Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Simonix, eu am Ergo Babycarrier - sunt f. multumita de el. O car pe Annika asa ori de cate ori e nevoie, pt. ca exact cum spui am ambele maini libere si le pot folosi.
Si pe munte tot asa am mers. Poti sa tii copilul cu fata spre tine, pe sold/lateral sau in spate. Cand sunt mai micuti e mai frumos sa-i tii pe piept, apoi in spate cand se maresc.
Iar pe Lara o caram si la 2 ani jumatate in el - e adevarat ca nu pe distante mari. Cica pana la 5 ani e posibil, pt. cine poate/vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Neatza.
Scriu pe fuga ca astazi ni s-a dus programul pe copca si inca nu stiu cum sa fac sa revenim

Eu cred ca is o mama mai nesimtita asa.Alte mame isi noteaza data cand ies dintii copilului, cand spune copilul cuvinte noi, etc.Aseara am descoperit ca Julia avea in gura 4 masele, nu 2 cum stiam eu De unde era sa stiu ca nu ma lasa sa ma uit.Daca ma va intreba peste ani ii voi spune: "Julia, tie ti-au iesit maselele pe la 1 an si ceva " Ar trebui sa mai notez si eu una alta, ca uit toooot.

Simonix si mie imi place mai mult sa o car pe Julia in brate, dar e cam greuta si mi-e mai greu cand am nevoie de maini.Atunci o pun jos, si stau cu ochii pe ea sa nu traga de pe rafturi sau sa nu sara in strada.Interesanta ideea cu slingul cu inel, ca celalalt care trebuie inodat mi se pare mult prea complicat si l-as abandona in secunda nr 2.Voi studia si eu ideea de sling.Daca iti cumperi sa scrii

alina_anto ce scumpa e scortisoara dansatoare si vorbareata.Nici Julia nu vrea sa repete, nu spune cuvinte inteligibile, dar nu mai am complexe de nevorbit cand o aud cum "citeste" din carticele.

Adriana interesant carrier-ul pe care-l aveti.

Weekend placut.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Printre picaturi mai apuc si eu sa mai scriu cate ceva...

Pana la ora pranzului poate apuc si eu sa laud fetele noastre : Andra si Teo , au fost extraordinare aseara.
Cum spuneam aseara am avut companie de vaza - a fost Teo cu parintii ( chinabulinii) ei pe la noi si s-au distrat astea mici , au ras, s-au hlizit ceva de groaza . Bine si noi pe langa ele , le-am admirat, le-am pozat, a fost o placere sa le vedem asa de bine dispuse si cu atat chef Imi venea sa le mananc, atat de dragi imi sunt , mai ales cand se inteleg atat de bine.
Eu sunt tare bucuroasa ca Andra a inceput sa dea pe brazda, nu o mai altoieste pe Teo si mai mult, vad ca e disperata dupa ea, unde-i Teo hop si ea, ba mai sa i se aseze in brate, in cap, daca s-ar putea.
In parc mai are mici scapari, mai incearca sa puna stapanire cu forta pe jucarii, sa detina monopolul asupra oricarui kk-cel din parc - dar este net mai bine
Daca vreti sa vedeti cateva poze de aseara cu cele 2 nebunatice : de aici

Ma duc sa-i fac papa si mai revin, sper!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

MsBB, chinabulina, mai ce v-ati distrat voi acolo
Superbe pozele!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Deci, o aterizat Cleo :) si vremea s-a ameliorat, e chiar soare uf :)

Bebe e si el ok, dar ma duc la doctor cu el la ora 4. Asta pentru ca saptamana viitoare e plecat din Belgia si a zis ca hai sa il vada acum, sa nu riste sa ne gaseasca pe la Urgente cand se intoarce de la congresul lui ... Sa vedeti ce show o sa am eu cu piticul ... Of ... ma mai duc si singura, Bogdan lucreaza. O sa fie lupte greco romane, Robert nu mai sta nici sa ii pun picaturi in nas, face niste crize de zici ca il taie careva.

Si am facut si rezervare la restaurant de scoici pt deseara - sper sa putem onora.

Adriana - merci de idee, o sa caut Deci nu sunt singura cu idei din astea :)

Fug :)

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Tot zic mereu sa imi fac timp sa va mai citesc si sa scriu si eu dar,,,,,,,,,,Am dat acum de strigarea Gabitzei si mi-am dat seama ca daca tot o tin asa cu dorinta de a recupera ce nu am citit....e clar ca nu mai apuc sa scriu deloc.

Noi suntem ocupati acum cu casa cu ultimele detalii necesare ca sa ne putem muta. Concediu nu am avut decat 2 zile la tzara la strabunicii lui Tiberiu. Ce sa va zic a fost superb, i-a placut enorm de mult. Pun aici niste filmuletze: http://family.webshots.com/album/574653209ZFVcIQ

In rest acum doua zile am ajuns acasa obosita ca de obicei si m-am trezit ca piticul meu m-a apucat de fatza mi-a intors capul si m-a pupat luandu-ma de gat apoi. M-a terminat, toata seara am tremurat de emotii. De vorbit nu vorbim decat mama tata si de ale lui, in schimb dansam la greu. Aaaa si a inceput sa imi arate unde e nasul si de fericire ca a vazut cat ma bucur mi-a aratat non stop nasucul. Ce sa va zic abia astept sa ajung acasa ca mi se face un dor nebun de el! Mai nou e superfericit cand avem musafiri iar cand pleaca plange dupa iei.......sa nu care cumva sa plece! Acum am fost putzin raciti dar i-a trecut repede. Ii curgea nasul in ultimul hal si i-am dat cu picaturi de nas Olynth, la recomandarea doctorei si a fost super ok. Noaptea in schimb incepea sa i se infunde nasucul si devenea agitat si ii puneam picaturi, in somn fara sa il trezesc si imediat isi revenea. Inainte foloseam colargol, nasivin, ophtamesone dar nu aveau asa efect, in fine ca mai mult de doua pufuri pe zi nu i-am dat. In rest vit C, osciloccocinum si ne-am pus pe picioare spre bucuria mea.

Va pup si promit sa mai revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello iubitele,

Am ajuns acasa,,ce bine e! Chiar nu mai plec de-acum chit ca ma plictisesc doar cu Vlad toata ziua, dar acasa E CEL MAI BINE!

Mi-am actualizat CV-ul, mi-am facut si o scrisoare de motivatie: gata, pe cai de-acum inainte! Pana in primavara sper sa gasesc ceva si sa nu ma mai intorc la vechiul job! Ufff, am niste emotii cat casa. Parca m-am salbaticit, parca nu-s in stare de nici un interviu, parca am aterizat de pe alta planeta. DAr, cu Dumnezeu inainte!

Azi am fost la Kiabi. Dragutz! Preturi bune, lucrusoare frumoase! Parca as spune ca in Franta sunt si mai frumoase, dar sper sa nu fiu subiectiva.

Ylari, imi pare rau iubita pt Z1, eu ma obsedasem tare de tot luna trecuta pe tema bb2, am suferit infiorator cand mi-a venit CM, acum m-am potolit, nici eu nu stiu cum, ca de regula cand mi se pune pata ma obsedez la infinit, dar acum mi-am si mutat un pic atentia spre alte lucruri ceea ce te sfatuiesc sa faci si tu. iti dai seama ca si eu vreau asta inaintea oricarui alt job, dar daca nu reusesc si raman cu ochii in soare? Tre sa actionam pe mai multe circuite

LAurita, as vrea sa ne vedem saptamana aviatoare, ce zici? Va pup cu door!

Andrada, bine ai revenit si sanatate multa!

Mihaser, cum a fost in vacanta? Oi fi scris si am sarit eu peste mesaj.....A-propos de propunerea ta sa stii ca mi-am facut pofta si am gasit niste stridii bestiale la Real oricum pt propunere.

Am vazut poze cu cele doua printese de MsBB si Chinabulina, moaaa, ce distractie pe cinste a fost acolo.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrada, ma bucur ca ne-ai scris![/b] Ma duc sa ma uit si la filmulete. Ma gandeam eu ca sunteti prinsi cu casa.

Am vazut si pozele cu Gogo si Andra, ce veselie pe ele. Deci cum e mama, asa si fata, se vede clar aici Georgiana si-a facut suvite? Parca la intalnirea de la Bucuresti in poze nu observasem. Ii stau fain.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Seara buna
Alra, merci de pont cu poza, vad ca fiu-miu intuitiv stie ce are nevoie si modul de a-l trata, numai eu n-am incredere in instinctul lui...
Desiree, eu ma gindeam sa nu-l intarit si mai tare cu poza, dar voi incerca cu siguranta...Nici nu ma gindeam ca ar putea fi util..
Mihaser, Adriana, deci si la voi sunt proteste...Uof!Azi a fost ok ca a fost la gradina Botanica si era incintat, luni nu mergem ca e greva...Om vedea marti...dar marti cu poza acolo direct
MsBB, ce -mi place de voi ca va vedeti asa des, sunteti deja o familie unitaFrumoase pozici. China sa-ti fie de bine noul look, te prinde!
Lilly, nici eu nu-mi notez abc-ul bblui...doar ce-mi aduc aminte...
SImonix, sanatate la pui si intilnire placuta cu CLeo1
Gabitzam, la mine trecusera 2 luni de la alaptare si tot nu venise. Am luat 5 zile utrogestan(mi-a dat dr), 2 pastile seara, dupa trat asta tb sa-ti vina. Nu are ce sa iti cauzeze, il poti incerca linistita. Pastilele costa vreo 10 Ron toate 10.
SIs, ce misto ca ai greturi, as vrea si eu vreo 2 sapt sa mai slabesc nitzel, of!
Ylari, Alysh, hai fetele, succes la bb. Barbate-miu i-a intrat tare in cap ca tb sa mai facem...SI daca ma gindesc sincer si ma analizez vad ca asta e sensul vietii mele (crestin). SI vad ca nu ma mai tenteaza nici serviciul, vreau parca sa ma fac casnica sa vad de copii si sa citesc...nu-s zdravana

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

se vede treaba ca am intrat la fix ca sa primesc un compliment . multumesc, gabitza, simona, suvitzele sunt proaspete-proaspete, de ieri
n-am mai reusit sa scriu nimic, desi de citit am mai citit, deci sunt la curent si cu vizita lui cleo la Bruxelles, si cu cozonacul bolnavior, si cu scorty dansatoarea, si cu invazia rusa de pe "capul" lui ylari... si cu tot.
noi suntem bine, dupa cum ati vazut in pozele de aseara. de vazut ne vedem intr-adevar des, zilnic aproape (cand "sarim" vreo zi ne sunam ). am impresia ca ne stim de-o vesnicie, nici nu-mi vine sa cred ca prin intermediul forumului am devenit prieteni. asa cum zicea si vecina, fetele noastre se inteleg din ce in ce mai bine; e o fericire sa le privesti .
despre Teo, mie mi se pare din ce in ce mai simpatica (doar e a mea ). mai nou a invatat sa spuna cum o cheama si ma topesc cand o aud cum spune "tio" . canta mai mereu, iar preferatul ei e "Bate vantul frunzele", in varianta fie-mii "bati mm mtete"; dar da din manute, arata cum bate vantul, se invart moristile, etc. apoi in top mai e cantecul cu broscutele, adica "oa-oa-diiiiia" cu dat din fundulet si batut din palme...
cam atat despre noi. scriu la mesajul asta de mai bine de un ceas. intre timp fiica-mea mi-a inchis calculatorul de 2 ori (asta e motivul principal pentru care nu mai postez pe forum, ca ea-i mai iute decat mine). acum tocmai a adormit, asa ca sper ca reusesc si eu sa dau "trimite".
pup tuturor, noapte buna!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput