Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Buna fetelor

am citit asa in diagonala. Am prins eu ceva de Simona si un bb3?

Noi suntem mai bine, toate analizele negative, nu mai avem febra si nici diaree. Nu stim ce a fost. Speram sa nu mai avem ocazia sa aflam.

De 3 saptamani nu mai dormim noaptea ca lumea. Se trezeste la 2-3 ore. De 3 zile bea lapte la 4 ore. Si bea nu glume. Urla de zici ca e purcel din ala pe care il taie, tzipa asa pana ii aduc laptele.
Asa face si ziua cand vrea ceva. Nu inteleg de ce, nu stiu ce sa fac. Sunt obosita si nu mai am nici rabdare. Pur si simplu urla si cate jumatate de ora si nu e chip sa il potolesti. Alaltaieri vroia pa-pa, a tras de usa si a tzipat pana l-am scos afara.

Daca aveti idei despre ce se intampla sau experiente similare...as fi fericita sa pot sa aplic ceva.
Programul nostru s-a dus dracu de mult, nu stiu daca vom reusi sa il recapatam.
Va pupam si incercam sa intram mai des de acu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Buna fetelor

am citit asa in diagonala. Am prins eu ceva de Simona si un bb3?

Noi suntem mai bine, toate analizele negative, nu mai avem febra si nici diaree. Nu stim ce a fost. Speram sa nu mai avem ocazia sa aflam.

De 3 saptamani nu mai dormim noaptea ca lumea. Se trezeste la 2-3 ore. De 3 zile bea lapte la 4 ore. Si bea nu glume. Urla de zici ca e purcel din ala pe care il taie, tzipa asa pana ii aduc laptele.
Asa face si ziua cand vrea ceva. Nu inteleg de ce, nu stiu ce sa fac. Sunt obosita si nu mai am nici rabdare. Pur si simplu urla si cate jumatate de ora si nu e chip sa il potolesti. Alaltaieri vroia pa-pa, a tras de usa si a tzipat pana l-am scos afara.

Daca aveti idei despre ce se intampla sau experiente similare...as fi fericita sa pot sa aplic ceva.
Programul nostru s-a dus dracu de mult, nu stiu daca vom reusi sa il recapatam.
Va pupam si incercam sa intram mai des de acu.
mami de Edvin Sebastian

Socrate draga mea, te inteleg perfect si noi am avut momente din astea, trec de la sine sa stii, important pentru sanatatea ta este sa te ajute cineva macar doua ore pe zi, sa poti sa te refaci tu cu nervii, altfel nu stiu zau cat o sa mai rezisti. In competitia asta copilul intotdeauna castiga, resursele lui sunt inepuizabile pe cand noi clacam deseori si la nervi spunem sau facem lucruri pe care le regretam apoi ( eu de exemplu i-am dat peste maini Lizucai si ce-am mai regretat dupa asta, iar ea nu avea nici o treaba, imi zambea asa frumos, credea ca e un joc).Cu laptele nu stiu ce sa zic, poate ii e sete? ai incercat sa-i dai apa sau ceai, cum reactioneaza? Poate o fi vreun puseu de crestere in perioada asta, poate starea de agitatie si iritare o fi de la dinti/masele. Incearca sa iesi cat mai mult sa te vezi si cu alte mamici, poate usor usor va reintrati in vechiul program sau poate ca treceti la unul nou, eu una nu am plecat de la idei preconcepute cu musai doua somnuri pe zi musai intre anumite ore, am lasat copilul sa imi "spuna" ce si cand vrea. Of, rabdare multa iti doresc O sa treaca si faza asta, fii tare ! Daca esti din zona Drumul Taberei poate ne vedem in parc sau poate facem o intalneala in Cismigiu,cu mai multe mamici saptamana viitoare, ce ziceti fetelor?

In alta ordine de idei, unde sa merg cu copilul atomic sa-si descarce energia, ca nu-i ajung trei camera, baia, bucataria si toate sertarele? De preferat in zona as fi vrut.
A, vroiam sa mai scriu ca o incurajez pe cuscra cu copii, daca asa simte asa trebuie sa faca , imi pare rau de Robertel bolnavior si de Simonix trista ca a ratat intalnirea cu Cleo uite un s atreaca, lasa poate data viitoare, acm e randul tau sa vii in vizita hi hi hi.
Si mai vroiam sa zic ceva, a da de odrasla lui MSB atomica ca si mami, bine ca ai rezolvatcu manutza si felicitari doctorului reparator. Sigur mai vroiam ceva sa spun dar....

va pup pana una alta

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Helau aghian !

Mai am un pic pana plec sa fac ceva cu parul asta, sa-i dau o forma si o directie, sa nu ma fac diseara de ras la , sa fiu si io in rand cu lumea , sarmale, piftele, lins de vaca vedem noi.

Alysh - ei atunci s-ar putea sa zambesc si io la Kiabi, daca e sa vina si aici . Vad ca in ultimul timp se inchid magazine pe aici pe capete, unde te uiti ba de inchiriat, ba de vanzare.
Ce somn , o viata am si pe aia s-o dorm? Las' ca diseara la nunta stau cu scobitorile in ochiane

Daniiiiii - , ai aparut in sfarsit ! Ei asa da! Macar acolo o vorbulitza sa stiu ca sunteti bine.
Cum sa ma supar io pe tine? Da' trebuia sa te scot cumva din barlog, nu?
Ce emotionant, ai fost si ai vazut micul chirias . Eu si acum cand trec prin fatza cabinetului unde lucreaza doctoritza care m-a avut pe mine sub observatie am asa un sentiment.... Iar al meu chiar zilele trecute zicea : " tii minte ce frumos o vedeam cum facea din guritza ca pestisorul?" ( excluzand comparatia deloc flatanta cu pestele am simtit nostalgia din vocea lui, emotia )
Sper sa nu-ti dea si mai multa bataie de cap seful tau, sa accepte situatia fara prea multe comentarii si ai grija cu munca, nu te supra-solicita, da?
Un dulce Rasfatzel , abia astept sa-l cunosc . CRed ca e un dulce cum se converseaza el cu toata lumea!
Bafta cu auditul si sa treci si tu la semnatura ori un ticket ori nr de sapt. Sa traim si noi alaturi de tine emotia apropierii termenului.

Micaela - initial nici n-am realizat ce s-a intamplat.Cum pt ea n-ar fi o avanpremiera rasu'-plansu' m-am gandit ca o fi doar o toana. Totusi parea plans de durere, nu de rasfatz si apoi am observat ca nu misca deloc manutza iar cand o atingeam era jale mare.
La spital cand a venit medicul insotit de 3 asistenti m-am kkt pe mine, deja eram baba surda nu mai intelegeam nimic din ce-mi ziceau aia . Doctorul imi zicea sa-i dau hainutza jos incepand cu mana nelovita iar eu ma uitam tamp la el si trageam de mana lovita, normal, facand copilul sa urle si mai rau . A vazut al meu ca's pe alta lume asa ca mi-a facut vant, a dezbaracat-o el si apoi cei 4 au facut un zid uman in jurul ei, au comentat nitzel, au facut tzac-pac si gata "puteti sa o luati"
Apoi si-a revenit cupilu meu - a revenit la matzaiala de alint .
Uite asa din joaca, neatentie - ajungi sa chinui copilul .
Dixtractie placuta la petrecerea din casa voastra Intrarea se face pe baza de invitatie?

Socrate - ma bucur ca Sebastian este mai bine, sper ca nu veti mai trece prin asa momente, imi dau seama ce dificil trebuie sa fie sa te lupti cu boala pt atata vreme .
Te cred ca esti si obosita, numai stiindu-ti copilul bolnav te macina si te consuma, daramite cu nopti proaste, ne-dormite.
Nu mai am timp acum sa stau sa povestesc, sa exemplific dar cred ca te inteleg f bine si Andra are momente din astea, urla din rasputeri sa i se faca voia, cateodata sunt f epuizanti, greu de multumit. Eu tot sper ca odata cu vorbirea va fi mai intelegatoare si mai calma - sau cel putin eu voi fi mai in stare sa-i inteleg doleantele.

Gata, ma duc ca intarzii apoi. Pa-pa!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nu mai ziceti nimic?
Nu simtiti mirosul? Am facut o placinta cu mere, de fapt inca este in cuptor, miroase in casa de innebunesti.

Maine incepe Andrei Aikido la gradinita, s-a dus taica-su sa-i ia ceva echipament de sport. Inca nu incep cu kimono-urile, alea mai incolo daca se prinde ceva de ei.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Nu mai ziceti nimic?
Nu simtiti mirosul? Am facut o placinta cu mere, de fapt inca este in cuptor, miroase in casa de innebunesti.

Maine incepe Andrei Aikido la gradinita, s-a dus taica-su sa-i ia ceva echipament de sport. Inca nu incep cu kimono-urile, alea mai incolo daca se prinde ceva de ei.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI

Dau la schimb pancake-uri, vrei, vrei?
Ce baiat mare ai tu, auzi, Aikido! Bafta. Eu cred ca oricum, inafara de antrenamentul fizic, foarte mult ii poate influenta pe copii filosofia acestor sporturi.

Socrate, ma gandeam la tine ieri! Pupici tie si lui baiatului! Si Eva se tot trezeste peste noapte, dar ne descurcam, acum parca s-a mai linistit, eu sunt sigura ca au fost (sunt) caninii vinovati.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Gabita, ma abonez si eu la placintica cu mere... yammyyyy.
Ylari, luam si pancakes, si uite asa nu mai fac eu dimineata.

Noi suntem singurele acasa, daddy a plecat vineri dimineata la golf in Pensylvania, vine maine. Ce mi-e doooor de el... si nici saptamana viitoare nu prea o sa ne vedem noi, ca in 10 oct. vin sefii mari la magazin (Presedintele companiei si VP) si tre sa fie tot spick-span... da' trece si asta! Si dup-aia vine Thanksgiving, duminica, apoi Halloween, apoi Christmas si uite asa, petrecem si noi timp ca o familie la anu'! Azi am iesit la lunch cu nasa, apoi am fost la mall sa cumpar pulovere ptr. Victoria, dar nu am gasit, i-am cumparat doar 3 body-uri.

MSBB imi pare rau ca s-a lovit Andra asa rau, dar ma bucur ca nu a fost mai rau si ca acum e bine. ptr. Andra cea curajoasa si un ptr. mami ei sa treaca sperietura.

Nu mai stiu ce si cui vroiam sa zic... e ora 8pm si merg la culcare, daca daddy tot nu-i acasa si nu am cu cine povesti...
Va pup.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

'Neata! Trezirea la o va rog!

Eu am pus de o supa crema de legume care include o gramazenie de legume inclusiv broccoli, sper sa iasa buna. Maine o sa fac si o mancarica de mazare cu pui si pana miercuri sunt asigurata.

Azi am luat bilete la teatru de papusi Tandarica, la "Punguta cu 2 bani", sunt taaaaaaaaaare curioasa daca Vlad va sta, va avea rabdare, abia astept reactii din partea lui.
Am prins curaj sa iau biletele astea si pt ca se uita deja la desene, sta si cate o ora daca il las (de regula nu-l las asa mult decat daca am mancare de facut sau vreo treaba urgenta).

CAm atat despre noi, sa aveti o duminica frumoasa!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ah si pup si eu manutza Andrei, imi pare rau ca ati trecut prin aventuri. Cum a fost la nunta MsBB?

Socrate, bravo pt analizele bune, in rest nu te speria, trec si ei prin tot felul de etape, tot mai neasteptate pt noi si Vlad a avut perioada cand i-au iesit dintii si o saptamana n-am dormit de foielile si plansetele prin somn.

Micaela, multumim de info ref la locul de joaca, pana la urma am fost la Grand Arena Berceni, e un loc de joaca dragut acolo.

Danicris sa treaca starile rele, pana si unele din noi astea negravide mai au usoare depresii, dar trecem peste ele cu asa minuni de copilasi langa noi. Si de soti, hai, sa nu-i discriminez! Bafta cu auditul!

Lauritaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am fost la maicamea, a fost super ca a venit si Sis si s-au jucat baietii toti 4 - inclusiv fratele nostru si au obosit ca era asa ploaie si nu aveam oricum ce sa facem. Dar tot mai bine e acasa, vorba lui Alysh

Alyshuca da, scumpa mea, facem cum vrei tu!
Ne vedem cum sa nu...eu atat astept. Buna treaba cu supa crema de legume. cred ca fac si eu de ciuperci...
Azi m-am intalnit cu Laura, dada LAura din Canada, era in Plaza MAll cu gemenii, la film. Arata bine, se implinise la fata si-i statea bine.
Adriana eu stiu...mi-e greu sa ma incumet, Mirciu si cere des in brate, iar pe civilizatii din mijloacele de transport in comun nu ma bazez! Oricum, ms de invitatie, esti o draguta ca de obicei!
Ylari spor la [xnpat] Cu putina o sa fie si bb2!
Danicristrebuie sa-i spui sefului fara nici un fel de stres, este treaba ta cum iti organizezi viata. Ma bucur ca au mai trecut greturile! Nu ati aflat inca ce e bb din burtica?
Msbb, chinabulina unde-s pozele cu voi??? Cred ca am ratat ceva... MsBB pupici si de la noi!
Andrada am vazut filmuletele cu Tiberiu E un dulce!
Simonix imi pare rau de intalneala ratata, dar mai importanta e sanatatea luI Robertzel, mai ales ca esti in pasa de dragoste acuta!!! Nici eu nu-l lasam singur Sanatate multa!
Socrate ma bucur ca sunteti mai bine. SI Mircea e innebunit sa iasa afara. sta cu pantofii la usa si face pa pana il scot. La iarna va fi crunt.
Cleo sper ca vii relaxata din Bruxellles!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 11 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Seara buna si de la noi
Dani, toate mai avem depresii, important e sa nu le lasi prea mult, ignora-le si vezi-ti de Vladuc si de burtica minunata.
SIs, super ca te-ai vzt cu Laura. As fi vrut si eu s-o vad...
Socrate, sanatate multa...Bb 3 nu inca la mine, dar cred ca e pe aproape...
Adriana, sa stii ca si mie-mi cedeaza nervii de multe ori, imi pare rau ca nu reusesc sa stau mai mult cu ei in loc sa-i las la filme, ca nu reusesc sa le explic mai bine si mai pe intelesul lor cind apar conflicte, ci tip la ei si-mi ies din fire, si lista coninua mult si bine. Totusi ma simt atit de implinita cind ii am pe amindoi sub ochi, cind se joaca linga mine, cind dorm impreuna(ca azi dupamasa, David tinand o mana peste Mati)...
Elenuca, de la noi, scumpa mea. Pup Lizuca!
Bai, eu am mincat enorm in we asta, am si gatit o gramada, dar am si mincat.
Stiti ce urmeaza, nu: de luni regim Drastic!!!!!!!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput