,dar sa vedem ce ne rezerva viitorul. Tot ce conteaza este sa fie bebe super sanatos, sa stea la mami in burtica 40 sapt si dupa aia sa ne incante si sa ne aduca bucurii o viata intreaga, asta e cel mai important!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Gata, fetelor, mii de scuze, fac prezenta!!! Scrieti atat de mult, incat mereu apuc sa citesc insa de scris nu imi mai ramane timp si m-am cam saturat sa scriu numai mesaje de 2-3 randuri. MI-e jena de voi, io vorba aceea, mama cu experienta, nu aduc nimic de valoare la odisee, numai mesaje de 2 randuri. Asa ca am tacut...

Acum sotul e la o bere cu prietenii, copiii s-au culcat, asa ca am timp, sa scriu mai mult.

Intrebati despre detectarea gresita a sexului, daca se intampla. Da, mi s-a intamplat mie si intr-adevar a fost nasol rau cand am aflat, la 7 luni, ca de fapt astept un baiat, nu o fetita. Nu ca nu imi doream baiat, ci ca de 3 luni eu vorbeam cu fetita mea si mi-a fost farte greu sa schimb tot ce gandisem si visasem in toate acele luni. Asa ca, mai ales cele care ati aflat foarte devreme, va sfatuiesc sa nu va aruncati prea mult in vise colorate in albastru sau roz, mai asteptati pana la ecografia viitoare.

Cu carucioarele, in ultimii ani au devenit o obsesie. Citeam nu demult un articol despre cum parintii simt ca banii cheltuiti pe obiecte pentru copil ii fac parinti mai buni. Si am fost total de acord cu articolul respectiv. Cum e posibil sa dai 1000 de dolari pe un carucior???? Pai poti sa iti iei o masina la mana a doua cu 1000 de dolari!!! Era o mamica intervievata in acel articol care spunea ca a deschis o carte de credit numai pentru a-si cumpara carut -- zi zicea ca macar la carut stie ca nu o sa fie nimeni mai bun ca ea in baby group. Pai asta ne face mame mai bune???? Sa ma ierte Dumnezeu atunci, ca io la primul copil am luat un carut de la supermarket, pe la 2 luni, pana atunci numai in carrier l-am dus. Cred ca am dat vreo 100-200 de dolari pe el, poate si mai putin. Iar la al doilea copil am luat un carut super ieftin, sub 100 de dolari, pentru ca stiam ca nu il folosesc mai mult de 6 luni, dupa care am trecut la din alea gen umbrela, foarte usoare. Cred ca am fost o mama tare rea. Acum o sa iau un carut mai rasarit, pentru ca asa cum v-am spus, aici strainii recicleaza aceste produse si astfel si cei care le-au luat noi isi recupereaza pana la jumatate din bani si cei care le iau second hand profita.

Despre hainute -- eu am avut bebelusi mari (4kg) si tot le erau mari hainutele in primele saptamani. Sfatul meu este sa cumparati cateva chiar de nou nascut, desi este clar ca sunt bani aruncati pe fereastra, ca le vor purta maxim o luna. Dar este tare enervant, mai ales pentru o mamica noua, ca nu gaseasca copilul printre hainele care ii sunt imense. Eu, folosindu-le de 3 ori, consider ca mi-am scos banii :)

Cam la astea voiam sa povestesc si eu, din experienta mea.

In rest, noi suntem in vacanta, iesim in oras, in parc, la restaurant, cam in fiecare zi. Profitam ca e si tati acasa. John a invatat sa mearga pe bicicleta fara rotile ajutatoare si e foarte incantat. Jodie merge pe role de zici ca s-a nascut cu ele in picioare. Am inscris-o la gimnastica, dar de la primavara cred ca ii caut un curs de role ca e foarte priceputa.

Castelana, frumoasa viata ai -- mai greu s-o pastrezi dupa ce apar copiii, enjoy it while you can. Si fetelor, sa nu va imaginati acum ca toate cele din strainatate traim doar dinr-o petrecere in alta. Sotul ei probabil ca este diplomat si de aia are ea un program social asa incarcat. Restul lumii traiesc vieti mai mult sau mai putin normale. Eu una ies la lunch cu prietenele de cateva ori pe saptamana, la intalniri cu mamici si copii inca de cateva ori, iar la o petrecere de seara nici nu mai tin minte de cand nu am mai fost.

Aaaa, ziceati de fructe. Si aici sunt cu carul dar mie nu imi plac. Durian-ul, ala de zicea CAstelana ca miroase urat, fetelor, noi ii ziceam pou-pou fruit, ca miroase exact ca kk. Cica e f bun la gust, dar eu una nu am putut gusta niciodata. Papaya, Dragon fruit, rambutanii, persimmons -- nu le mananc deloc. Mango numai cateodata, cand am pofta, in rest nu prea.

Mie mi-e dor de gutui, de mere acre (sunt si aici dar nu asa de bune ca in Romania), de corcoduse, de cirese din ale rosu deschis, nu visinii. Salivez cand a gandesc la ele si nu am de unde sa le iau.

Hai ca m-am lungit cat o zi de post -- va mai citesc si poate mai scriu in seara asta, ca nu mi-e somn (am dormit 3 ore la pranz, hihi)

Va pup!

18+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Castelana, ce viata frumoasa duci tu, dar e si obositor cred. Ca sa nu mai punem la socoteala zilele in care pur si simplu nu ai chef, dar trebuie sa mergi. Fiind aici, mai suntem si noi invitati la unele (putine) evenimente de genul acesta si nu mi se pare deloc un vis. Dar bineiteles pentru tine e altceva. Succes maine la eco. Vii cu carucior?

Ina, felicitari . Sigur tata e mandru nevoie mare. Toti sunt asa, desi putini o recunosc.

Dayanara, stai linistita, scurgerile sunt normale in sarcina. Si eu ma simt "uda" mereu. Mie mi-a zis dr. ca e normal, iar o lama nu mi-a dat sa fac, cica mai incolo.

Freedelia, acum ti-am vazut mesajul .
Iti dau dreptate in privinta carucioarelor si a lucrurilor pentru copii, in privinta vietii din strainatate si in privinta fructelor . Mie nu ca nu imi plac cele noi, le accept, dar tare mi-e dor de visine (aici nu sunt), imi plac gutuile si toate cele.
Vacanta placuta in continuare

Fetelor o zi buna si o seara palcuta

Mergi la inceput

In privinta carucioarelor si eu sunt de parere ca mi se pare aiurea sa dai foarte multi bani pentru ceva care il voi folosi doar vreo 6 luni sau ceva de genu.
Eu spre fericirea mea voi primi absolut tot, de la patut carut sterilizator si altele trebuincioase pt bebe, de la nasa mea care are un baietel de 1 anisor si toate astea deja ea nu le mai foloseste. Ma consider una din fericite ca mai bine banutii astfel economisiti ii pot cheltui pt altceva pt bebe eventual folositor pentru o perioada mai lunga de timp.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

despre carucioare , ar cam fi singurul capriciu , pe care mi.l fac, nu consider ca esti un parinte mai bun in functie de ce lucruri se cumpara doamne fereste...asta mai lipsea

dar cum nu dau nici.un ban pe sarcina, analize, ecografii , nici pe nastere, patut nu iau,am toate hainele de la ivan, cadita cu mobila si alte minuni, vreau si eu un capriciu al meu cum am spus :)

roxana 14+ arturo si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

despre carucioare , ar cam fi singurul capriciu , pe care mi.l fac, nu consider ca esti un parinte mai bun in functie de ce lucruri se cumpara doamne fereste...asta mai lipsea

dar cum nu dau nici.un ban pe sarcina, analize, ecografii , nici pe nastere, patut nu iau,am toate hainele de la ivan, cadita cu mobila si alte minuni, vreau si eu un capriciu al meu cum am spus :)

roxana 14+ arturo si ivan (2.12.2006)

Roxana, in felul asta da intr-adevar, ca oricum e cam singurul lucru pe care il iei, e cu totul altceva, dar cum de exemplu la noi numai o ecografie cat te costa si la nastere nici nu vreau sa ma gandesc inca...

16+

Mergi la inceput