Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioanact spune:
Erina Bine ai venit! A 100 mamica..
Sa ai in continare o sarcina usoara cu bebe sanatos si nascut la termen.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
12+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Delia13 spune:
buna seara fetelor! Da cat ati mai scris de aseara! Am stat sa citesc toate cele 8 pag.
Le urez si eu bun venit lui Steff-Ady si ioana 28.Imi pare rau ca ai probleme cu sotul ,dar cum zicea si Samaria nik nu este intamplator si dk D-zeu ti-a dat inca un baiatel inseamna ca asa trebuie sa fie si cand vor creste mari iti vor fi sprijin, nu trebuie sa te intristezi ca ar fi mare pacat. Gandeste-te ca sunt femei care se chinuie ani buni sa ramana gravide si nu reusesc si au probleme. Trebuie sa te bucuri si sa apreciezi de ceea ce e in burtica la tine.Probabil din cauza problemelor pe care le ai esti mai vulnarabila, dar incearca sa fii puternica pt bebeu din burtica si pt celalat ingeras. PT. INA felicitari pt baiatel si eu am presmtit ca e baiatel tot asa de la bun inceput
.PT OANAIACOVITA, nu stiu ce sa zic da mi se pare ciudat ca medicu sa nu stea cu tine la eco pana il vede ca misca, parerea mea e sa te interesezi de alt medic ca asa din astia care sa ia banii si sa ii dare in 14 am tot auzit.Eu cand am facut primul eco la 10 sapt prima data i-am auzit inimioara ,dar el nu misca ( dormea probabil si era tare micut) si doctoru a zis ca tre sa stea sa vada ca misca si dupa ceva timp s-a intins si se scarpina in cap se trezise din somn. Nu iti zic asta ca sa te ingrijorezi mai mult ca sigur mititelu dormea numai ca medicu trebuie sa aiba rabdare ca pt asta il platesti nu sa te expedieze pe banda rulanta.
Delia13 spune:
am vazut ca ati vorbit si de scurgeri.pana azi eu nu am avut prob. da azi a fost si la mine mult de dimineata, acum vad ca e k, dar din cate stiu si eu e normal la gravide.Cat despre ceea ce fac eu intr -adevar este ff frumos si nu as putea sa lucrez altceva numai ca la noi in tara salariul este mizerabil faci arta din pasiune ca din punct de vedere material as muri de foame dk n-ar fi sotul.Cui ii face placere sa asculte muzica clasica sa ma vada cantand poate baga pe youtube delia ionescu![]()
![]()
Delia13 spune:
sper ca nu am sarit pe nimeni ca la cate pagini am citit
cate un
pt fiecare burticuta
ellanik spune:
Stiti cum suntem noi?5,10, 15, 20.....sutaaa...Cine nu-i gata il iau cu lopata.Moooaaamaaa ce multe suntem.Stateam si ma gandeam azi cum va fi cand vom incepem sa descarcam burticile.
Ioana saru'mana sotul e ok..el a scapat de piatra.Multumim lui Dumnezeu ca tare s-a mai chinuit sarcautzul de el si nu are decat 1,80 si 97 de kg.
Oana ,aici o morfo este 400 ron.Si eu sunt programata pe 31 oct la morfo si dupa mi-a zis sa fac 4d sa am o poza in care sa vad cat de cat ceva.Cat despre stilul asta al medicilor....e de pork.Ce treaba are ea cu burta ta?Pana la urma tu esti in luna a5-a si...cat vrea sa fii?Stai linistita.Nu ai posibilitatea de a consulta alt medic?Macar asa...sa confrunti parerile.Pt linistea ta.Cat despre bebe,eu cand am fost la eco si al meu circula insa ca sa-l masoare dr a facut cate un stop-cadru pe monitor, a masurat si a mers mai departe.Nu mai fii imacientata.Pe tine nu trebuie sa te atinga nimic negativ acum.Pup.
Steff si Ioana si Erina bun venit si sarcini usoare.
Ioana mesajul tau m-a intristat.Nu e normal ca sotii sa se poarte asa cu femeile pe care le-au ales sa le fie alaturi la bine si la rau.Hai sa iti spun ceva.Asta a fost rationamentul pentru care mi-am dorit din inima baiat.Baietii nu patesc ce patesti tu acum.Sufera si ei dar macar nu sufera fiind in acelasi timp insarcinati cu un bebe.Eu zic sa fii fericita ca mai ai un flacau si in special sa fii fericita ca ai copii.Crede-ma ca stiu ce zic nu vorbesc aiurea(vezi capitolul anterior...parca).In ceea ce-l priveste pe sot..iarta-ma daca sunt transanta...dar nu merita sa suferi.Tu trebuia sa fii rasfatata acum,plimbata, mangaiata.Nu mai suferi!Fii bucuroasa si recunoscatoare pt minunile din viata ta si sus capul.Barbati sunt pe lumea asta cati vrei.Ideea e ca daca noi putem sa traim fara ei , ei nu pot face asta.Nu fii suparata ca vin la tine cu batul.Burta-n fatza, pieptu-nainte si dintii scosi la vedere.Daca pe el nu-l intereseaza ...pe tine de ce te-ar interesa/afecta atitudinea lui.Vrei sa nasti un bebe trist si apatic?Nooo!Haidi ca te tzuc si vin maine sa te verific cum stai.
Pup pe everybody fete si baieti
18+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
Delia13 spune:
Mi-am amintit cavroiam si Castelanei sa-i scriu. nu ii mai zic de fructe ca deja au scris si fetele de apa din gura
vroiam sa-i zic ca ce viata frumoasa are acolo exact ca o diva si cum vedem noi in filme.bravo
Si dk nu sunt indiscreta ( eu de felul meu sunt fff curioasa
) ce lucreaza sotul? va las acum ma bag si eu in pat ca vad ca multe au iesit la ora asta de pe forum tocmai acum cand pot si eu sa scriu. sper ca maine sa intru mai devreme decat azi ca sa nu mai scrieti atatea pag fara mine. va pup si sa-mi schimb semnatura ca azi am intrat in 17 hihi![]()
DEia13 17 sapt
Ina_3040 spune:
dragele mele, va
pe toate pt urari si va multumesc din inima. ma bucur de feciorul meu si sper sa fie sanatos. la fel va urez si voua, copilasi sanatosi si fericiti.
de maine suntem in vacanta, venim o saptamana in tara la un botez. de cand astept sa merg si eu la ai mei si sa fiu "regina" casei. desigur ca deja le-am transmis meniul pe toata saptamana cu ce as vrea sa mananc
daca nu m-am ingrasat prea tare pana acuma o sa ma ingras acasa cu atatea bunatati. dar asta e, omul trebuie sa se si "sacrifice"...
va pup si o sa va mai citesc de la Brasov ![]()
Ina
15+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
Stefanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Am venit si eu de la eco, dar nu ma simt asa fericita ca alte dati. Dra asta a mea mai tare ma sperie, offf ce stil are. Primul lucru care mi l-a spus cand am intrat, ca e prea mare burta. Apoi ca is prea palida, ca e infectie urinara, desi eu stiu ca la 50.000 de germeni e infectie si eu am sub 10.000. Nu mai inteleg . Mi-a dat sa continui tratamentul cu Urinal 2 saptamani, pai cine ia atatea pastile?! La eco bebe e ok dupa cum spune dra, zicea ca nu il poate masura ca nu il prinde, dar eu nu vedeam ca se misca . Mi-a zis de placenta ca e inserata jos,si m-a speriat, ce stiti de asta? Acu nu stiu ce sa fac. Ca mi-a zis sa fac eco morfo la 22/23 de sapt, 4d la 24 de sapt si la ea sa mai merg la 30 de sapt. Ideea e ca m-a trimis la un cabinet "agreat" de ea, ceea ce inseamna sa le platesc pe amandoua. O sa sun maine sa vad cat ma costa si apoi ma hotarasc. Cred ca o sa fac doar morfo acolo si o sa merg la 4 d unde am mai fost. Nu stiu, am ramas asa cu o stare ciudata. O sa actualizez lista in alta zi cand o sa ma simt mai odihnita. Pupici si noapte buna. Oana 19+ Erick NicholasDoamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Mesajul tau m-a lasat putin indignata, de aceea iti si raspund.Nu am mai auzit pana acum de o gravida, care de la 19 pana la 30 de sapt sa nu mai dea pe la doctorul care o urmareste.Orice gravida trebuie cantarita lunar, trebuie sa i se masoare tensiune arteriala , trebuie sa se vada daca nu are proteine sau glucoza in urina, trebuie sa se asculte inima bebelusului si sa i se masoare frecventa cardiaca.Ti-a sugerat macar sa te duci lunar la medicul de familie, si in caz de neplaceri de orice natura sa mergi la ea?! Daca nu, sincera sa fiu eu as avea un al doilea gand in privinta ei.....
Pana una alta recapata-ti energia ta pozitiva si molipsitoare.

Stefanna mami de fetita si
18+
Stefanna spune:
Salut feteleor.Eu ma laud cu un tzanc mucos si mofturos, si cu un bebe nocturn, care se ingrijeste de muschii lui numai si numai noaptea, nelasandu-ma sa imi fac somnul.
Pt STEFF_ADI SI IOANA 28 bun venit si sarcina usoara.Fetele care scriu aici aproape zilnic, is foarte sufletiste si sint convinsa ca veti gasi tot sirijinul de care aveti nevoie.
INA3040 sa iti traiasca
, si sa creasca sanatos si vesel acolo la mamicuta lui in adapost.
ANDIRA- de prisos sa spun ca te invidiez.... dar nu vreau sa fac din tantar armasar, sint fericita ca am un copil sanatos, ca in final pt asta m-am rugat cel mai mult.Si apoi avand in vedere ca pe altele le costa ani sa ramana insrcinate, iar pe mine doar un mom de neatentie, cred ca ar trebuie sa ma faca si mai recunoscatoare pt aceasta binecuvantare ce creste in mine.Felicitari deci pt culoarea roz.
HONEYBABY, hai mai ca poate se grabeste pustiulica vreo 2 zile si vine doctorul sa il inlocuiasca pe portar... pup de felicitare pt cavaler
MARSYBABY si tie sa ti traisca bebelina si stea 40 de saptamani cumintica.Dupa va avea tot timpul de obrazniceala si rasfat.
Multumesc tututor fetelor pt felicitai si incurajari.Cred totusi ca m-am alintat mai mult decat trebuia.
V-am pupi si sa naniti bine .Pe maine o zi fara ingrijorari si pt cele ce merg la eco pui cooperanti ca sa umplem prima pagina cu carucioare.
Stefanna mami de fetita si
18+ 
emiliapop spune:
Bine v-am gasit
,
fetele si cred ca sunt 101 graviduta asa ca in 101 dalmatieni la care se uita copii mei incantati, bine ca eu nu am pete
.
Deci dupa lungi deliberari ne-am hotarat eu si sotul sa lasam si pe al treilea bebe desi mie o sa imi fie teribil de greu cu 3 si cu un sot mai mult plecat prin delegatii dar cum n-am murit inca cu doi bebei mici o fetita de 1,8 ani Eveline Mihaela si un baiat de 3,1ani Alexandru Paul ,sper ca bebe trei sa fie teribil de cuminte ca sa ma pot descurca fara ajutor cu toti trei.
Deci aveti amabilitatea si ne treceti si pe noi in listuta:
DPN:19.04.2010, U.M.:14.07.2009, dr.Magdalena Mogos - Maternitatea Polizu
A...si uitandu-ma acum in listutza de gravidutze mai sunt mamici la al treilea bebe asa ca sa imi fie rusine
ca ma vait, atat ca ele au fost mai calculate decat mine
si nu au facut bebei la intervale asa mici de timp ca mine
.
Am gasit si gravidutze colege de odisee 2006 si 2008
.
Scuzati ora tarzie dar abia acum reusesc sa intru dupa ce adorm copiii si cam astea vor fi orele cand voi putea intra sa mai scriu cate ceva.
Deci pana data viitoare doamne ajuta si sa ne vedem cu bine
.
Emilia
cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline