Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 5
GabyHila spune:
Andira eu nu am Body Shop in oras. Eu am ca furnizor un site care cred ca am voie sa il scriu ca e prezentant si aici www.elemental.ro
cand vreau sa ma rasfat, mai imi iau cate ceva de pe acolo. acuma si crema cu cacao si cea cu shea erau reduse si nu m-am putut abtine. concluzionand, am creme sa ma dau de 3 ori pe zi/toata sarcina:))
Long live scorpiile:) ca multe suntem! ce va faceti cadou anul asta de ziua voastra? mie imi surade o sedinta foto cu burta si tata:) loveeeee
Bianka1 te rog ia o jumatate de paracetamol daca te mai doare capul! te pui frumos in pat, bei un pahar mare de apa cu pastila si dupa o ora garantat iti trece!
Bebe in 18 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Castelana, Honeybaby, GabyHila, Kossir, Samaria - multumesc frumos, multa sanatate si voua si piticilor! ![]() ![]() Castelana - m-ai terminat cu fructele, mai aveam putin si rodeam tastatura!! Daca ne pui si poze cred ca ma lipesc de ecran Si da, s-a vazut foarte devreme sexul bebelusului, si spre surprinderea mea. Cand te duci la eco? Multa bafta sa vedeti si voi cat mai repede . |
draga mea, n-am vrus ca strici tastatura, dintii...
Maine mergem si noi la eco de 14 saptamani si sa-mi iau rezultatele de la medic cu DD facut acum 2 saptamani (consemnul dintre noi e ca daca ies rau ma anunta telefonic si ma duc mai repede, daca nu discutam la data programata) asa ca sper sa fie bine, de obicei sunt seriosi si nu glumesc cu corectitudinea.
Imi doresc sa vad bineinteles ce e, nici nu stiu daca asa repede, parca e frumoasa si visarea asta, nu? inca ma mai uita ba la rochite ba la costumase bleu.
te pup si sarcina de vissssssss!!!!!!!!
castelana fericita
14+
samaria spune:
Dragele mele,avem doua mamicutze dragutze si nou-noutze pe pag 2!
Ioanaa 28 si steff-ady:bine ati venit si sa va dea Dumnezeu sarcina si nastere usoara si bebelashi sanatosi!

Repede-repede daca scrieti 10 mesaje,cat de scurte,sa scapati de moderare si sa putem comunica "live"...
Draga Ioana,povesteste-ne ce te framanta si ce necazuri ai,poti avea toata increderea ca noi nu vom spune nimic nimanui,si te vom sprijini macar cu sfaturi si ganduri bune...Imi pare rau ca trebuie sa induri atatea din partea sotului si imi pare rau ca te simti singura si neglijata...dar trebuie sa ai incredere ca Dumnezeu ti-a dat aceasta a doua sarcina cu baiat anume fiindca stia ca vei avea nevoie de un sprijin,si cine poate stii,poate chiar acest al doilea baiat va fi sprijinul tau...nu te intrista ca nu e fetitza, Dumnezeu are planurile lui cu noi si noi trebuie sa avem incredere in El,tot ce conteaza e ca sunteti bine...pana la 10 mesaje,spune-ne mai multe despre tine in bucatele mici si noi te von sprijini cum putem...
si nu mai fi trista,generatia de burtici te sustine!![]()
Maria
16+
Mami de Sammy
dayanara spune:
multe inainte, pana la 40 samaria !
nu.i urata culoarea denisa, tine destul, nu se murdareste repede!
voi cum stati cu fluxul? aveti nevoie de tampoane sau nu? ca mie mi se pare cam abundent, dar nu cred ca are cum sa fie lichid asa devreme, habar n.am
roxana
14+
arturo si
ivan (2.12.2006)
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui dayanara multe inainte, pana la 40 samaria ! nu.i urata culoarea denisa, tine destul, nu se murdareste repede! voi cum stati cu fluxul? aveti nevoie de tampoane sau nu? ca mie mi se pare cam abundent, dar nu cred ca are cum sa fie lichid asa devreme, habar n.am roxana 14+ arturo si ivan (2.12.2006) |
Raportez:
stau bine cu fluxul, scurgerile albicioase, schimb cateva tampoane zilnice pe zi.
Dr a zis ca e normal, citisem de asta dar stii cum e tot l-am intrebat, sa aud si o parere in care am incredere.
te pup
castelana fericita
14+
dayanara spune:
castelana, da , doar ca la mine azi e transparent ca apa
ori poate.mi caut eu motiv de mers la spital :)
roxana
14+
arturo si
ivan (2.12.2006)
samaria spune:
Dayanar:multumesc frumos de urari,sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru toate !

![]()
Andira: chiar, o sa aiba vreme sa se obisnuiasca cu ideea...![]()
tie,
Olgutei,
Piscotel si
Bebe strumf!
Castelana:si eu te pup
, scrie-ne despre ceva mai putin apetisant,ca vorba fetelor,inundam tastaturile...
Pe la ce reuniuni mondene ai mai fost si ce toalete ai mai abordat?...Intrebare valabila si pentru Delia...Helooooooo!Delia! Pe ce meleaguri te mai afli?!Te salutam din...
Ce mai faaaaci?Da un semn macar!

Denisa:stiam ca asa e!

Normal ca e o mandrie si o chestiune de orgoliu maculin sa se transmita "bijuteriile"!Mai bine zis,sa ramana in familie!
Te pup!Stai sa vezi ce chefuieli la nastere si ce mai facut de cinste la toti colegii si amicii,ca "am un fecior!!!"![]()
![]()
![]()

Maria
16+
Mami de Sammy
castelanaC spune:
Ioanaa 28 si steff-ady bine ati venit sarcini usoare si bebelusi sanatosi la termen!!!!
Draga Ioana,am citit mesajul tau si nu te intrista, pot fi si erori dar poate e baiatul mamei, un mamos si un inmos, care-ti va fi mai ceva ca o fetita. Imi pare rau de ce scrii ca se intampla in familia ta, ai nevoie de liniste, intelegere si poate bebelusul ce vine va va apropia mai mult si va face ca neintelegerile sa dispara ca prin minune.
Putere si Doamne Ajuta!!!!
fetelor scrieri repede 10 mesaje , retete, la gradinarit, aici orice, scapati de moderator si apareti in timp real.
va pup
castelana fericita
14+
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui samaria Castelana:si eu te pup , scrie-ne despre ceva mai putin apetisant,ca vorba fetelor,inundam tastaturile...Maria 16+Mami de Sammy |
samaria, incerc sa nu produc stari de rau, ma voi stradui, voi avea grija si de tastaturile voastre
Ehehe, pe unde ma duc, cam la toate taierile de mot cu le zic eu: zile nationale, deschderi de fafrici, magazine, inaugurari de tot felul, aniversari oficiale, uneori si cu regele, deschderi de restaurante, expozitii de tot felul, prezentari si mostre europene in Malaysia, parade militare, concerte si festivaluri( film, muzica, gourmet, moda) cam oriunde este sotul invitat cu tot cu consoarta.Eu de zi particip mai jult singura pe la alte comitii si comitete, intalniri cu damele sau la actiuni de caritate, maici, etc...
ca toalete, aici e lumea foarte dichisita la astfel de receptii, se fac in general seara si deci rochia lunga e specificata pe invitatie.
Acum inca mai incap in cele existente si sper sa ma descurc pana la sf anului fara prea multe investitii in dimeniu, ca am extrem de multe, mergamn la asa multe incerc sa nu se repete, etc, in plus mai aparem in reviste sau la news... si asa mai tin minte cum eram gatita pruna.
Ce sa zic in tara organizam eu evenimente speciale si mondene, acum sunt eu care benefiez si merg sub blituri pe covorul rosu.
Sper sa nu para lauda, dar cam asta fac eu aici... scuze pentru fetele ce se chinuie din greu acasa, am mancat painea asta la greu.
te pup
castelana fericita
14+
Ina_3040 spune:
Fetelor dragelor, vad ca ati scris de numa', ma bucur ca sunteti in forma.
Vreau sa va anunt ca are mama un BAIAT!!!
l-am vazut aseara l-a ecograf in toata splendoarea lui si in toate pozitiile
deci nu m-a inselat al 6-lea simt, am "stiut" ca e baiat de cand am vazut cele 2 liniute pe testul de sarcina. sa nu va zic ca taica-su era in al 9-lea cer aseara, deja face planuri cu ce sporturi o sa practice feciorul lui si cum o sa se uite amandoi la box si la fotbal.
Felicitari si celorlalte fete ce au aflat ieri si azi, citesc din urma si mai scriu. sunt in al 9-lea cer ca l-am vazut asa in forma pe baiatul mamii si am aratat tuturor colegilor poza cu putzulica ![]()
va pup pe toate.
Ina
15+
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#