Burtici fericite de septembrie-octombrie (212)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

....... si am luat altul care arata bine, dar si de asta trebuie sa ma tin departe de el pana vineri seara.

...eu zic macar sa-l testezi un pic azi si un pic maine

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Merci mult!

Citat:

Doro, am vazut ca Eva nu luase mai nimic in prima luna si in a doua a luat 1300g. Ai suplimentat cu formula in luna a doua?

Mami de Chiara, stai cu noi si trec si mahnirile hormonale si supararea de a sta in pat atata timp. .
Pe mine ma ajuta foarte mult ca va stiu aproape pe toate.

Lucia,, mami, nu poti sa dai in depresie cand esti membru senior . Felicitari pentru stelutze, mon jeneral.

Kinga, yuppi, sa fie azi the D Day? Tinem pumnii si scot de la inclazire niste fete, asa preventiv.

Hai Kinga!

Roxxy, multa sanatate pentru Maria, Matei si pentru tine.
Domane Ajuta sa se faca bine puiutii tai cat mai repede.

Off, Monikus, mai sunt 2, maxim 4 saptamani de arsuri la orice, dupa care
1. nu mai conteaza
si
2. trec toate.

Diamar, pe contul comun de poze e una cu Dinutzu care e tinut fix in pozitia aceea in care trebuie sa faca gar, incerc sa pun un link sa vad daca mai stiu,gar

Felicitari Luhtien pentru Bogdan cel cu trei nume !!!! Recuperare cat mai usoara!
Sa fie sanatos, voios, papacios si necolicos!

Imi pare rau cea te resimti asa dupa operatie. Eu nu mai am nimic, la 2 saptamani dupa, duc copilul in orice pozitie, ma aplec, urc scari, duc scoica cu tot cu bebe, de nu m-am apucat inca, dar nu ma grabesc si inca mai curg rusii....

Lucia,, felicitari pentru victorie, la cat mai multe succesuri . Pe gogo il culcati si pe burta?

Suede, eu am avut la internare:
1.bilet internare de la doc de familie
2. adeverinta de la serviciu ca sunt platite darile catre sanatate
3. buletinul sau cartea de identitate
4. dosarul cu taote informatiile despre sarcina, analizwe, eco, etc
5. motivatie cezariana, daca e cazul
Multa bafta

Iulika, yuppi, ai scapat de lauzie . Tu oricum esti foarte calma si optimista, acum o sa ai si serenitatea celui care a scapat de furtunile hormonale (daca au fost).

Trimit si revin.

lui Dinu Andrei (14.09)

36+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Citat:

Raluk, cu masajul acela, mie si descrierea procedeului mi s-a parut dureroasa, dar.... ce nu face baba pentru frumusete .
curaj daca totusi vrei sa il faci. fata draga

daca e vorba de masajul cunoscut si sub denumirea de al Obelixai eu nu l-am facut de lene
Si apropos Iulika felicitari pt dezlegare la prostioare si pt rezultatele bune

Mergi la inceput

Tin pumnii!
De obicei,de cand observi ca se duce dopul,nasti in 4-5 zile...asa ca...succes!

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Neata....mi s-a terminat ata!!!!
De la 2 am contractii, usurele, si se duce dopul, putin cate putin.
Oricum mergeam azi la monitorizare...si poate raman acolo.
Atat vroiam sa va anunt
Si sa las o
Acusica intra gladiolele in joc.....

Gianina 40 + 1 dupa UM si 40-1 dupa ecograf cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit si balanta cu personalitate !

Fotografii

36+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:

Mel, azi e prima zi de faculta , pai sa te duci mami, ca ai flacai mari acasa si isi poarta singuri de grija. Tare mult imi place cum deseneaza Alex , nu se incurca , sa nu il picteze intr-o zi si pe Razvi (s-au mai vazut cazuri).

lui Dinu Andrei (14.09)

Anomis,eu sunt la id,m-as duce degeaba ca e pustiu pe acoloavem din cand in cand cursuri,dar nu sunt obligatorii.
Acu' ca tot ai zis de mers la faculta,mi-am dat seama ca semestrul asta abia astept sa merg la cursuri ( anul trecut nu ma prea tragea firea sa merg),sa mai ies din casa, sa ma aranjez....Saracul meu fon de ten cred ca a si expirat de cand nu l-am mai folosit (aaa,mint,ca l-am golosit sapt trecuta la botez)

De la mine a mostenit Alex pasiunea cu desenatul.Asa ma facea si pe mine mama sa stau cuminte,imi punea o foaie in fata si 2-3 culori.
De-ai stii cat i-am frecat aseara picioarele pana s-au dus urmele de carioca..

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Cred ca ai dreptate,e important cum si unde se invata sa doarma...
Eu cred ca o sa-i iau unul de lemn...am vazut pe la Ikea,poate tragem o fuga azi maine...

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Citat:
citat din mesajul lui suede

Ma bag la somn...m-am tot uitat pe net dupa diverse chestii de bebe.Am tot auzit varianta ca in prima luna bebe n-are nevoie de patut,ca ar fi suficient un cos...voi ce parere aveti?

Eu cred ca e bine sa aiba patutul de la inceput, sa se obisnuiasca cu el.Si noi am luat unul dupa 4 zile de cautari(recunosc ca doar in hypermarketuri) ba erau culoarea nepotrivita,ba erau uratele(imi plac alea patratoase si unele sunt trase de colturi aiurea) si de cele mai multe ori aveau unul singur, expus si nu vroiam sa-i iau puiului patutul pe care a pus toata lumea mana. Asa ca... mai bine sa-l ai decat sa umbli cu bebitul in brate in cautarea unuia. Asta daca ai preferinte,daca ti-e indiferent iti trimiti sotul oricand si ia si el ce se "pricepe". Mie mi-a fost frica.

Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 8 ZILE

36+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

La Multi Ani Lisa!!!
Sa fii sanatoasa,norocosa si sa ai parte numai de impliniri!!! Si sa primesti muulte cadouri la petrecere

My family

Poze cu noi

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

La Multi Ani Lisa!!!
Sa fii sanatoasa,norocosa si sa ai parte numai de impliniri!!! Si sa primesti muulte cadouri la petrecere

My family

Poze cu noi

_

Mary_07, multumim de urari .

Eu pt Lisa am luat www.crayola.com/products/list.cfm?categories=WASHABLE,MARKERS" target="_blank">carioci lavabile de la Crayola, ca macar nu am facut atac de cord cand si-a colorat mainile, peretii, masa, jucariile, hainele, canapeaua si covorul - se spala extrem de usor ;)

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Neata....mi s-a terminat ata!!!!
De la 2 am contractii, usurele, si se duce dopul, putin cate putin.
Oricum mergeam azi la monitorizare...si poate raman acolo.
Atat vroiam sa va anunt
Si sa las o
Acusica intra gladiolele in joc.....

Gianina 40 + 1 dupa UM si 40-1 dupa ecograf cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit si balanta cu personalitate !

Fotografii

ASA DA !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

m-am trezit..iar..am atipit citind; eu cred ca nu am sanse sa nasc zilele astea, la cate de adormita sunt (ratez momentul)..zic si eu: cred ca ar trebui sa fiu intr-o stare mai vigila atunci cand se apropie momentul..asa ca, scot fetele pentru Gianina si ii tin pumnii sa fie totul bine!

Oare Maria ce face?

Biaz bine ai revenit! te asteptam cu mare drag!
Uite ca a aparut si Adi..la multi anisori pentru Lisa!

Mary..mai, da' ce artist ai tu acolo! Picaso ar fi invidios..chiar vroiam sa te intreb cat ti-a luat sa-i cureti piciorusele , dar vad ca ne-ai lamurit in alt mesaj;

Am vazut pe Criss suparata..si fetele au scris mesaje de incurajare la care nu stiu daca as mai putea adauga ceva (mi-a placut ce a spus Raluk..la un moment dat vei ajunge sa iubesti acea cicatrice); iar referitor la displazia de sold..eu stiu ca toti copilasii sunt verificati pentru aceasta chestie (manevra pe care a descris-o Adi), dar cred ca este un pic prea devreme ca cineva sa spuna ca baietelul tau are o astfel de problema..parca dupa 6 saptamani se recomanda acest control; asa ca ..fruntea sus!! bebe are nevoie de o mamica puternica si increzatoare!

Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 3

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput