Burtici fericite de septembrie-octombrie (212)
Raspunsuri - Pagina 17
iuliapapusa spune:
Neata fetele
.Azi pe la 10 ma duc cu luta mea la doctor.Abia astept momentul cantaritului.

.Sper ca acum am luat ceva mai mult ca de mancat am mancat si 550 grame pe zi.E mult, asa-i?La 2sapt si 4 zile?Sa-mi tineti pumnii si cum vin intru pentru vesti

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
iuliapapusa spune:
La Multi Ani Lisa!!! Sa fi sanatoasa voinica si cumintica nu f mult ca asa-s copii
)

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui biaz29 Buna dimineata de la o mamica ratacita care s-a intors acasa. Tare mi-a fost dor de voi! Sunt sigura ca am ratat o multime din ceea ce vi s-a intamplat in ultimele trei luni iar acum sa recuperez nu prea poate fi vorba. Vreau sa felicit toate mamicile noi pentru minunile pe care le-au primit in dar. Sa va fie sanatosi si voinici copilasii scumpi!Va salutam in formatie de 4 membri ai familiei si promit sa revin imediat ce voi reusi sa ies din cutii si bagaje, ceea ce sper sa se intample secolul asta. ![]() Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
bine ca mai stii userul si parola......ce dor mi-a fost de tineeee !!!!!
te asteptam cu povestiri despre cum ti-a fost in aceasta perioada

ce dimineata minunata....

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Si, fetelor, asa-i ca nu ati simtit nici una nevoia de aparate din alea de monitorizare? (walkie talkie cum vezi in filme, sa auzi daca s-a trezit si bebe e inchis in alta camera) Sotul tot cauta ce-i mai trebuie la mostenitorul lui si i-am zis ca nu vad rostul la investitia asta... Ca doar daca se trezeste, sigur va face tot posibilul sa il auzim 36+ Alex - cumparaturi bebe |
Ralukule, eu mi-am luat monitor de care zici tu, pt ca la noi casa e mare, de la etaj nu se aude jos si vroiam sa nu dorm nici noaptea cu stres, desi Lisa era cu noi in camera
Eu l-am gasit ff util, ca ma scutea de drumuri sus-jos pe scari, mai ales dupa ceza. Si puteam gati sau face treaba linistita, dus etc ca luam monitorul cu mine. Inclusiv la vecinii de alaturi am mers la cina cu monitorul dupa noi si am stat linistita
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui angelli Hello, buna dimineata Eu am fost ieri la control, bebe e bine, de emotie am uitat sa intreb greutatea, sunt fixata doar pe circulara de cordon care se pare ca este doar odata.Col de 3 cm( ce inseamna, lungimea?) si in stare buna cum zice el.M-a chemat la spital in data de 02.10.2009, pt inducere pt nastere naturala si nu stiu ce sa fac.Parca e mai bine putin controlat decat sa ma duc la heirup in mijlocul noptii.Dar parca as mai sta. AdiMercedes am vazut ca ai avut UM in 04.01.2009 iar DPN este in 17.10.2009.Mie la UM 03.10.2009 imi da alte calcule... Adriana si Andreas(28.07.2006)baby Iannis |
Angelli, eu am DPN pe 17oct pt ca am calculat pe BabyCenter si mi-au cerut nr de zile la ciclul precedent. Si cum la mine a fost total haotic, cel precedent fusese undeva la 36 de zile, a iesit 17 oct. Evident, la un ciclu regulat iese cu totul altceva [:]. La medic i-a dat dupa rotirea discurilor data de 14 oct. Dar nu am mai schimbat-o, ca am zis ca sigur intarzie bb, ca si sor'sa
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Adi |
Dana, multumim pt urari
. Stai linistita, ca nu o sa ai cum sa ratezi momentul. Nu incepe fara tine, garantat!!! "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
lutoniana spune:
adi esti o comoara pt odiseea noastra 
Iti faci timp sa spui cate ceva documentat si frumos pt fiecare fata....si pt mine multumesc de raspunsuri si te apreciez foarte mult.
Pe langa toate grijile casei si profesionale ...si cu Lisa.....mereu ai timp de postari atat de utile. MULTUMIM !!!!!
Si azi sa va fie ziua frumoasa si plina de cadouri, bucurii, zambete si rasete de copilasi nazdravani !!!!!
Iar Lisa sa se faca mare, frumoasa, desteapta si norocoasa !!!!

adimercedes spune:
| citat din mesajul lui iuliapapusa La Multi Ani Lisa!!! Sa fi sanatoasa voinica si cumintica nu f mult ca asa-s copii ![]() ![]() de luta Stefania Gabriela (13.09)poze luta |
Iuliapapusa, multumim pt urari
. Cat despre cumintenie, stai linistita ca sigur nu face abuz. Nici nu vrea, dar nici nu cred ca poate Luta ta a mancat superbine!!! Sunt sigura ca e ok la greutate!!! Sa veniti cu vesti bune de la doctor. Si sa te mai uiti din cand in cand in oglinda si sa vezi ca nu are cu cine sa semene printesa ta mai dolofana, ca si pe tine te cam ia pala de vant
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Mangulico, dar cu numele cum mai stati? Ati facut ceva cu "Gabriel" sau "Nicholas"? Ai tai s-au mai linistit, le-au trecut supararile, ca parca fiecare o avea pe a lui
?
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
lutoniana spune:
mary ce pictor ai tu acolo.....super desenul de pe piciorusele dulci bune de rontait 

Sa-ti traiasca baietii sanatosi si voiosi iar tu ce ai de gand ? mai bagi o odisee la anul III de facultate ? ![]()
![]()
![]()
Pai cand eram eu studenta.....la ce imi statea mie capul Doamne ca nici nu pot povesti ![]()
![]()
si tu ?
Felicitari pentru o familie asa frumoasa si un nas fara inhibitii ![]()

pe care le-au primit in dar. Sa va fie sanatosi si voinici copilasii scumpi!
Alex -
Andreas(28.07.2006)