Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fetele,

Lui VLad i-a placut la nebunie la teatru de papusi. Era acolo o harmalaie, mama, mama, dar el a fost f atent si la poveste si se mai uita la reactiile celorlalti copii, ii imita, era cam cel mai mic de acolo....unul singur am mai vazut cam de varsta lui.

Eu am fost f emotionata....practic imi retraiesc copilaria prin Vlad si e pur si simplu sublim! A fost o zi tare frumoasa!

Pupici si noapte buna!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Am evadat! In studentie mergeam in fiecare an la Romanesti la un concert simfonic in pestera...asa dor imi era de o toamna acolo...asa ca azi cand am vazut pe net ca e concert am impachetat pranzul si in 5 min am sarit in masina...A fost superb..chiar daca nu am mai ajuns la timp sa vedem si concertul aniversar din al 25 lea an...Am mancat in aer liber si am admirat niste peisaje

Maine are si Cristi teatru de papusi la gradi! Abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

suntem bec. A fo nemaipomenit. O sa mai mergem cu fifi in vacantze. Nu am apucat sa facem tot ce am fi facut singuri, dar numai pt mirarea din ochii ei si tentatia de a se uita ... de milioane.

Poze aici: http://picasaweb.google.com/csocianu/20092OctBruxelles#

si ca sa va zic cum am pacalit cu picasa. Deci cand am deschis pagina pe Internert Explorer, de upload Picts, scrie sa instalezi nu stiu ce xxpicasaxx.cab. Ei, mai jos, scrie in engleza, ceva de genul: daca nu resuesti apasa aici sau aicilea daca vrei in modul clasic de upload .
Cum modul clasic nu m-a incanta, am instalat cab-ul ala care zic ei, si apoi mi-a mers upload-ul vechi cu drag& drow.

am citit in diagnoala. Nu stiu ce si cui sa zic - doar sanatate la Robertel a lui Lorich si sa dea Dumnezeu sa nu fie nicio problema cu ochisorii piticania lui Ales@sara si sanatate la piticii lui Anisiap.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Cleo, sa va fie de bine vacanta. Ai o frumusete de fetita; sa va traisca! Si am mai vazut si un Robert frumos foc! M-ai facut curioasa: ce shotie a facut Mara? Ai o poza care zice ca a facut o shotie...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Seara buna :)

Gata, am bifat-o pe Cleo Baiatul meu a inteles ca e important sa o vada pe Mara deci nu a mai facut pic de febra , desi in continuare are mucishoiri si mai tuseste etc Asa ca sambata am reusit sa mergem la intalneala. Ce sa zic, Mara e o dragutza, este toata numai zambet, super sociabila, fara frica , l-a facut zob pe Robert. Duminica dimineata a trecut pe la noi - Robert mai trebuie sa invete cum e treaba cu politetea , cu musafirii, mai ales cand e vorba despre o fata asa frumoasa si dulce. Totusi, sa nu ne plangem, a plimbat-o de zor cu masina lui, a lasat-o sa stea in scaunelul lui, i-a dat voie in cort, s-au jucat cu bile, masini, papushi si tot ce era prin casa. Banuiesc ca va inchipuiti cum arata sufrageria la plecare

A fost minunat, mi-as dori sa fac asta in fiecare saptamana cu cate o fata de pe forum Cleo este super de treaba, asta in caz ca nu stiati , mi se pare ca o cunosc de muuult, de altfel cand ne-am intalnit am pupat-o si apoi l-am pupat imediat si pe sotul ei fara sa imi dau seama ca nu prea il vazusem inainte pe Victor (doar in poze). Si ca sa vedeti ce de treaba e Cleo, nici macar nu s-a suparat hihi.

Am fost la un mic shopping, destul de mic pentru ca ambii copii erau nedormiti ... va dati seama Dar tot am reusit sa o trimitem pe Mara acasa cu ceva de la Bruxelles. Apoi am fost la restaurant unde copiii nostri au facut show. Atractia serii a fost un plonjon de-al lui Robert pe scari Eram prin resto, ca deh, trebuia sa "plimb ursul" cu copilul ... ei bine, intr-o secunda domnul a inceput sa alerge fara sa se uite pe jos si, dupa cativa pasi in aer (a fost ca in desene animate - a zburat), a aterizat pe jos, s-a rostogolit pe trepte si la final a incheiat cu un zbang de caldaram Mie mi-a stat inima, si acum il vad rostogolindu-se ... Culmea e ca nu a patzit absolut nimic - nici cucui, nici vanataie, nici NIMIK, e incredibil ... Erau cam 6 trepte. Am tras de el, l-am pipait, l-am apasat, l-am urmarit, l-am cautat - NIK ... IN fine, e prima boroboatza zdravana pe care o patim.

Noah cam asta este, sunt fericita de-a dreptul ca am reusit sa le vad pe fete, data viitoare sper ca vor sta cu noi non stop sa nu mai pierdem vremea cu masini etc etc.

Acum, poze am pus aciulea:

http://picasaweb.google.com/poze.robert/CuMaraDavidSiMaria

In dupa amiaza asta am mai avut o vizita si le-am pus in acelasi album ( e busy busy Robert al meu cu fetele cochetele)

Iar aici aveti doua filmuletze cu Mara plimbata/data jos/lovita de usi de al meu flacau:

http://www.youtube.com/user/simonikx#play/all/uploads-all/2/AHNg_PUbrM4

http://www.youtube.com/user/simonikx#play/all/uploads-all/1/n3OyrUUPQ4U

Enjoy - gata, sunt super obosita, ma duc la nani si mai citesc maine din urma Noapte buna !!!

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

salutare mamici
Cleo, sa va fie de bine iesire, am vazut Mara si Robertix frumosi foc...
Socrate si Iustin se trezeste naopatea si tipa pana vine laptele...solutia? il ia tati in brate pana face mami laptele
Laura, cum esti? vad ca si voi stati cu papucii in mana cand vrea afara
fi-miu musca..tot ce prinde si rauuuuuuuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele

SUperbe poze cu Cleo si Somonix
Copii frumosi si fericiti, mamici vesele si frumoase. Mi-e dor de voi, fetele.
Stefany noi suntem bine tare ma felicit ca Mirciu nu e la cresa...Dimineata e cu mai putine greturi, e ok. Daaaa.Mirciu cu pantofii in mana la usa, asteapta de dimineata de la 7 sa iesim afara
Ah, si la noi e cu urlete pana vine lapticul de dimineata. cu lacrimi se lasa
Alysh cred ca Vladi e primul amator de teatru din odisee! sa-i fie de bine!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 11 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata si pentru cine doreste, cine pofteste.

Micaela, am 13 saptamani, este devreme pentru a vedea sexul, peste 4 saptamani merg la TT, cred ca atunci imi va spune ce este, sau macar va incerca sa vada. Am tot vazut mamici cu sling, cred ca la bb2 imi iau si eu, nu stiu insa de unde, voi vedea atunci, probabil tot de prin Bucuresti sau caut pe net. Este comod ? Asa pare. De la ce varsta o tii pe Daria in sling ?

Socrate, ce bine ca mai avem vesti de la tine. Imi pare rau, nu stiu sa te sfatuiesc, pot doar sa-ti doresc sa-ti dea Dumnezeu puterea sa treci peste perioada aceasta. Nici Vladuc nu doarme prea bine noaptea, se trezeste de 2-3 ori plangand si chestia asta tine de vreo 3 saptamani. Eu o pun pe seama dintilor pentru ca are toate gingia inflamata si nici nu are alte probleme. Cu laptele nu stiu ce sa zic. Bea alte lichide ? Cunosc o mamica (,) care are un baietel de 2 ani. Acest copil bea lapte noaptea din 3 in 3 ore, insa ea s-a resemnat, spune ca asta este metabolismul lui si nu are ce face. Sebastian bea ziua sau si noaptea ?

MsBB, esti minunata asa cum ne-ai obisnuit, saru'mana. Sa ne povestesti cum te-ai distrat la nunta.

Gabitza, arunca si la mine o felie de placinta cu mere. Parca simt mirosul de scortisoara, bun bun.

Alysh, saru’mana. Ma bucur ca i-a placut lui Vlad la teatrul de papusi.

Laurita, inca n-am aflat sexul bebelusului. Tu cum te mai simti ? Ai mai fost la control, la echo ?

Simonacip, incerc, multumesc de incurajari.

Cleo, bine ai revenit, foarte frumoase pozele, iar Mara se face tot mai frumoasa, mi-e asa drag de ea ! Ce frumos s-a jucat cu Robertel !

Simonix, mi-a stat inima cand am citit de cazatura pe scari, bine ca n-a fost cu urmari. Ma bucur ca Robertel si-a revenit. Pozele sunt foarte frumoase, aveti un baietel minunat, sa va traiasca.

Doloress, ori mi-a scapat postarea ta ori n-ai mai intrat demult. Ce faci ? Ai gasit gradi pentru Patrick ? Asteptam vesti de la tine.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Cleo, f. frumos la Bruxelles, frumos ca v-ati vazut si cu Robert and Co.
Simonix, eu nu am recunoscut mamica si copilasi veniti in vizita - tot de pe forum?
Noi "ne laudam" cu doua cazaturi pe scari - la prima a scapat fara vreo julitura lovitura, la a doua cu un cucui mare in frunte.
Depinde de cum se rostogolesc probabil. Bine ca Robert a scapat neatins

Dani, poti tine in Sling un copilas de cateva sapt, nou nascut. Depinde de sling.

Stefany, si daca incerci sa-i dai lapte in loc de altceva?

CUm povestea si Dani ... si eu cunosc o mamica, al carei copil la fel bea de 2-3 lapte, biberon /noapte. Zicea la fel, ca urla si ca e singura metoda sa-l potoleasa. Dim. era zombie.

Eu as incerca sa-i bag treptat-treptat ceai/apa. Cu siguranta la inceput o sa urle si-o sa fie nemultumit, insa ma gandeas ca daca insisti si nu cedezi, o sa se obinuiasca.
Zic si eu ...

MsBb, bine ca s-a rezolvat cu manuta. Ooff, cate se pot intampla.
M-ai facut sa rad cu nenea Picasa si pozele pe care o sa le vedem de Craciun.
Si eu m-am gandit la fel, nu strica totusi niste imagini "calduroase" la iarna

Uite ca nenea Picasa, s-a imblanzit, am reusit si eu in weekend sa downloadeze pozele

VACANTA CRETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am vazut pozele Adrianei din Creta, sunt minunateee! Super imagini ai prins cu fetele, cu marea, tot, mi-au placut foarte mult!

Si acum dimineata am vazut si pozele lui Cleo si Simonix. Cat de dragalasi si dulci sunt piticii impreuna.
Sper ca ati avut un weekend relaxant, ma bucur pentru voi!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput