Burtici fericite de septembrie-octombrie (212)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Adi, , ma bucur mult ca ti-ai facut timp sa ne scrii, chiar ma tot intrebam ce este, ma gandeam ca poate ai nascut.
Miercurea viitoare batem tobe, tipam si facem galerie mare (la Ana n-o sa fie prea mare efortul ), vine cangureluuuuu!

Of, prin ce ati trecut si voi cu Lisa, ma bucur ca este mai bine acum. Distractie placuta la petrecere, de abia asteptam pozici!

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui M Oana

Saru'mana, eu sunt Rose Maria si m-a rugat mama sa intru si sa va spun sa o scuzati ca nu poate sta cu voi nici azi la taclale, pentru ca azi a reusit sa ma alapteze si pe mine si e tare obosita saracutza.
A zis ca citeste ea din urma cand se simte in stare, sa nu stau eu sa citesc, desi sunt tare curioasa ce fac bebeii vostri si sa-i cunosc. Adevarul e ca si eu sunt tareeeeee obosita....

VA PUPAM!

Rose Maria, printesa mica si mamica cea inteleapta . Asteptam vesti si poze .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

crisbebe,offf,o sa treaca si asta.Cind am citit de tine,ca le-ai dat si bani seriosi si a si comentat doctorul,m-am gindit la mine,oarecum.La maternitatea la care o sa nasc s-a nascut un bebe,al treilea pe care l-am vazut eu la tv anul asta,dar citi or fi fost de fapt..cu clavicula fracturata in urma nasterii si directorul era senin,spunea ca se mai intimpla la nastere,e normal.Nu i-au spus femeii pina la externare.
Eu sunt pe ginduri,voi da bani multi si vor fi tot rautaciosi,de asta sunt con-vin-sa,ca si altadata am patit la fel.
Daca are cineva vreo foto cu cezariana proprie,va rog frumos,postati-o si pe pm meu,sa o studiez.Doare cind baga sonda?

Mergi la inceput

referitor la arsuri,voi si sughitati cind le aveti?Ca eu suplimentar,sughit cu ele.Chiar am glumit,am spus ca atunci cind va fi bebe capabil sa lege constient citeva fraze,ma va intreba -ce ai avut mami de ai sughitat atit?SCria undeva ca bebe isi reunoaste mama dupa voce de cind e in burtica.Al meu ma recunoaste dupa multele sughituri
Apropos de apa si arsuri,parca apa imi face cele mai mari arsuri.Eu am de la 4 luni belele astea,abia astept sa scap de ele,ca mi-au mincat noptile.Seara,parca e ora fixa,incep si ma lasa tirziu in noapte.Daca nu,ma iau noaptea,cu sughituri.Saracul bebe,in loc sa doarma,se scoala si el si sta cu mine.Cind o sa fie agitat o sa-mi musc limba si nu o sa zic nimic,asta i-am promis sotului,dupa cit l-am agitat pe bebe si cit s-a sculat noaptea de neputintele mele.

Mergi la inceput

Na,ca datorita arsurilor care mi-au mincat jumatate din somn,n-am astimpar
Astazi e sarbatoare,Acoperamintul Maicii Domnului,asa ca cine naste azie protector impotriva rautatilor.Sa ne acopere Maica Domnului pe toate si pe familiile noastre de toata rautatea in via\ta asta.toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Neatza mamici si burtici!

Semnez si eu "condica" si ma duc sa continui articolul de la Raluk despre alaptat..super interesant! mie imi plac tare mult oo-le si ma bucur ca oamenii astia zic ca avem dezlegare la cat mai multe cand alaptam

Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 4

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui unombun

crisbebe,offf,o sa treaca si asta.Cind am citit de tine,ca le-ai dat si bani seriosi si a si comentat doctorul,m-am gindit la mine,oarecum.La maternitatea la care o sa nasc s-a nascut un bebe,al treilea pe care l-am vazut eu la tv anul asta,dar citi or fi fost de fapt..cu clavicula fracturata in urma nasterii si directorul era senin,spunea ca se mai intimpla la nastere,e normal.Nu i-au spus femeii pina la externare.
Eu sunt pe ginduri,voi da bani multi si vor fi tot rautaciosi,de asta sunt con-vin-sa,ca si altadata am patit la fel.
Daca are cineva vreo foto cu cezariana proprie,va rog frumos,postati-o si pe pm meu,sa o studiez.Doare cind baga sonda?

draga unombun, eu stiam ca e deranjant cand baga sonda si ca e mai bine daca o baga dupa ce instaleaza anestezia. Eu asa le-am rugat pe asistente si nu m-a durut deloc ca eram sub anestezie. cand a trecut anestezia, nu ma durea nimic. incerc sa fac o poza cu operatia si sa ti-o trimit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata

1st of Octoberyyuuii,ce-mi place perioada asta...

Va fac cinste cu o cafea/suc/ceai

Tocmai mi-am dat seama ca azi incep anul 2 de facultate

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

In primul rand imi cer scuze ca nu am mai intrat,recunosc ca nu din cauza de bebe colicios sau marait ci din cauza ca am stat cu surioara mea care a plecat acum si mai vine in noiembrie la botez.
Abia astept sa recuperez
Si acum ce e mai important

FELICITARI MAMI ALEX25,RAMSAN,GIULIELLA SI ADRIANA_M BUN VENIT PE LUME BEBE ALEESIA ZEINA,TUDOR GRUIA,EMMA JASMINE SI ALICIA ANDREEA,SA FITI SANATOSI,PAPACIOSI SI NECOLICIOSI

Sper sa recuperez rapid si sa revin si eu printre voi,acum am ramas eu cu mama cu bebe sper sa ne descurcam
Pup fetele si mie tare dor de toate

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Neata....mi s-a terminat ata!!!!
De la 2 am contractii, usurele, si se duce dopul, putin cate putin.
Oricum mergeam azi la monitorizare...si poate raman acolo.
Atat vroiam sa va anunt
Si sa las o
Acusica intra gladiolele in joc.....

Gianina 40 + 1 dupa UM si 40-1 dupa ecograf cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit si balanta cu personalitate !

Fotografii

Mergi la inceput