Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 8
bordeancavio spune:
buna fetele,
o saptamana frumoasa la toate burticile, cu vesilie si voie buna, si numai cu vesti bune despre bebici.
am fost si eu azi la eco, si e totul ok, dupa ultimul ciclu sunt in 11 sapt si 1 zi, dar ecografic e mai dezvoltat, 12 sapt si 3 zile. e ok? voi aveti idee? daca e asa, un pic mai dezvoltat cu o saptamana? dr a zis ca e bine, nu se poate vedea inca ce este, la 11 sapt, tre sa ma duc din nou peste 4 sapt, si o sa fac si triplu test. mai vedem atunci.
va
pe noile venite. spor la scris si la barfe alaturi de noi.
felicitari noilor caricioare, bebici sanatosi si la termen, chiar daca unii se grabesc sa vina de paste.
mai citesc, si revin.
seara placuta. pupici
vio asteptand pe bebe
11+
andra_s spune:
bun venit noilor burticutze: ioanaa28 si steff-ady, uitati o floricica la intampinare
si un pupic 
ioanaa28 imi pare rau sa aud ca sunt probleme la tine in familie, daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva, suntem aici sa te ascultam si sa te sustinem. si nu-l impovara pe alex cu problemele adultilor, nu merita! te pup 
ina felicitari pentru baiat! sa fie sanatos! ti s-au adeverit presimtirile!
fetele bafta maine al eco, sa fie totul bine si sa veniti cu carucioare!
aaa, si inca ceva, avand in vedere ca azi am avut 2 mamici noi am ajuns la un
de 99 de burtici, mai avem o mamica de trecut pe listuta si vom fi 100 
http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei
18+
ioanaa28 spune:
Buna seara mamici !!!
sincer nu ma asteptam sa primesc atatea raspunsuri si salutari...multumesc tuturor.
Nu as vrea sa insist prea mult pe problemele casniciei mele...am vazut ca toate sunteti vesele pe aici...sper sa ma molipsesc si eu. Si apoi sunt forumuri unde se discuta chiar asta.
Asa ca sa vorbim despre copii si bebei doriti si iubiti !!! Ati vazut?deja m-ati molipsit cu opimism
ioanaa28 spune:
In privinta bebeului...inca mai sper ca ar fi fetita dar sunt impacata si cu gandul ca ar fi baietel...inca o luna las asa lucrurile sa pluteasca in ceata...
Stiu ca baieteii sunt mamosi, Alex e exemplu cel mai bun in privinta asta, si e sufletu meu, poate tocmai de asta mi-e un pic teama de inca un baietel...cum o sa-i iubesc impartial? Parca fiind un baiat si o fetita fiecare e cu locul lui..
Stiu, sunt experta la despicat firul in patru..![]()
ioanaa28 spune:
Acum ma cam grabesc...programul de seara.Dar maine cat e Alex la gradi o sa-mi fac timp sa revin cu mai multe detalii.
oanaiacovita spune:
Am venit si eu de la eco, dar nu ma simt asa fericita ca alte dati.
Dra asta a mea mai tare ma sperie, offf ce stil are.
Primul lucru care mi l-a spus cand am intrat, ca e prea mare burta.
Apoi ca is prea palida, ca e infectie urinara, desi eu stiu ca la 50.000 de germeni e infectie si eu am sub 10.000. Nu mai inteleg . Mi-a dat sa continui tratamentul cu Urinal 2 saptamani, pai cine ia atatea pastile?!
La eco bebe e ok dupa cum spune dra, zicea ca nu il poate masura ca nu il prinde, dar eu nu vedeam ca se misca .
Mi-a zis de placenta ca e inserata jos,si m-a speriat, ce stiti de asta?
Acu nu stiu ce sa fac. Ca mi-a zis sa fac eco morfo la 22/23 de sapt, 4d la 24 de sapt si la ea sa mai merg la 30 de sapt.
Ideea e ca m-a trimis la un cabinet "agreat" de ea, ceea ce inseamna sa le platesc pe amandoua. O sa sun maine sa vad cat ma costa si apoi ma hotarasc. Cred ca o sa fac doar morfo acolo si o sa merg la 4 d unde am mai fost.
Nu stiu, am ramas asa cu o stare ciudata.
O sa actualizez lista in alta zi cand o sa ma simt mai odihnita.
Pupici si noapte buna.
Oana
19+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
oana, cum am citit, m.am dus sa ma uit pe analiza de urina si intr.adevar e asa cum zici, scrie negativ sub 10 000...
nu poti repeta analiza totusi?
ma gandesc s.o repet si eu, oricum mi.au dat ei repetare pe 1 decembrie, dar ma gandeam s.o fac pana atunci
roxana
14+
arturo si
ivan (2.12.2006)
Ioanact spune:
Buna seara!
bianka1 sper sa iti treaca durerea de cap prin alte met (felii de cartof..etc)..
Vad ca esti din Pitesti..imi place mult Pitestiul..am fost de cateva ori, chiar si anul acesta (in concediu), la nasi.
Nasul e preot la biserica din curtea facultatii de Teologie, iar sotul a facut fac. acolo.
honeybaby si mie mi-a recomndat Dr sa i-au Algolcamin, daca am dureri de cap, febra..etc, si ca Paracetamol nu-l putem lua in sarcina.
nemary pana la urma faci eco (TT), maine sau..?
Am dat o pag in urma si am vazut mesajele :ioanei28 bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara, si nu fi dezamagita ca al doilea bebe e tot baiat, cum ai zis si tu sa fie sanatos si sa te bucurii ca Dumnezeu ti i-a daruit, sunt ai tai si ii vei iubi. Cat despre casnicie, imi pare rau sa "aud" ca ai pb, sper sa gasiti solutii sa le rezolvati si sa va cresteti copii in armonie.
si a steff-ady Bine ai venit! Sa ai si tu o sarcina usoara si sa ne dai vesti bune de la eco..ca totul e bine!

Daca sunteti nou venite primele 10 mesaje sunt moderate si apar m tarziu, deci scrieti rpd inca 10 mesaje si at vor aparea la timp..
dayanara si eu am scurgeri..si ma cam sperii, mie frica sa nu am iar o infectie urinara, dar daca zice castelanaC ca i-a spus Dr ca e normal, at pot fi m linistita. Am avut aceste scurgeri si la inceputul sarcinii, si dupa ce am facut analizele nu mi-a iesit ca as avea infectie..inseamna ca nu am, o fi scurgerea care e normal' sa o avem.
Ina_3040 Felicitari pt
!
krys_nico asteptam maine caruciorul roz sau albastru.
oanaiacovita de ce nu iti cauti alt Dr? Asteptam vesti m bune!

ellanik ce mai faci? cum se m simte sotul?

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
12+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andra_s aaa, si inca ceva, avand in vedere ca azi am avut 2 mamici noi am ajuns la un de 99 de burtici, mai avem o mamica de trecut pe listuta si vom fi 100 ![]() http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei 18+ |
Buna seara! M-a motivat mesajul Ruxandrei si m-am hotarit sa ma alatur si eu grupului vostru. Cu siguranta vom avea multe de impartasit mai ales dupa nasterea puiutilor nostri.
Oana, incearca sa iti pastrezi optimismul. Sunt sigura ca totul va fi bine.
Se pare ca dr. era intr-o dispozitie mai proasta astazi si a uitata ca pe linga profesionalism trebuie sa dea dovada si de multa empatie pentru gravidutele sensibile.Si eu am burtica mare mai ales ca ma balonez teribil asa ca sarcina arata cu 1-2 luni mai mare.
E alegerea ta unde faci ecografia 4D. Vei vedea ca nu ai nici un motiv de ingrijorare.
Datele mele sunt: Erina DNP 22 martie 2010 (UM 16.06.2009 + Daria 18.09.2007
Sanatate multa tuturor burticilor, felicitari celor care au aflat deja ce ascund in burtica si sa ne auzim doar cu vesti bune aici!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
16+Fericirea este o optiune. Alege-o!!!