Pepenasi de iulie- august 2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 20
vias spune:
si fetelor, multumesc mult pt sfaturi 
....m-a salvat Pustache..a venit cu miere si lamai...sper sa-mi treaca 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
35+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 3 SAPTAMANI
POZE
AnnaBaby spune:
Flo noi la Viena am stat la Hotel Pension Franz, cu 68Euro camera dubla pe noapte, cu mic dejun inclus, cu parcare inclusa in pret, destul de central, langa parcul Votiv, cu metroul aproape. Noi am fost la inceputul lui ianuarie, cand abia incepeau reducerile, asa ca nu prea am cumparat multe lucruri ca erau scumpe. Dar la SCS mi s-au parut mai accesibile decat la Pandorf.
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
diarux spune:
GALLY, CAPRI
Nu stiu de ce mi-au aparut mesajele voastre intercalate, dupa ce ii raspunsesem lui Tecky...ciudat.
I-a cazut unghiuta in somn , la mama, a plans pana a adormit pe bunica-su. partea buna e ca nu se mai agata de nimic, partea nasoala e ca arat tot horror. am senzatia paranoica...de altfel...ca nu o sa ii mai creasca niciodata. 
Am constatat ca are o personalitate ...periculoasa. Se cearta parte in parte cu noi, tot pre limba lui, astfel incat cand i-or iesi cuvintele...o sa fie superinteresant.
cade in fiecare zi in orice pozitie, face mereu cate ceva nou pentru noi, dar nimic iesit din comun. tot 4 dinti avem. si nici nu se vade niciunul nou la orizont.
va pup ca ma duc la trebi.
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
Caprioara spune:
Helau,
Dam si noi raportul pe ziua de azi
.
Aseara a adormit pe bune la ora 12, dupa ce s-a trezit la 23:30 la transferul spre patul mare. Dimineatza am trezit-o pe la 10. Insa noaptea a fost cu destule treziri, asa de control, nu de papa. Doar sa verifice unde este si cu cine
. Si mi-a dormit in niste pozitii de-a latul patului, de nu m-am odihnit deloc
. Plus ca m-a suparat alergia…
De mancat a mancat bine azi, si am reusit sa ajungem in pozitie de somn de amiaza la 15:15; insa lupta si munca de lamurire sa adoarma au durat pana la 15:40, cand a adormit mangaiata pe par la ceafa. S-a trezit pe la 18:00.
Fug sa-i dau sa pape si sa-i fac baie.
pup you all,
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate