Pepenasi de iulie- august 2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 3
ooka spune:
salu
Gini ai gasit cresa? Imi pare rau ca n'am anuntat ca mi'ar fi prins bine o cafe cu lume, ca nu ma plimb decit singura prin bv, plus ca vedeam si io Irinu
Capri stiu ca e tirg, ca de la un timp n'am ratat nici unul, insa nu stiu daca ajung in buc pana in weekend, io tot trag sperante sa vin simbata da' nu stiu, oricum poate ne vedem in parc ca tot m'am mutat mai aproape de voi. Poze n'am ca mi'am ratacit cablul de la aparat cu ocazia mutarii, da fac io rost ca i'a mai facut si sora'mea poze.
Bujo te'am vazut azi in Piata Sfatului si pe tine si pe Filip da mi'a fost jena sa te deranjez, v'am admirat de la distanta.
Turturico nu stiu cite kg are ca n'am mai cintarit'o, in jur de 8500g. Cind meri la mama ta, nu treci deloc prin buc?
mami de Sofi
Marina_1609 spune:
Ooka, eu zic sa nu mai fii asa necajita. si Fosia mea are 8600 imbracata. eu m-am resemnat deja. vad ca e vesela si o las in pace...se zbantuie mult, poate d'aia nu mai pune. cam 100g pe luna daca reuseste sa adune...
am zis de poze noi pe picasa dar la capitolul vechi si probabil nu ati vazut ca era ultimul mesaj
---------------------------------------
www.alexiatoma.ro//" target="_blank">Ajutor pentru Alexia!
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Marina_1609 spune:
vorbeati de o omiduta care are succes la copii si credeam ca e aceeasi cu a Sofiei. ea a primit-o cadou la ziua ei. ii place foarte mult. www.tooys.ro/product_info.php?products_id=2089" target="_blank">asta
Mami Marina - Gospodina
Caprioara spune:
Ooka si Marina, si Ilincu e slabaaaa, nu stiu daca am sarit de 8 kg. O sa o cantaresc zilele astea . Noi folosim inca scutece de la 4 la 9 kg .
Marina, vazut si comentat pozicile dimineatza .
Ooka, da de veste cand veniti.
pup you all,
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
Marina_1609 spune:
noi tot de 4-9 kg folosim. am luat urmatorul numar dar ii sunt f mari asa ca o sa mai astepte.
Mami Marina - Gospodina
iriss27 spune:
bretele pt copii mici eu am cumparat din carrefour colentina, in galeria comerciala (cam pe unde e intrarea in supermk propriu-zis), pe mijloc se afla o toneta cu articole de mercerie, de acolo am luat, cu 10 lei. Unele doar cu dungulite, parca rosu-galben si ceva negru si altele cu roz si bleumarin si astea au si un micky mouse pe spate. Se regleaza ok, ca eu le-am folosit si la Yvo si la Dav.
Daca vrea cineva sa-mi spuna, ca o sa dau o tura si va iau.
vio, eu am testat pe mine si calgel si dentinox si orajel. Primele 2 sunt fix apa de plaie, fara exagerare, la orajel imi amorteste limba efectiv, cred ca tine cel putin 5 min. Lu' fii-miu nu prea-i place amorteala asta (ca eu mai nimeresc si pe limba, ca nu sta), dar daca nu il mai doare la gingie, chiar se opreste din plans.
Eu am luat de la pica prima data, dar am gasit si pe net niste fete care vand. Merita toti banii!
Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei
M&M spune:
Neata!!
MONICA, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, fericita , sa ai parte de o sarcina usoara mai departe si un bebe sanatos ,a la fel de frumos si bucalat ca si Maria!!!
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 7+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
katalyna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_26 Neata!! MONICA, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, fericita , sa ai parte de o sarcina usoara mai departe si un bebe sanatos ,a la fel de frumos si bucalat ca si Maria!!! Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 7+ Bazar pentru Bogdan Bazar pentru Sebi Bazar pentru Mihaita Bazar pentru Ema |
Kimmy spune:
Neatza! ati servit?
Noi ieri am dus-o pe Timi la dr ca nu mai scapa de muci si incepea sa nu mance,asa ca am crezut ca are rosu in gat...dr care era plecat la o conferinta...asa ca a consultat-o o alta drita de acolo.Am stat o gramada la coada .Inauntru am stat 1 minut.S-a uitat in gat,cica nu are nimic.S-a uitat in fisa si s-a mirat ca pana la 1 an si 3 luni nu prea a fost bolnava.I-a prescris Vibrocil pic in nas si Panadol(pe care nu-l bea nici cu slujbe).I-am pus ieri de 2 ori picaturi in nas si a dormit neintoarsa dupa o saptamana de nas infundat,fornaieli si respirat cu greutate .Ma gandeam deja la cea mai naspa varianta si-mi era frica ca de data asta nu scapam fara antibiotic,dar uite ca am scapat
Eu azi m-am apucat totusi de superslim,mai aveam 2 capsule ramase de data trecuta si alaltaieri mi-am comandat 2 cutii.Azi ar trebui sa le primesc.Deh,locuim la periferie .Data trecuta am avut ceva insomnii naspa de la ele,sper sa scap de data asta.Azi m-am trezit la 6 s-o inghit(sa fie cat mai devreme).La cafea nu pot sa renunt,am baut si data trecuta si nu m-am simtit rau.Vreau sa dau jos 4-5 kg.N-am cantar,deci ma opresc cand ma simt bine in pielea mea
Pup,mai revin dupa ce am citit daca am timp
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra