Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

simona, la laura la scoala trebuie sa dam poze cu cei din familie ca sa aiba copiii ceva sa se uite cand nu se simt in largul lor. da-i o poza cu voi toti plasticata in rucsac

salutari tuturor! toate bune la noi, nicolul creste ametitor, insa e la fel de tofoloaga ca sora-sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Simo si noi ne confruntam cu aceeasi pb in ceea ce priveste gradi...nici nu vrea sa auda! Mi-e groaza luni cand l-om duce...E buna ideea Alrei! Sper sa functioneze!

Si eu mai uit mancarea pe aragaz pana ma da afara mirosul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dim!

Eu uit laptele pe aragaz -- miros ca miros, da sa vezi apoi cat trebuie sa curat aragazul

Simona, si Lara face mofturi acum dupa 2 sapt. de vacanta, ca nu vrea la gradi, ca vrea sa stea acasa cu mine.
Nu mi-a cerut nici o poza cu mine/noi -- cred ca ea se prosteste/rasfata mai mult, ca la gradi ii place.

Azi am incercat din nou Picasa, nu merge si pace - Desiree, eu am cautat la "Help" ai am vazut ca Eroarea asta a aparut la useri din toata lumea. Cica ar fi o chestie legata de Direct X - eu insa nu ma pricep, asa ca astept vremuri mai bune; cica s-ar putea download a cate 5 poze odata, da n-am inteles exact cum.
Culmea e ca intre timp la unii utilizatori s-a rezolvat, uite cum e si cazul Aelitei

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Hai mai ! Nu va luati de mine, NTZ-NTZ-NTZ, are omu' pasarele si voi vreti sa alungati tot stolul? Deja ma simt prost ca am deschis gura. Io ma bucuram ca un copil mic ca am gasit bombonica preferata
Io am avut mult de tras cu celulita, in urma cu cativa ani . La modul ca se vedea prin pantaloni si efectiv ma durea la atingere. Nici nu stiu cum am ajuns atunci asa, a fost o chestie f rapida, m-am trezit in cateva luni ca trebuie sa schimb cateva numere la blugi, ca pielea mi se intinsese la max, drept urmare m-am ales si cu vergeturi. Am fost traumatizata sa ma vad din 2 betze infipte in cum m-am "implinit" si deja radea lumea de mine pe strada (la modul cel mai serios zic asta ma intalneam cu vechi cunostinte care pufneau in ras cand ma vedeau , ma simteam ca un kk).
Am tras ani de zile sa scap de celulita: masaj, sala, electro, cremuri, hidratare, dieta - tot tacamul - atunci aveam si timp, disponibilitate, sprijinul parintilor. Acum un pic daca o scap din mana o vad cum infloreste . Culmea este ca sunt f atenta - miscare fac zic eu, fugarind cupilu , am grija sa nu mananc fast-food, porcarioare, prajeli sau sucuri ( ca prin definitie nu-mi plac, ori dulciuri) dar am perioade cand simt cum creste si infloreste.
Gata, nu ma mai plang, sunt multumita ca am scapat de cele multe kg in plus si de atunci n-am mai avut probleme dar tre' sa stau cu pe celuloasa asta ca imediat ma invaluieste
Na! Ca v-am zis cate ceva din micile mele secrete di duamna

Bun astea fiind zise va invit la o , va spun BUNA DIMINEATA si cred ca revin cu vreo doo vorbe in plus

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

MsBb dragutzo, merci de cafea si de explicatii. EU cred ca a fost si mult imaginatia ta, ca nu duci lipsa!
Lilly, Gabitzule, Mihaser cu mancarea...eu ma consideram bucatareasca buna ca sa zic asa, dar in ultimul timp nimic nu mi-a mai iesit...frate! Nici nu am chef, mi-e greata tot mereu si nu pot sa mananc, abia ii dau lui Mircea sa pape, ma mir ca mananca.. dar ma bucur ca aveti si voi peripetii d-astea la bucatarie ca incepusem sa-mi dezvolt un complex de neajutorare.
Adriana scumpa, merci mult de invitatie, dar mie mi-ar fi foarte greu sa vin cu Mircea sa-l car atata in brate...asa ca zic cu regret pass de data asta.
lorich imi pare rau de faza cu stomatita. acum e mai bine puiul?? multi si sanatate

Edit: Am vazut filmuletele cu Scortzyshoara. E minunata. Al meu nu vrea sa repete si gata! ooof, sper da facem saltul odata si noi. Dar in schimb face ca toate animalutzele cand il intreb cum face x, y, danseaza si vb la tel non stop in pasareasca.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 11 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

So, i am bec cu ceva nominalizari :

In primul rand - Lori, imi pare tare rau sa aud ca ati trecut prin asa ceva ! Uffff, eu chiar speram ca voi sunteti atat de bine acolo ca inca nu va dati plecati. M-am dezumflat toata cand am citit mesajul de la tine. Ce sa zic? Acum stii cum e, suntem oameni si toti supusi greselilor.
Asa este, de multe ori parca tindem sa dam vina ba pe dinti, ba pe alinierea planetelor, ba pe zodie cand sunt copii ceva mai agitati ( de fapt cred ca preferam sa credem asta ) dar de multe ori in spate se ascund diferite chestii:sanatate,atentie...etc.
Eu ma bucur sa te revad dar eram si mai bucuroasa daca reveneati fara probleme. Sanatate multa puiului mic, il dulce pe Robertzel si sper sa scape mititelul de probleme. Imi imaginez ce chin este pe el sa inghita, am inteles ca este f dureros.
Asteptam vesti mai bune !

Special greetings pt junioara noastra ! La cat mai multe mesaje Belleane, drum placut catre maturitate

Iulia - pai la cat ai disparut trebuia sa vii cu mai multe . O frumoasa Mufitza dar cam putine poze .
Distractie placuta in familie zilele astea

Lilly - excelezi in munca ta de recuperator ! Sper sa obtii si filmuletzele, sa dati uitarii incidentului.
Ah, sincer, prima oara n-am recunoscut-o pe Andree dar apoi , dupa mesajul de la Inais, am detectat blondinul si mamica lui . Frumoasa gasca acolo si numeroasa. Va urez de pe acum - cat mai multe intalniri si armonie intre voi si copii.

Simona - multa bafta sa gasesti metoda cea mai potrivita de abordare a problemei cu gradi. Eiii chiar ca asa e , pe masura ce cresc copiii cresc si grijile si problemutzele.
Sanatate multa lui Mati!

vad ca si Laura mentioneaza de filmuletze cu Scortishoara - inseamna ca eu ori am ratat vreo pagina, ori vreun post - ca n-am vazut . Ma apuc de sapaturi.
Da' tot profit de ocazie sa-i dau un Laurei, unul lui Mirci si unul pe burtic

Dani - io insist! Hai ca fac roshu' in gat de atata strigat ! Ma lashi asa, cu oki-n soare si red in za nec?
Cum sunteti? Un cuvant, un rand, o litera - ceva?

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza!
Fetelor, stie cineva sa imi spuna de unde pot cumpara si eu vacutza aia dansatoare a Sarei Scortzisoara? E superba, dementziala.
Nici fi-mea nu face de-astea. Numai ce-i trece ei prin cap, in rest nu imita nimic... sau poate doar cu greu.
Laurita a inceput sa se vada burtica?
Io nici luna asta n-am ramas, azi dimineatza mi-a venit Asta e, incercam in continuare, dar io cu problemele mele incep sa imi pierd optimismul si sa devin... ingrijorata. Cred ca ma duc la doctor sa n-am vreun chist ceva...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ylari, ti-e iti vin uratii, eu deja sunt disperata ca nu mai vin... Si nu, nu sunt insarcinata, poate cu sfantul duh, ca altfel...
Mai este cineva careia nu i-a venit inca CM dupa nastere?? L-am intarcat pe Raducu de vreo luna si ceva deja, si nimic.

Andrei pleaca de acasa la gradi cu jucariile lui, numai ca sa le tina in mana pina ajunge acolo. Le lasa la vestiar in dulap, eventual mai pastreaza vreo masinuca mica prin vreun buzunar. Altfel nu pleaca de acasa la gradinita, cred ca este si asta un fel de suport moral pentru el. De cand o are pe educatoarea asta noua, de care ii place mult de tot, n-a mai facut niciodata galagie ca nu merge la gradinita. E tare draguta fata, si ei sunt primii copii la care este ea educatoare acum si e blanda cu ei, se joaca, se pune la mintea lor, de aia cred ca o iubesc toti asa. A terminat fac. de limbi straine, engleza, si nu a gasit nici un post de suplinitor in invatamant.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, n-am inteles exact, de ce zici ca trebuie sa-l cari pe Mirci in brate? ca doar nu aveai de gand sa veniti pe jos???
Din cate am inteles stati in apropiere de statia lui 330 si 335. Nu trebuie decat sa te sui in unul din ele, oi gasi un loc in masina sau iti da cineva, daca te vede cu copilas mic si apoi sa cobori la statia Charles de Gaulle. Blocul nostru e la vreo 300m de statie.

Gabi, mie mi-a venit cam la 2 luni dupa nastere, in ambele cazuri f rapid, dupa parerea mea. Mi-ar fi placut sa stau mai mult fara CM.

Lori, naspa cu stomatita asta. Bine ca acum e Robert mai bine.
Voi tot progrm. ala il aveti?
Annika a cam renuntat la somnul de dim. - desi ieri si azi ( acum doarme) a dormit si dim si la pranz. Depinde de cat de devreme se scoala dim.
Daca doarme doar la pranz, iesim mai repede afara, cam in jur de ora 16. Poate ne mai vedem la Roata.

MsBB, asa care va sa zica cu celulita. Poti fi slab si sa ai celulita, e stiut.
E bine ca faci ceva contra -- nu ca mine -- sunt tare puturoasa, o las sa infloreasca, da e adevarat ca nu am dureri, asa cum povesteai tu

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare

Vine Cleoooo - pe la 6 dimineata mi-a dat mail ca scoala fifitza si o tuleste la aeroport DAAAAAAR ... ce sa va zic, vremea e efectiv de KKO in Belgia, e super frig, erau 10 grade dimineata ... Sper ca are hainutze groase pt pitica ... si pentru ei. Mai si o fost o vreme superba in septembrie ... of ...

Si... colac peste pupaza, ghiciti cine face febra de cu noapte ... Mda, iar are Robert febra, mica, un 38.5 doar ... dar oricum. L-am trimis asa, cu paracetamolul in fund, dar sa vad cum evolueaza. As fi super trista sa ratez intalniri de Cleo si Mara din cauza de fabra uracioasa ...

Alinooo - ce tot spionezi pe la noi??? :p :p Si in plus vii si cu idei bune Ce faza, eu nu ma gandisem sa ii dau lui Robert poze la cresa hehe - o sa ii dau la anul, din noiembrie, cand trecem la gradinita

MsBB - wow ce aventuri celuloase ! Si pe mine ma enerveaza rau de tot fazele astea - felicitari c ai trecut peste si ca reusesti sa tii totul sub control. Si mor dupa mesajele tale (bine, nu mor de tot , doar asa, ma topesc un pic).

Alina - minunata scortishoara - nu imi vine sa cred ce cresc copiii astia. Este foarte interesant sa vezi cat de diferit evolueaza M&Mii nostri, nascuti in aceeasi perioada si cu skilluri diferite :)

Ylari - daca simti ca e ceva in neregula, du-te mai bine la doctor Mai ales ca asa de mult mai vrei un bebe, deci este mai bine sa tratezi din timp daca e ceva :)

Laurita - mai cum poti sa gatesti cu greatza in gat ? Eu imi amintesc ca am fost leguma din aia ... nu puteam nici sa ma misc, daramite sa gatesc. Hai pupici, o sa treaca faza asta.

A propos de carat copii - pe mine m-a batut vantul cam tare si mi s-a nazarit sa imi iau sling :D si-a luat cineva ?? Si eu il duc pe Robert destul de mult in brate, imi place sa il tin asa mai mult decat imi place cand era mic Am o faza de indragosteala acuta si il cam sufoc pe bietul copil (care de fapt nu se plange). Si mi-ar fi mai usor sa il am asa, spanzurat de mine, cu bratele libere, impingand carutzul, decat as il tin cu o mana. E greutz, dar inca nu foarte greu, am vazut ca se pot duce copii pana pe la 2 ani si mai mult, pe cine tine spatele. As vrea un din ala cu inel (am studiat intens ), am vazut ca se preteaza mai bine la copii mai mari si e mai simplu de pus/folosit Si in cel mai rau caz, il pastrez pt bebe2 - acum imi pare rau ca pe Robert mai mic nu am incercat sa il tin in asa ceva. Deci, daca cineva stie ceva de sub SLIN pleaaaase

Lori - mi s-a rupt inima de Robertelul tau ... of bietul de el :( Nu are rost sa te mai invinovatesti si tu ... de cate ori nu am trecut toate prin chestii din astea, nu am citit bine semnele, am fost neglijente, fara sa vrem ... Nu suntem perfecte Si eu i-am ars fundul lui Robert de prostanaca, i se lua pielea si ii curgea si sange Of ... Hai ca trece - curaj si sanatate multa

Ma duc la munci, astept telefon de la dadaca lui Robert ... presimt ca o sa il iau acasa mai devreme ....

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput