Burtici fericite de septembrie-octombrie (212)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna dimineata!
crissbebe, intradevar cam nesimtit dr. Daca a avut motive sa te taie in graba sunt convinsa ca de cusut putea sa te coasa frumos. Dar , cu siguranta operatia va arata bine peste ceva timp si asta conteaza.Pana vine vara...
Pt platfus nu trebuie sa-ti faci probleme.Si eu amm avut si intre noi fie vorba nu cred ca s-a corectat suficient de mult(asta pt ca m-a crescut bunica si n-a dat importanta),dar nu ma deranjeaza deloc.

Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 8 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Yuhuu,il asteptam pe dovlecelul Loris Stefan
cateva dezmatate... sa-i facem curaj sa vina pe lume

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Am pus cateva poze noi cu Razvi si Alex

Poze

My family

Poze cu noi

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dimineata de la o mamica ratacita care s-a intors acasa. Tare mi-a fost dor de voi! Sunt sigura ca am ratat o multime din ceea ce vi s-a intamplat in ultimele trei luni iar acum sa recuperez nu prea poate fi vorba.
Vreau sa felicit toate mamicile noi pentru minunile pe care le-au primit in dar. Sa va fie sanatosi si voinici copilasii scumpi!

Va salutam in formatie de 4 membri ai familiei si promit sa revin imediat ce voi reusi sa ies din cutii si bagaje, ceea ce sper sa se intample secolul asta.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Ma bag la somn...m-am tot uitat pe net dupa diverse chestii de bebe.Am tot auzit varianta ca in prima luna bebe n-are nevoie de patut,ca ar fi suficient un cos...voi ce parere aveti?

Eu cred ca e bine sa aiba patutul de la inceput, sa se obisnuiasca cu el.Si noi am luat unul dupa 4 zile de cautari(recunosc ca doar in hypermarketuri) ba erau culoarea nepotrivita,ba erau uratele(imi plac alea patratoase si unele sunt trase de colturi aiurea) si de cele mai multe ori aveau unul singur, expus si nu vroiam sa-i iau puiului patutul pe care a pus toata lumea mana. Asa ca... mai bine sa-l ai decat sa umbli cu bebitul in brate in cautarea unuia. Asta daca ai preferinte,daca ti-e indiferent iti trimiti sotul oricand si ia si el ce se "pricepe". Mie mi-a fost frica.

Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 8 ZILE

Mergi la inceput

Biaaaa,welcome back!!!!

Felicitari pt Mosorel,abia astept sa-i vad mocutza

Vad ca acum cand am si eu timp liber,bantui de una singura

My family

Poze cu noi

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

cand sa motzai si eu, s-a trezit Dinutzu, de foame. i-am mai dat un bibe cu lapte muls, ca sa stiu cat a papat si a adormit la loc.

Adi La Multi Ani pentru Lisa - aici e deja 1 OCT.
sa fie sanatoasa si fericita alaturi de voi! Petrecere frumoasa si daca poti, pune o poza cu voi la party si cu Lisa care sufla in lumanarile de pe tort.
Felicitari si pentru vestile bune de la doctor. Tu mai poti sa o iei pe Lisa in brate? nu e periculos pentru bebe?

Nela, pana la urma ce functioneaza e cel mai bun.
Eu am citit ca ar trebui lasate 1-2h intre alaptari sa poata sa digere stomacelul lui bb. masa anterioara. In serile cu colici de la inceput, Dinutzu statea cu tztza in gura si plangea. doftora mi-a spus ca eram intr-un cerc vicios. Lui bb i se declansau colicii de la laptele prospat inghitit il apucau durerile, eu ca sa il linistesc bagam tzatza la botic si tot asa am tinut-o pana la 3 dimineta cand a cazut lat de oboseala si a dormit 4h.

lui Dinu Andrei (14.09)

Anomis, multumesc pt urari . La noi a inceput 1oct inaintea voastra . Cu ridicatul in brate, ce sa zic. Eram stresata rau la inceput, dar daca nu "l-am scapat" pana acum, de acum e deja ok ;) Lisa e ok, nu prea vrea ea in brate, decat daca e ff suparata sau obosita. Si atunci incerc sa ma asez eu si sa o iau la imbratisari si pupacit si calmat. Am sa vad cum si ce reusesc sa fac cu pozele. Ca am tot facut si am tot transferat, dar atatea sortari trebuie sa fac de nu mai ajung sa le si pun pe net.

Pup pe Dinutzu cel flamanzila .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Crisbebe, am vazut ca tu de fapt te ingrijorezi mai mult de displazie de sold. E chiar superok sa mergi la medic pt un control si eventual o eco, sa fii tu linistita. Dar nu ai un medic de familie sau un pediatru care sa poata face o verificare de rutina? Ca la noi si moasele fac un asemenea control: ii indoaie genunchii la burta si apoi le misca piciorusele asa indoite circular, inspre afara, tinand si de sold si de genunchi si trebuie sa nu simta si sa auda nimic. Adica daca face vreun "click", inseamna ca e posibil sa existe o dislocare. Cel mai adesea, se rezolva fff simplu. Problema e cand bb incepe sa umble si pune greutatea pe un sold dislocat, ceea ce inca nu e cazul la voi. Si mai sunt bebelusi la care dislocarea aia se petrece regulat si se rezolva pe masura ce cresc.

Hai, capul sus si bucura-te de momentele astea, ca in curand te alearga pushtiu prin casa de nu o sa ai aer .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

bine ai revenit Bia.
Sa iti traiasca Mosorelu' si Busici si noi ti-am simtit lipsa , dar acum ca esti back, , ne bucuram tare.

Kemsy, 1 oct este o zi perfecta pentru nascut .

Haide Kemsy!

Yuhuu, azi te vezi cu puiutul tau

Mel, azi e prima zi de faculta , pai sa te duci mami, ca ai flacai mari acasa si isi poarta singuri de grija. Tare mult imi place cum deseneaza Alex , nu se incurca , sa nu il picteze intr-o zi si pe Razvi (s-au mai vazut cazuri).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Adi, , ma bucur mult ca ti-ai facut timp sa ne scrii, chiar ma tot intrebam ce este, ma gandeam ca poate ai nascut.
Miercurea viitoare batem tobe, tipam si facem galerie mare (la Ana n-o sa fie prea mare efortul ), vine cangureluuuuu!

Of, prin ce ati trecut si voi cu Lisa, ma bucur ca este mai bine acum. Distractie placuta la petrecere, de abia asteptam pozici!

Nela, mamica Anei

Nela, multumesc pt cuvintele frumoase . Mi-au mers la suflet . Pup struta cea vocala si pe mami relax

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput