Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Simonix, Cleo, pofta buna!
Sau deja gata cu masa?
Sa va fie de bine scoicile! sau ce-ati mancat!

Simona, wow, deci gata, s-a hotarat! vine surioara/fratiorul.
Zici ca te vezi casnica, avand grija de copii - te admir! eu una n-as putea, insa stiu ca exista persoane, ce-si doresc familie numeroasa si se dedica in totalitate copiilor si familiei.
Cunosc destule fam. cu 3-4 copii, mereu ma intreb cum se descurca, mie 2 mi se par deja extraordinar de solicitanti si obositori.
Si tu mai povesteai de mom. grele, cu cei doi acasa - cum o fi cu 3?
E sigur nevoie de multa radbare, intelegere si ingeniozitate.
Tin pumnii sa fie asa cum iti doresti

Si eu am vazut pozele celor doua prietene, Teo si Andra. Tare dragute si "ranjite"
Intalnirile dese, zic eu, sunt avantajul oraselor mici.
E frumos, cred, sa iesi pe strada si sa intalneste cunoscuti

gata, merg si eu la nani
fetele dorm deja de 2 ore, a venit si randul meu, acum ca am devorat si-o rulada cu ciocolata

noapte buna
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Alysh nu au piata de peste...am intrebat...au zis ca doar in orasele mici au...vacanta a fost de vis...am trimis link pe contul comun!
Am fost si eu la Kiabi in BCN dar nu mi-a placut...Dar am fost in La Roca Village...e fain!

Simo al meu isi facea ghiozdanul de azi sa se duca la gradi...A devenit cam obraznicut...azi mi-a zis " hai nu pictam ca am stat toata ziua dupa fundul tau!"...Am ramas fara replica!
Sper sa-l tina gandul bun pana luni ca la ei nu e greva ca-s la particular.

Laura si eu ma credeam bucatareasa buna...dar cred ca-s mai degraba un bun critic culinar.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Am ratat-o pe Cleo Si evident am ratat si scoicile ... Bebe are febra, spre 39. L-am gasit pleostit rau la cresa, am fugit cu el la doctor, evident am avut show, finalizat cu un vomat prin cabinet si cu un pipi pe doctor ... noah, insa deocamdata nu sunt semne prea ingrijoratoare, plamanii sunt neatinsi, urechile la fel... Pare OK, dar evident ca ceva ceva tot este, eine kleine virusache probabil. Iar i-am zis doctorului: spuneti-mi, ce nu fac bine ?? Copilul asta e mereu bolnav, asa am eu impresia... Doua luni nu a fost bolnav, cat a fost soare afara. El evident ca mi-a repetat ca e sanatos si ca sa imi vaz de treaba. Asta e imunizarea cica. Oricum, a ramas ca are voie sa faca febra pana marti Robert. Daca si dupa aia face febra - la urgente cu el, trebuie reevaluat. Iar daca mai trece o luna si eu am impresia ca el tot bolnav - o sa ii facem niste analize mai serioase sa vedem daca are vreo deficienta imunitara. Ma rog, el a zis ca nu crede ca e cazul, dar asa, sa imi arate ca ce fac fac bine cat pot eu Of ...

M-am intors acasa si ma gandeam sa il las pe pitic cu taica-su iar eu sa ma vad cu alde lui Cleo ... dar nu prea m-a lasat inima sa plec, bebe ma intuieste foarte bine, am remarcat ca doar gandesc ca vreau sa plec iar el devine marait, ma cauta, plange etc. Cum ma hotarasc ca nu mai plec undeva - iese soarele si redevine el :) Deci am sunat la Cleo si i-am zis ca asta este, incercam maine sa dam iama in scoici :) Sper sa trecem cu bine noaptea, acum piticul sforaie, febra a scazut, dar e sub paracetamol.

Simona - iti doresc sa ti se indeplineasca dorintele, care or fi ele - ce daca te vrei casnica ? Foarte frumos daca asa te simti implinita. Go for it

Cam asta, noapte buna va urez tutulor

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Bau!

Cine-i huhurez pe aici? Io , normal!

Nici macar nu indraznesc sa fac la ora asta, doar-doar ma mai ia somnul acusi, macar un pic.
Ma gandesc cu groaza ca diseara mergem la o nunta si o sa cu capul pe masa

Aseara am facut si buba . De unde se juca Andra cu Teo si radeau copios amandoua - s-a pus mandra mea pe un plans si o jale . Atunci am observat ca nu-si mai misca manutza dreapta si ca la atingere se apuca de urlat cu un spor . Asa ca ne-am dus la spital unde dintr-o miscare smechera de profesionist, dom' doftor a reparat mandra intr-o secunda. Se uita apoi, saraca de ea, mirata la mana si se vedea pe fatza ei ca se bucura ca o poate folosi.
Bine ca n-a fost ceva mai grav, Doamne fereste!

Ia sa ma apuc de citit din urma , vad ce mai nou...

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Simonix - ma gandesc ca nu strica sa intrebi la sectiunea : "Parintii intreaba, parintii raspund" despre sling. Poate primesti acolo mai multe raspunsuri care sa te ajute sa iei o decizie. Din pacate eu pe aici nu prea am vazut si, deci, n-ash putea sa te ajut . Dar mi se pare f tare ideea, vb Adrianei, ai si mainile disponibile si atingerea directa a mandrului fecior si daca spatele te ajuta .
Imi pare tare rau ca saracul Robertix este iar chinuit de boala! Sper din inima ca nu o sa fie nevoie sa va intoarceti la spital, sa nu treaca de cele 3 zile de febra.
Poate astazi aveti mai mult noroc sa va gasiti ( tu si Cleo, ai min), va urez sa aveti parte de o intalnire placuta si nici urma de boala, da?
Ma bucur ca mesajele mele te mai inveselesc, ca-ti aduc un zambet pe fatza - cateodata sunt ca o maimutzica la circ , am doar nevoie de spectatori . Glumesc dar sunt fericita stiind ca pot contribui macar cu un strop la buna-dispozitie a cuiva, mai ales drag

Ylari - nu te descuraja! Gandeste-te ca toate au o ordine si un rost. Sa dea DD sa ti se indeplineasca cat mai curand dorinta!

Andrada - ce ma bucur ca ai scris ! De fiecare data cand umblu printre hainele mandrei si vad bandana portocalie ma gandesc la voi. Dar vad ca voi ati fost tare bizi, v-ati completat colectia de bandane, ati invatat baiatul sa conduca tractorul , sa ajute in gospodarie, sa fugareasca soarele in cotetz ( acum sunt si mai curioasa ce se ascundea acolo ) - si nu mai zic ce distractie la balta . Mama, mama! Ce se bucura de nisip - cred ca la anul obligatoriu trebuie sa va sacrificati, sa trageti o fuga la .
nasucul lui de frumos! Sa scrii mai des, da?

Alysh - bine ai revenit in propria-ti casa !
Multa, multa bafta, sper sa gasesti job-ul visat, sa vina si bb2, sa fie toate la voia voastra.
Kiabi ! Ce-i aia?

Gabitza - ca tare bine a mai fost fara CM dar iti inteleg ingrijorarea. Daca-mi amintesc bine, parca, si Cleo spunea exact la fel, dupa ce o intzarcase pe Mara, la vreo luna si ceva tot nu-i venise - deci se poate sa dureze ceva mai mult. Oricum pt linistea ta - daca vezi ca nu si nu, mergi la
Ce atent ai . Ati avut in avampremiera suvitzele Georgianei

Simona - chiar asa, vorba Georgianei, zici ca ne stim de o viata. Nici nu-mi vine sa cred ca odata, candva, nu ne cunoasteam .
Spune multe despre tine dorinta asta , de a sta acasa, de a creste copiii. Daca asta te implineste, te face fericita si ai posibilitatea - de ce nu? Decat o viata inchistata, nefericita si mereu plina de regrete....mai bine sa-ti urmezi calea, ce simti tu ca trebuie sa faci.

Adriana - pe baza lu' nea Piccasa - o sa vedem pozele cu voi in Creta de . Sper sa functioneze curand si pt voi - daca nu, incearca si webshots-ul, mie imi pare destul de usurel si la indemana.
Asa este - ne este mult mai usor sa ne vedem atat de des fiind intr-un orash mai mic, nu trebuie sa stai in trafic cu orele sa ajungi unde vrei. Avantaj noi

Mai adorm io la primavara , am si mancat, am compus si aceasta epistola asta , am facut si - asa ca va las o buna si aburinda, ceai pt bolnavioare si , chiar si pt care ma ignora

Va si va doresc un weekend minunat!
Aici a toata noaptea si acum se aude in geam cum tine ritmul ploaia - asa ca vom fi mai pe langa casa.

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"Neata.....hai ca indraznesc eu sa va fac o cafelutza bunacioasa! tuturor, sa aveti o sambata frumoasa, chiar daca innorata!

A-propos, ce faceti azi cu bebeii, unde mergeti? Ce locuri de joaca bune stiti? Pls, pls, spuneti-ne si noua!

MsBB, saru'mana de urari! Ai reusit sa readormi? Kiabi e unul dintre magazinele mele preferate frantuzesti si am fost tare fericita sa aflu ca deschid si la noi. Se pare ca deschid vreo 30 de magazine in toata tara asa ca sigur ajung si la voi.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Salutare, fete dragi !

Iertati-ma, fetelor, n-am mai intrat de ceva timp si nici nu am raspuns imediat la prezenta facuta de MsBB si Gabitza, carora le multumesc. M-am simtit foarte rau, plus ca am intrat intr-o usoara depresie, nu stiu, am avut o perioada tulbure, asta este motivul pentru care nu am mai scris nimic. Pot sa spun ca sunt mai bine acum, inca nu au trecut greturile de tot insa nu mai sunt la fel de agresive.

Ieri am fost la doctoreasa si mi-am vazut puiul, mama ce agitatie pe el, abia a reusit doamna doctor sa-i masoare toate cele. Am dat si tura obisnuita prin ikea+carefour+mall, Vladuc desi obosit a fost superincantat, ar sta numai la arteziana aceea de la intrarea in mall. A cunoscut si o fetita si au vorbit pe limba lor, imi e asa drag de el cand il vad ca este comunicativ, dezinvolt, sper sa ramana asa. Intra in magazine, rade la vanzatoare si vorbeste cu ele, le arata cu degetul diverse chestii si le explica pe limba lui, mor de dragul lui. Normal, are si momentele lui de glorie cand i se pune pata pe ceva si incepe sa tipe, sa traga, daca vrei sa-l iei de acolo urlaaaaaa … mai face si scene dintr-astea, asta e.

Luna asta am un audit de afara, am tras sa termin toata documentatia, mai am putin si e gata. Problema este ca pana in audit tre’ sa-l anunt pe domn’ director ca se va prelungi sederea mea acasa, presimt un scandal, mai ales ca am fost impreuna saptamana trecuta la o intalnire cu niste spanioli si mi-a spus ce planuri are pentru cand ma voi intoarce, ca se bazeaza pe mine si alte de-astea. Oricum firma merge foaaaaaaaaarte prost, el cica se redreseaza prin aprilie, eu nu cred asta dar vom vedea. Ideea e ca o sa-i pice pielea pe ochi cand o sa auda vestea cea mare, sper sa nu faca prea urat ca-i inchid telefonu’ in nas, ii trimit toate dosarele de-acasa si pa.

Nu sunt in stare sa va scriu fiecareia asa cum mi-as dori insa promit sa revin zilele urmatoare. Multa sanatate puiutilor bolnavi, ditractie placuta lui Simonix si Cleo, sa aveti vreme buna, fetelor. MsBB, scuza-ma, te rog, ca nu am fost mai prompta la apelurile tale. Va pup, papaaaaaaaaaa …

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Ooof, intre timp am citit ultimele pagini si am vazut ca Robertel este bolnavior, iar Simonix a ratat intalnirea cu Cleo. Multa sanatate, pui mic, sa treaca febra si sa fii vesel din nou.

pe MsBB pe care se pare ca am suparat-o. si manuta Andrei care a avut buba dar a reparat-o nenea doctoru'.

Georgiana, ce frumos povestesti de Teo, felicitari pentru micuta cantareata. Stie sa-si spuna si numele ! Sunt impresionata, bravo Teo.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna dimineata,

Alysh, e un loc de joaca chiar pe langa voi Kid's planet, e dragut, sambata si dumninica de obicei au petreceri pt pitici, dar te lasa sa intrii singura chestie e sa stea vrea Vladut. Noi am fost si era o petrecere pt copii de 6 ani si Daria nu a vrut sa intre .
Am mai auzit ca ar mai fi un loc de joaca dragut vis-a-vis de protv. Eu caut sa fie pt copii mici ca ei nu se pot juca chiar orice si nu am chef sa intru pe acolo sa recuperez maimuta.

Msbb, saracuta Andra, mi s-a strans inima cand am auzit ce a patit cu manuta, cred ca eu ma inmuiam toata.

Dani, in cate saptamnai esti? Si-a dat dr cu presupus dc e cu codite sau nu?

Simonix, sanatate multa puiului. Eu cred ca majoritatea o sa trecem prin fazele astea cu raceli in momentul cand o sa ii ducem in comunitate.
Eu am sling., am din ala fix, e mai usor de folosit la varsta asta, ca vrea cand sus, cand jos. Cel cu inel e bun cand il ti mai mult timp, ca se aranjaza mai greu. Eu sunt multumita de el si chiar imi pare rau ca nu l-am descoperit mai devreme.

Daria cand se trezeste vrea sa ii dau drumul la toate televizoarele, la combina, la calculator, ba mai mult si la rama aia foto digitala... o fi avand vreun bonus de la astia electrica Daca opresc ceva, iese cu scandal si cand plecam ne certam ca le opresc. Asa ca la mine in casa e o harmalaie, de zici ca suntem pusi pe petrecere in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La locul de joaca de vis-a-vis de ProTV i-am facut ziua lui Andrei la 3 ani, mi-a placut locul destul de spatios.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput