LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (338)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
Yaia, nu stiu cum reusesc sa intru maine-poimaine, ca inca am o gramada de pregatit, asa ca vreau sa trimitem o imbratisare calda si urari de sanatate, fericire, bucurii nenumarate, delfineala maxima si multe succese delfinasului nostru preferat, sa va traiasca si sa va umple casa si sufletele de clipe unice impreuna cu delinasul/delfinasa din ciocul berzei!!! Tie sarcina usoara in continuare si petrecere frumoasa la sarbatorirea delfinasului . Si trimite si la mine o felie de tort din cel insiropat, ca eu am sfarsit prin a face un tiramisu, de care Lisa a fost total neinteresata (mai mare trecere au avut lumanarile si faptul ca a fost centrul atentiei si i s-a cantat IAR Happy Birthday ), iar prietena ei a si prietena ei a plecat inainte de tort...

Multumim mult!
Eu am vrut sa pun azi niste fete la lucru, asa, de suport moral, dar am zis sa nu fiu acuzata ca aduc morcovul...
Dar acum numai maine nu-i poimanie, asa ca...iti urez doar nastere usoara si refacere rapida si un Samburel sanatos si cuminte si bun la somn!
Felia de tort e deja rezervata pt Cangurania!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Yaia, multumesc mult pt suportul moral . Azi am muncit si m-am enervat la culme cu tata, asa ca inainte de nascare!!! Inca mai am de pregatit bagaj, hartii, dat indicatii pretioase si epilat, plus pregatire sufleteasca. Maine la 11:30am tre' sa fiu acolo! Si deja la mine e 5:24pm, caa cum s-a dat si ceasul inainte la noi, inapoi la voi...

In fine, ma duc sa bag o cioco fierbinte si sa ma calmez. Sper sa nu uit sa dau email cu niste pozulici recente, de la petrecere inca trebuie sa le transfer si sa le urc pe net etc. Unde mai pui ca ptrebuie sa pregatesc si aparatele foto, bine ca mi-am adus aminte...

Inca o data multumiri si sa petreceti super!!!

Aoleu...indicatiile sa le scrii pe hartie! Ca altfel nu sunt urmate intocmai, stiu eu ce spun!
La noi inca nu s-a dat ceasul, in europa e unltima duminica din octombrie si ultima din martie, nu prima ca la voi si la americani. Desi poate ar trebui si aici sa fie ca la voi, ca deja dimineata e bezna la noi!
Hai, calmat, cioco calda, poze, bagaj, hartii, aparat foto...si somn bun, maine e ziua cea mare!
Sa vina fetele pt. Samburel!

Hai, Samburel!

Petrecerea mare e sambata, joi doar in 3, deci poze probabil cand sunteti si voi doi deja acasa. Multumim!

Si multi !

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui urmychance
si astept sa vedem ce imi zice directorul general, cel mai probabil o sa ma dea afara ca se tot fac restructurari, au ramas foarte putini oameni si de lucru nu e deloc. Cel putin pentru mine. Cand am fost plecata in concediu de crestere a copilului, am avut o inlocuitoare pe care au dat-o afara si munca mea a fost redistribuita. Asta e.

Sper sa se rezolve in bine cu serviciul, eu zic sa incepi sa cauti in alta parte intre timp...
am vazut si ceva poze cu Tudor, un dulce!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

La multi ani cu intarziere pentru Tudoricafara frica de mami Melania
La multi ani pentru Vladutztizul nostru de mami Ancasilv.

La multi ani tutor sarbatoritilor zilelor trecute.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui urmychance
si astept sa vedem ce imi zice directorul general, cel mai probabil o sa ma dea afara ca se tot fac restructurari, au ramas foarte putini oameni si de lucru nu e deloc. Cel putin pentru mine. Cand am fost plecata in concediu de crestere a copilului, am avut o inlocuitoare pe care au dat-o afara si munca mea a fost redistribuita. Asta e.

Sper sa se rezolve in bine cu serviciul, eu zic sa incepi sa cauti in alta parte intre timp...
am vazut si ceva poze cu Tudor, un dulce!

Poze

Adimercedes - nastere usoara, sa nu fie complicatii si sa aduci pe lume un copil minunat! Iti tinem pumnii si iti trimitem ganduri bine.

Yaia - eu caut de munca, dar nu ma baga nimeni in seama. Daca nu o sa gasesc, o sa stau cu Tudor acasa. Va fi mai greu cu banii, dar nu va fi rau sa mai stau cu el ceva vreme. Acum e la soacra-mea cat se decide ce se intampla cu serviciul meu. La gradinita il duc la 3 ani, l-as fi dus mai devreme, dar raceste repede si face complicatii in gat si prefer sa il mai tin acasa un an.

Multumesc pentru aprecierile la adresa lui Tudor. Tin minte ca ai amintit de pullovere...dar sa stii ca nu le-am facut eu, soacra mea.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Yaia, multumesc! Am spor pt ca sunt spre sfarsit si altfel fac cand e pt a mea si apoi pentru fetite poti face o gramada de lucrusoare...nu e ca la baietei...sa fie mai serios asa. Inventezi pe loc anumite modele. Cat despre vanzare ma gandisem...insa nu as avea unde sa le vand...in Romania face fiecare si aici sunt la sat...copii putini si nici cunostinte nu am multe. In schimb am nepoti multi si cand mai vine cate unul mai bucur o sora, o cumnata Tu cum te mai simti? Esti mai bine deja?

Crishtina 33+ & Robert 09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani , Simona(papanash)!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Haideti sa continuam la capitolul 339!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:
Yaia, nu stiu cum reusesc sa intru maine-poimaine, ca inca am o gramada de pregatit, asa ca vreau sa trimitem o imbratisare calda si urari de sanatate, fericire, bucurii nenumarate, delfineala maxima si multe succese delfinasului nostru preferat, sa va traiasca si sa va umple casa si sufletele de clipe unice impreuna cu delinasul/delfinasa din ciocul berzei!!! Tie sarcina usoara in continuare si petrecere frumoasa la sarbatorirea delfinasului . Si trimite si la mine o felie de tort din cel insiropat, ca eu am sfarsit prin a face un tiramisu, de care Lisa a fost total neinteresata (mai mare trecere au avut lumanarile si faptul ca a fost centrul atentiei si i s-a cantat IAR Happy Birthday ), iar prietena ei a si prietena ei a plecat inainte de tort...

Multumim mult!
Eu am vrut sa pun azi niste fete la lucru, asa, de suport moral, dar am zis sa nu fiu acuzata ca aduc morcovul...
Dar acum numai maine nu-i poimanie, asa ca...iti urez doar nastere usoara si refacere rapida si un Samburel sanatos si cuminte si bun la somn!
Felia de tort e deja rezervata pt Cangurania!

Poze

Yaia, multumesc mult pt suportul moral . Azi am muncit si m-am enervat la culme cu tata, asa ca inainte de nascare!!! Inca mai am de pregatit bagaj, hartii, dat indicatii pretioase si epilat, plus pregatire sufleteasca. Maine la 11:30am tre' sa fiu acolo! Si deja la mine e 5:24pm, caa cum s-a dat si ceasul inainte la noi, inapoi la voi...

In fine, ma duc sa bag o cioco fierbinte si sa ma calmez. Sper sa nu uit sa dau email cu niste pozulici recente, de la petrecere inca trebuie sa le transfer si sa le urc pe net etc. Unde mai pui ca ptrebuie sa pregatesc si aparatele foto, bine ca mi-am adus aminte...

Inca o data multumiri si sa petreceti super!!!

Aoleu...indicatiile sa le scrii pe hartie! Ca altfel nu sunt urmate intocmai, stiu eu ce spun!
La noi inca nu s-a dat ceasul, in europa e unltima duminica din octombrie si ultima din martie, nu prima ca la voi si la americani. Desi poate ar trebui si aici sa fie ca la voi, ca deja dimineata e bezna la noi!
Hai, calmat, cioco calda, poze, bagaj, hartii, aparat foto...si somn bun, maine e ziua cea mare!
Sa vina fetele pt. Samburel!

Hai, Samburel!

Petrecerea mare e sambata, joi doar in 3, deci poze probabil cand sunteti si voi doi deja acasa. Multumim!

Si multi !

Poze

Yaia, no, ca m-ai facut sa plang...

Cat despre scris pe hartie, le-am facut meniul pt Lisa intr-un doc si il au pe desktop, plus sa il printeze si lipeasca pe frigider!!! Sunt sigura ca bietul copil va fi total neasortata si imbracata total aiurea si necorespunzator saptamana asta, sper sa nu raceasca, doar, ca la noi e cam rece, vreo 11-14*. Unde mai pui ca nu prea pricep barbatii astia ce zice Lisa, de multe ori trebuie sa le traduc chestii care mie mi se par total clare . Si Lisa se si frustreaza, enerveaza si incepe sa tipe daca nu pricepi ce vrea sa zica...

Sa aveti grija de voi .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput