Burtici fericite de septembrie-octombrie (212)
Raspunsuri - Pagina 16
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anomis28 ....... si am luat altul care arata bine, dar si de asta trebuie sa ma tin departe de el pana vineri seara. |
...eu zic macar sa-l testezi
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
suede spune:
Merci mult!
| citat din mesajul lui anomis28 Doro, am vazut ca Eva nu luase mai nimic in prima luna si in a doua a luat 1300g. Ai suplimentat cu formula in luna a doua? Mami de Chiara, stai cu noi si trec si mahnirile hormonale si supararea de a sta in pat atata timp. ![]() ![]() . Pe mine ma ajuta foarte mult ca va stiu aproape pe toate ![]() ![]() .Lucia,, mami, nu poti sa dai in depresie cand esti membru senior ![]() Kinga, yuppi, sa fie azi the D Day? Tinem pumnii si scot de la inclazire niste fete, asa preventiv. ![]() ![]() ![]() ![]() Hai Kinga! ![]() ![]() ![]() ![]() Roxxy, multa sanatate pentru Maria, Matei si pentru tine. Domane Ajuta sa se faca bine puiutii tai cat mai repede. Off, Monikus, mai sunt 2, maxim 4 saptamani de arsuri la orice, dupa care 1. nu mai conteaza si 2. trec toate. ![]() Diamar, pe contul comun de poze e una cu Dinutzu care e tinut fix in pozitia aceea in care trebuie sa faca gar, incerc sa pun un link sa vad daca mai stiu,gar ![]() ![]() ![]() ![]() Felicitari Luhtien pentru Bogdan cel cu trei nume Sa fie sanatos, voios, papacios si necolicos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Imi pare rau cea te resimti asa dupa operatie. Eu nu mai am nimic, la 2 saptamani dupa, duc copilul in orice pozitie, ma aplec, urc scari, duc scoica cu tot cu bebe, de nu m-am apucat inca, dar nu ma grabesc si inca mai curg rusii.... Lucia,, felicitari pentru victorie, la cat mai multe succesuri Suede, eu am avut la internare: 1.bilet internare de la doc de familie 2. adeverinta de la serviciu ca sunt platite darile catre sanatate 3. buletinul sau cartea de identitate 4. dosarul cu taote informatiile despre sarcina, analizwe, eco, etc 5. motivatie cezariana, daca e cazul Multa bafta ![]() Iulika, yuppi, ai scapat de lauzie ![]() ![]() . Tu oricum esti foarte calma si optimista, acum o sa ai si serenitatea celui care a scapat de furtunile hormonale (daca au fost Trimit si revin. lui Dinu Andrei (14.09) |
36+
Mihnea Costin
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui anomis28 Raluk, cu masajul acela curaj daca totusi vrei sa il faci. fata draga |
daca e vorba de masajul cunoscut si sub denumirea de al Obelixai eu nu l-am facut de lene
Si apropos Iulika felicitari pt dezlegare la prostioare si pt rezultatele bune
suede spune:
Tin pumnii!
De obicei,de cand observi ca se duce dopul,nasti in 4-5 zile...asa ca...succes!
| citat din mesajul lui kemsy Neata....mi s-a terminat ata!!!! De la 2 am contractii, usurele, si se duce dopul, putin cate putin. Oricum mergeam azi la monitorizare...si poate raman acolo. Atat vroiam sa va anunt Si sa las o ![]() Acusica intra gladiolele in joc..... ![]() Gianina 40 + 1 dupa UM si 40-1 dupa ecograf cu Loris StefanViitoare mami de printisor iubit si balanta cu personalitate !Fotografii |
36+
Mihnea Costin
mary_07 spune:
| citat din mesajul lui anomis28 Mel, azi e prima zi de faculta , ca ai flacai mari acasa si isi poarta singuri de grija , nu se incurca lui Dinu Andrei (14.09) |
Anomis,eu sunt la id,m-as duce degeaba ca e pustiu pe acolo
Acu' ca tot ai zis de mers la faculta,mi-am dat seama ca semestrul asta abia astept sa merg la cursuri ( anul trecut nu ma prea tragea firea sa merg),sa mai ies din casa, sa ma aranjez...
(aaa,mint,ca l-am golosit sapt trecuta la botezDe la mine a mostenit Alex pasiunea cu desenatul.Asa ma facea si pe mine mama sa stau cuminte,imi punea o foaie in fata si 2-3 culori.
De-ai stii cat i-am frecat aseara picioarele pana s-au dus urmele de carioca..

My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)si
Razvan (21 august 2009)
suede spune:
Cred ca ai dreptate,e important cum si unde se invata sa doarma...
Eu cred ca o sa-i iau unul de lemn...am vazut pe la Ikea,poate tragem o fuga azi maine...
| Citat: | ||
citat din mesajul lui moni_iulia
Eu cred ca e bine sa aiba patutul de la inceput, sa se obisnuiasca cu el.Si noi am luat unul dupa 4 zile de cautari(recunosc ca doar in hypermarketuri . Asa ca... mai bine sa-l ai decat sa umbli cu bebitul in brate in cautarea unuia. Asta daca ai preferinte,daca ti-e indiferent iti trimiti sotul oricand si ia si el ce se "pricepe". Mie mi-a fost fricaIulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"Romania Poze AMR 8 ZILE |
36+
Mihnea Costin
mary_07 spune:
La Multi Ani Lisa!!!
Sa fii sanatoasa,norocosa si sa ai parte numai de impliniri!!! Si sa primesti muulte cadouri la petrecere
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
adimercedes spune:
citat din mesajul lui mary_07 La Multi Ani Lisa!!!![]() Sa fii sanatoasa,norocosa si sa ai parte numai de impliniri!!! Si sa primesti muulte cadouri la petrecere ![]() My family Poze cu noi ![]() _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si Razvan (21 august 2009) |
Mary_07, multumim de urari
.Eu pt Lisa am luat www.crayola.com/products/list.cfm?categories=WASHABLE,MARKERS" target="_blank">carioci lavabile de la Crayola, ca macar nu am facut atac de cord cand si-a colorat mainile, peretii, masa, jucariile, hainele, canapeaua si covorul
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui kemsy Neata....mi s-a terminat ata!!!! De la 2 am contractii, usurele, si se duce dopul, putin cate putin. Oricum mergeam azi la monitorizare...si poate raman acolo. Atat vroiam sa va anunt Si sa las o ![]() Acusica intra gladiolele in joc..... ![]() Gianina 40 + 1 dupa UM si 40-1 dupa ecograf cu Loris StefanViitoare mami de printisor iubit si balanta cu personalitate !Fotografii |

ASA DA !!!!!!

Dana15 spune:
m-am trezit..iar
..am atipit citind; eu cred ca nu am sanse sa nasc zilele astea, la cate de adormita sunt (ratez momentul
)..zic si eu: cred ca ar trebui sa fiu intr-o stare mai vigila atunci cand se apropie momentul..asa ca, scot fetele pentru Gianina

si ii tin pumnii sa fie totul bine!
Oare Maria ce face?
Biaz bine ai revenit!
te asteptam cu mare drag!
Uite ca a aparut si Adi
..la multi anisori pentru Lisa!
Mary..mai, da' ce artist ai tu acolo! Picaso ar fi invidios
..chiar vroiam sa te intreb cat ti-a luat sa-i cureti piciorusele , dar vad ca ne-ai lamurit in alt mesaj
;
Am vazut pe Criss suparata..si fetele au scris mesaje de incurajare la care nu stiu daca as mai putea adauga ceva (mi-a placut ce a spus Raluk..la un moment dat vei ajunge sa iubesti acea cicatrice); iar referitor la displazia de sold..eu stiu ca toti copilasii sunt verificati pentru aceasta chestie (manevra pe care a descris-o Adi), dar cred ca este un pic prea devreme ca cineva sa spuna ca baietelul tau are o astfel de problema..parca dupa 6 saptamani se recomanda acest control; asa ca ..fruntea sus!! bebe are nevoie de o mamica puternica si increzatoare!
Dana 39s mamica mandra de 
final countdown... 3 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

nu m-am apucat inca, dar nu ma grabesc si inca mai curg rusii.... 

!
, ca ai flacai mari acasa si isi poarta singuri de grija
. Asa ca... mai bine sa-l ai decat sa umbli cu bebitul in brate in cautarea unuia. Asta daca ai preferinte,daca ti-e indiferent iti trimiti sotul oricand si ia si el ce se "pricepe". Mie mi-a fost frica