LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (338)
Raspunsuri - Pagina 21
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Buna dimineata,dragele mele mamici! Ufff,n-am citit lucruri prea placute despre puiutii vostri! ![]() Cel mai mult m-a indignat si m-a socat problema lui Betty cu bonele/menajerele avute pina acum!Mai mamico,cum naiba de-ai dat peste asa specimene? ![]() Ce lume exista,nu-mi pot crede urechilor.... Inutil sa va spun c-am prins pe Dumnezeu de un picior cu bona lui Mihnea:pe langa ca are grija de el exemplar,nu a fost bolnav niciodata de cand sta cu ,,ma-ma-i'',cel mult cativa muci,nimic mai mult,ii gateste zilnic fel de fel cat doarme el,spala rufe,face mancare pt noi,prajituri,paine de casa,piata,plateste toate facturile,ordine in casa,calca hainutele lui Mihnea,pune muraturi(sezonier),sta cel putin 12 ore/zi la noi,sta cu Mihnea sambata sau duminica daca avem noi ceva evenimente de onorat,cand suntem in concediu face curatenie generala in casa si calca toate rufele ,aeriseste zilnic si pregateste papa proaspata exact in ziua in care stie ca venim,sta cu noi cand tati e plecat in delegatie-adica si doarme la noi,si altele de nu-mi aduc aminte acum....si asta pentru 1100 RON/luna +10 tichete de masa.Nici nu vrea sa primeasca altceva,ma lupt cu ea sa-i mai cumpar una-alta.O consider mama mea din Bucuresti. Si ca am ajuns la momentul adevarului si a confesiunilor:soacra mea,care sta la 2 statii de autobuz in linie dreapta-pe acelasi bulevard ca si noi,nu l-a mai vazut pe Mihnea din luna MAI.De cand a luat vacanta-ea e cadru didactic-a plecat la tara undeva pe langa Craiova,s-a intors nu stiu cand,am vb la telefon cu ea,Mihnea se auzea misunind pe langa mine,dar nu va imaginati ca s-a sinchisit sa intrebe macar ce face.... ![]() Eu am constiinta foarte curata in ce o priveste,nu am gresit cu absolut nimic fata de ea,dar daca asa simte si gandeste....eu nu am ce comenta si ce pretinde. Nici cumnata nu e mai prejos-nici ea nu l-a mai vazut tot de prin aprilie-mai.... Ce pot sa fac?Singurul care sufera e sotul meu,vede si el langa ce specimene a crescut in casa ,dar nu are ce sa le faca.Asta le e firea!!!!Hai ca m-am racorit si eu!!!! |
Duamna M, norocoasa mai esti cu bona! Si sora-mea a trebuit sa-si ia bone la cel mare...prima era ok, doar ca-si aducea si cei 2 nepoti de scoala la sora-mea si cresteau si aia pe spinarea sora-mii ca acolo mancau si stateau pana seara, cand plecau cu bunica acasa. Si din cauza ca era ocupata cu proprii nepoti, nu facea nimic altceva, dar macar nepotul meu se simtea in siguranta cu ea. Apoi aia a plecat in Italia si s-a maritat cu un mos bogat si sora-mea a gasit o vecina a soacra-sii...ca bona ta. Si gogosi le facea, gatea, spala, avea grija de nepotul meu cum nu se poate mai bine. Din pacate, cand nepotul avea vreo 2 ani, a avut un accident, bona avea si diabet si a pierdut un picior, deci nu mai putea avea grija bine nici de ea, biata femeie, dar era foarte buna. din fericire, sora-mea a reusit sa-l nea pe nepot la gradinita si problemele s-au rezolvat pentru ei. La cel mic nu a mai luat bone, a stat ea 2 ani acasa si apoi direct gradinita...ca avea deja pile.
Asa ca sa-ti pupi bona cand o prinzi si sa te rogi sa fie sanatoasa!
Si acum spune drept, cu mana pe piept: asa-i ca de fapt tie ti-e dor de socrosenie?
Gluma la o parte, si soacra-mea imi tot povesteste de soacra-sa, cum cel mai mult a suparat-o ca nu i-a iubit copii. Pe mine chestiile astea ma lasa rece. Copilul meu sa fie sanatos si la fel si noi, ca-l iubim noi cat pentru 10 soacre! Mihnea e un copil foarte bun si cine nu l-ar iubi? Soacra-ta si cumnata-ta sunt la mine pe o anumita lista de cand ai povestit de nunta ta, asa ca nu ma mai surprinde nimic la ele. Bucura-te ca sta acasa la ea si nu se baga intre voi!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
mandarinutza spune:
Buna dimineata!
Gabriela, multa sanatate Sarei! Imi pare tare rau ca a fost asa bolnavioara.
Luy, multa sanatate lui Me!
Am vazut ca ati discutat despre carii si zymaflor. Stiu ca zimaflorul este destul de controversat, unii medici il recomanda, altii din contra. Eu am fost cu Antonia la control la dentist cam acum o luna, si e ok, dr, ne-a recomandat sa folosim in continuare pasta de dinti pt copii si nici un supliment de fluor. Eu m-am dus cu ea la control si petru ca are caniii mai albi decat ceilalti ditisori/se vede doar daca te uiti f atent, nici eu nu am observat de la inceput, dar dr a zis ca asa s-a format smaltul la acesti ditisori-nu o va afecta in nici un fel, si chiar m-a intrebat daca i-am dat cumva supliment de fluor(intrucat acesta favorizeaza modificarea smaltului dintisorilor).
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Multumim mult! ![]() Eu am vrut sa pun azi niste fete la lucru, asa, de suport moral, dar am zis sa nu fiu acuzata ca aduc morcovul... Dar acum numai maine nu-i poimanie, asa ca...iti urez doar nastere usoara si refacere rapida si un Samburel sanatos si cuminte si bun la somn! Felia de tort e deja rezervata pt Cangurania! ![]() ![]() ![]() ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) Poze |
Yaia, multumesc mult pt suportul moral
. Azi am muncit si m-am enervat la culme cu tata, asa ca inainte de nascare!!!
Inca mai am de pregatit bagaj, hartii, dat indicatii pretioase si epilat, plus pregatire sufleteasca. Maine la 11:30am tre' sa fiu acolo! Si deja la mine e 5:24pm, caa cum s-a dat si ceasul inainte la noi, inapoi la voi...In fine, ma duc sa bag o cioco fierbinte si sa ma calmez. Sper sa nu uit sa dau email cu niste pozulici recente, de la petrecere inca trebuie sa le transfer si sa le urc pe net etc. Unde mai pui ca ptrebuie sa pregatesc si aparatele foto, bine ca mi-am adus aminte...
Inca o data multumiri si sa petreceti super!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
urmychance spune:
Buna ziua dragele mele,
Dupa cum vedeti, nu am mai intrat, am mai citit pe fuga, dar rar. Acum sunt la serviciu, am inceput de ieri cumva (mi-am inceput serviciul acum doua saptamani cu un concediu medical) si astept sa vedem ce imi zice directorul general, cel mai probabil o sa ma dea afara ca se tot fac restructurari, au ramas foarte putini oameni si de lucru nu e deloc. Cel putin pentru mine. Cand am fost plecata in concediu de crestere a copilului, am avut o inlocuitoare pe care au dat-o afara si munca mea a fost redistribuita. Asta e.
In rest, suntem bine, Tudor e tare scump, a inceput si el sa mai vorbeasca, dar inca e mult pe vocalize. Totusi ma bucur ca a inceput sa repete si el cuvintele pe care le aude, zice zilnic 2-3 cuvinte. Cred ca pana la Craciun o sa lege si el doua cuvinte. In rest, le stie pe toate.
Cu sanatatea lui e oarecum acceptabil, are anemie (hemoglobina 12 in loc de minim 14), dar e mai bine, la un an era 10. Cam face mofturi la mancare, dar ne facem noi mari si o sa papam mai bine. In rest, am mai avut pb cu gatul, l-am dus la ORL si mi-a zis ca are o sensibilitate la amigdale, mostenita de la sot.
Are 12,6 kg aproximativ si 87 cm.
Va pun si niste poze sa il mai vedeti. Eu sunt tare mandra de el (ca noi toate de copii nostri).
Ma bucur sa citesc ca sunt mamici cu al doilea copil (deja nascut sau in burtica). Si eu mi-as mai dori, dar deocamdata nu as putea face fata, ne-am chinui prea mult. Mai vedem.
Sanatate multa bebelusilor vostri. (Eu tot ii mai zic lui Tudor ca e bebelusul meu).
Va multumesc mult pentru urarile de ziua lui Tudor. Scrisesem un raspuns de multumire, dar nu am mai apucat sa il trimit.
Multumesc mult si Luizei ca m-a sunat sa imi spuna ca organizati intalnirea de 2 ani. De abia astept sa ne vedem sambata.
Va pup cu drag.
Poze cu Tudorel cel frumusel : http://picasaweb.google.com/urmychance
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui ceamica Adimercedes sa-l stapanesti sanatoasa! L-ai udat? Mai ai ffff putin! te pupacim , nastere fara probleme !Faci tot cezariana? |
Ceamica, multumeeesc
. Nu l-am udat, dar sunt sigura ca Lisa se va ocupa in curand de asta Da, va fi tot cezariana, macar acum stiu o treaba si nu ma chinui ca un caine vreme de 15h! ;)
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Celia Adi, felicitari sotului pentru cadou. Sa ai o nastere usoara si un Samburel sanatos, mai e asa putin… |
Celia, multumesc pt urari. Cadoul l-a primit el la o conferinta la care a prezentat cateva sesiuni, dar mi l-a dat mie, ca el are laptopurile lui pt job, iar eu pe al meu il trimisesem la ai mei (si l-au ars in secunda 1, dar asta e alta poveste...)

Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Marunzika, Valentina, multumesc pt urarile pt Lisa
.
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Te inteleg si cu flacoanele de medicamente, asa e si la noi,i-am taiat vigantolul si fierul numai sa nu o mai chinui cu toate. |
Ca tot vorbeam cu Nana despre faptul ca nordicii astia nu dau nimic daca copilul doar tuseste si are muci, parca in Romania se abuzeaza de siropuri, vitamine si alte cele. Poate calea de mijloc e cea mai buna. Eu am avut intotdeauna probleme cu administratul medicamentelor la Tudor, nu-i placeau si le tot vomita, asa ca de fiecare data cer doar strictul necesar sa treaca boala si atat. dar cand citesc cate siropuri va dau voua in tara, parca nici aia nu ma atrage....si de ala, si de ala si de alalalt...de ce nu doar unul, doua maxim? Hmmm...
Poze
adimercedes spune:
Vreau sa urez si eu multa sanatate tuturor bolnaviorilor
si La Multi Ani cu multe bucurii sarabatoritilor si sarbatoritelor a caror aniversare am ratat-o sau urmeaza sa o ratez din motive binecunoscute
. Sa petreceti frumos alaturi de familie si prieteni!!! 
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Yaia spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza Am vazut ca ati discutat despre carii si zymaflor. Stiu ca zimaflorul este destul de controversat, unii medici il recomanda, altii din contra. Eu am fost cu Antonia la control la dentist cam acum o luna, si e ok, dr, ne-a recomandat sa folosim in continuare pasta de dinti pt copii si nici un supliment de fluor. Eu m-am dus cu ea la control si petru ca are caniii mai albi decat ceilalti ditisori/se vede doar daca te uiti f atent, nici eu nu am observat de la inceput, dar dr a zis ca asa s-a format smaltul la acesti ditisori-nu o va afecta in nici un fel, si chiar m-a intrebat daca i-am dat cumva supliment de fluor(intrucat acesta favorizeaza modificarea smaltului dintisorilor). |
Se pare ca medicii nostri stomatologi au aceleasi pareri. Dar sa stii ca si a mea e romanca, desi e aici de ceva ani buni.
Repet: aici, pt. intarirea smaltului dintilor se dau bomboane cu xylitol, care e produs natural, extras din scoarta de mesteacan (inventat de finlandezi, normal ca-l recomanda)!
Poze

,dar nu are ce sa le faca.Asta le e firea!!!!
Si trimite si la mine o felie de tort din cel insiropat, ca eu am sfarsit prin a face un tiramisu, de care Lisa a fost total neinteresata (mai mare trecere au avut lumanarile si faptul ca a fost centrul atentiei si i s-a cantat IAR Happy Birthday