Pepenasi de iulie- august 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Moni, iti tin pumnii sa'ti fie bine, sa nu faci varicela si nici Luca

Camy daca suporti, da'i cu propolis ca amorteste durerea de git si cu albastru de metilen, sanatate

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

Cred ca-i iau olita cat de curand! Azi a facut de 2 ori kk si de fiecare data striga in gura mare ca-ca, ca-ca! De data asta avea pampers si tot a strigat. Sper s-o invat rapid cu olita, ca am mai scuti o caruta de bani care-i cheltuim pe pampers. O sa incep sa citesc si sa ma documentez cu metode si "tehnici" sa decurga totul bine.

Azi am testat-o sa vad daca stie sa-mi arate ochii, nasul, gura si surpriza! A aratat ochii si nasul la o papusa, la ea, si la mine! Gura numai la papusa. In rest, mai stie sa-si arate putzica.

Ioi si am uitat sa va povestesc ca a invatat-o maica-mea sa dea "servus". Adica mami zice "servus Miruna" si ii intinde mana, si ea o intinde pe-a ei si isi dau mana. Eu nu m-as fi gandit sa-i arat asa ceva, da' pe ea o distreaza tare mult.

Camy sanatate iti doresc! Fetele te-au sfatuit bine.

Cristina ce simpatic e Mihaita!

Iza asa e si Miruna, cateva zile e ingeras si apoi cateva zile imi pune toti nervii pe bigudiuri! Spor la slabit!

Fug sa pap ceva si sa mai fac ordine prin casa. O zi buna va doresc!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

eu am contractii de imi ies pe ochi dar nu iau nimic sa le opresc. Slava Domnului ca a inceput sa o ia la vale.

alexandra cand face caci tuseste in sensul ca pute si mai zice "pfe"

capri ce bine

cris sa foloseasca mihaita sanatos dintisorul

camy fa-ti un sodou sau cum s-o scrie. uite www.reclamamascataatentie/Sodou-a684-1011.html" target="_blank">AICI reteta. mami meu mai pune si putin unt si in loc de zahar miere. bea-l fierbinte si ai sa vezi ca trece repede

ma intind putin ca parca ma taie...

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hop si noi dupa o mica pauza de naseala (neprogramata), poze mai tarziu sa intram in posesia lor mai intai!

Alex e bine dupa tuse, febra, mucozitati, insa David dupa mucisori acum o tuse urata, ne tratam cu eurespal.
dar de 3 saptamani ne tot chinuim cu afurisita asta de raceala

Am si eu o rugaminte la fetele care au fost prin Budapesta, Viena, Venetia, Klagenfurt.... cazare mai ieftina unde gasim?

Si unde e mai rentabil pentru cumparaturi, la SCS Viena sau Pandorf (pana in Viena e asta parca)?

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Azi Maya e bine, la bona, eu si tati bolnavi acasa .

Moni, Luca stie ca tu ai un bebe in burtica. Ei simt foarte bine lucrurile astea. Sper sa fie bine cu varicela. Insanatosire grabnica sotzului!

Mai3 .

Turtu, si Maya e liana. Daca noi 2 am fi siameze, ea ar fi super happy. Si ea are placeri din astea, de a sta cu mine la wc. Cum ma vede ca ma duc, hop si ea, si boceste pe la usa daca nuuu.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Offf Maitreyi multa putere sa treci peste necaz

Sanatate celor care au nevoie!

Mcoca tot cu gastro si voi?

Camy sa folositi cu placere si sanatosi, noile achizitii!

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Flo, normal, a devenit boala de familie .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

vicky, imi pare rau s-aud ca si voi sinteti bolnavi acuma. Of ce nasol, si parca adultii fac boli mai urite decit cei mici.
Mersi tuturor de parerile cu liana Deci nu sint singura in situatia asta, incepeam sa ma ingrijorez ca e din cauza cresei si c-o fi copilul neglijat. Mai nou, sintem ca in desenele www.youtube.com/watch?v=cNkp4QF3we8" target="_blank">astea

flo, bine-ai revenit, eu nu te pot ajuta cu pareri legate de shopping sau cazare prin viena.

dia, sint curioasa cum va decurge si la voi capitolul olita. Nici eu n-am luat inca, nu intentionez sa o pun pe olita pina mai mai incolo. Dar ea nici nu da semne c-ar fi pregatita.

In rest, noi sintem chinuite de dinti, am avut o noapte de cosmar, dupa ce-am pendulat cu rindul in camera Marei ca s-o linistim, am luat-o intr-un final cu noi in pat unde a adormit cu greu si s-a instalat bineinteles de-a latul patului. Pb e ca acuma e mai lunga decit atunci cind era bebe. Asa ca eu si barbatu-meu am dormit oropsiti la capete.

Mami de Mara (19.08.2008) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Am si eu o nedumerire. Azi de dimineata, Seb s-a trezit mai devreme decit de obicei. Nu e mare scofala. Probalil ca nu era in camera lui obisnuita si din cauza asta. In fine, s-a fredonat prin casa, a baut lapte, i-a dat maa sa manince micul dejun si pe la 9:00 l-am insfacat si l-am dus afara ca deja era ca un titirez pe aici. L-am impachetat si am ajuns in parc. Spre stupoarea mea era singurul copil din parc, ma refer la locul de joaca, ca in restul parcului abia daca vedeai 10 persoane care inglobau si copii. Si acum vine si nedumerirea mea: unde sunt copii din orasul asta (Sinaia)??? Nu ii scot afara??? Bun, am zis ca e prea devreme si probabil ca e prea frig sa ii scoata afara (erau in jur de 10 grade si la umbra se simtea ca si cum ar fi fost mai putine). Ne-am intors acasa in jur de ora 12:30 mincat si pe urma am iesit din nou in parc...sa zic ca era in jur de ora 14:00 si erau mai multi copii la locul de joaca, 1 (unul) si prin preajma pe la fintana din mijlocul parcului mai erau 2 mamici cu cite un copil care parca erau la proba de 100 de metri garduri: Hai copii, uite o floare, stati frumos, click-click 2 poze, mergem mai departe uoite mamii leii mergem la lei, click-click inca 2 poze si...gata. Si pina la urma unde sunt copiii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui pica1

Am si eu o nedumerire. Azi de dimineata, Seb s-a trezit mai devreme decit de obicei. Nu e mare scofala. Probalil ca nu era in camera lui obisnuita si din cauza asta. In fine, s-a fredonat prin casa, a baut lapte, i-a dat maa sa manince micul dejun si pe la 9:00 l-am insfacat si l-am dus afara ca deja era ca un titirez pe aici. L-am impachetat si am ajuns in parc. Spre stupoarea mea era singurul copil din parc, ma refer la locul de joaca, ca in restul parcului abia daca vedeai 10 persoane care inglobau si copii. Si acum vine si nedumerirea mea: unde sunt copii din orasul asta (Sinaia)??? Nu ii scot afara??? Bun, am zis ca e prea devreme si probabil ca e prea frig sa ii scoata afara (erau in jur de 10 grade si la umbra se simtea ca si cum ar fi fost mai putine). Ne-am intors acasa in jur de ora 12:30 mincat si pe urma am iesit din nou in parc...sa zic ca era in jur de ora 14:00 si erau mai multi copii la locul de joaca, 1 (unul) si prin preajma pe la fintana din mijlocul parcului mai erau 2 mamici cu cite un copil care parca erau la proba de 100 de metri garduri: Hai copii, uite o floare, stati frumos, click-click 2 poze, mergem mai departe uoite mamii leii mergem la lei, click-click inca 2 poze si...gata. Si pina la urma unde sunt copiii???

fata eu zic sa vii in Brasov sa vezi copii, bine??????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

35+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 3 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput