Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 7

belleane spune:
Elenuca: arata super
Iulia: sunt eu varza? ca nu pot sa vad decat o poza cu Mufita.
Ylari: pai vine iarna si trebuie sa punem pe noi ceva rezerve. (ASTA E SCUZA MEA)
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 Buna dimineata! Mai fol. cineva Picasa? de 3 zile incerc sa incarc pozele si nu merge - am inteles ca ar fi o problema generala, apare mereu cod eroare 4. Mie imi placea Picasa, mi se pare mai usor de utilizat decat celalalte site-uri pt. poze - sper sa-si revina Adriana |
Adriana, si eu sper sa-si revina; eu incerc de vreo 2 saptamani si la fel imi spune, dar uite ca Gabitza a reusit... Si mie tare mult imi place Picassa.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Lilly79 spune:
Am verificat aseara dvd-urile primite de la service si...nu au recuperat decat poze , iar filme nu.Le-am spus la telefon si-au zis sa le duc hdd-ul inapoi sa mai incerce o data, dar decat sa-l las lor inca o saptamana am cumparat inca un hdd, am facut o imagine si-am inceput operatiunea acasa.Se pare ca voi reusi sa recuperez majoritatea filmelor si pozelor.Va trebui apoi sa le sortez pe ani, luni, etc pt ca acum is toate la gramada fara nume, fara date.Deci, pe la Craciun sper sa termin operatiunea
Un mini conspect cu Julia pe langa mine
Laura, da sunt multe fete in grupul clujencelor, dar au copii de diferite varste.Eu nu am facut poze ca nu pot sa si fug dupa Julia si sa si fac poze
desiree ce vorbareata ai tu acolo Si Julia spune BaPa la...baloane si la butoane
Apropo de gesturi de afectiune, aseara Julia ma impingea/tragea de cap sa-l pup pe tati si-apoi ne intindea fruntea sa o pupam si pe ea
Ylari eu am avut astazi de mancare supa de gulie si chiftele de pui la cuptor (poate te inspiri pe maine).Eu cica dau sfaturi, dar nu-s buna in bucatarie (am ars mancarea luni si era sa o ard si marti din cauza calculatorului )
MsBB nota 10 Pe Andree27 cu blondul ei cu ochi albastrii ai recunoscut-o?
Incerc sa ma alipesc si eu grupului ca mamicile astea se cunosc de mult, au si copii mai mari.
Alex@Sara imi pare rau ca aveti probleme cu Daria.Multa sanatate.
cleo ma bucur ca am mai aflat vesti despre voi.Distractie frumoasa in Bruxelles.
Trebuie sa ma ocup de Julia ca iar a gasit creioanele si nu vreau sa-mi mai scrie pe pereti
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui gabitzam Desiree, vad ca ati vastigat la cosncursul cu Lenor, dar premiile vad ca se trimti doar in Romania. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
Gabitza,

_

aelita spune:
ADRIANA eu am folosit ieri picasa si mergea.
ALEXUtA asa e,e normal sase inchida incamera ei si sa se joace singura,are nevoie de spatiul ei,ea vorbeste cu jucariile,inventeaza jocuri,iar surioara care nu stie cum se joaca ea acolo,doar o incurca.si ii strica jocul.
si la noi,desi Sofia are doar 2 ani si 8 luni,se joaca singura.cand e vorba de inventat jocuri,de vorbit cu papusile,cu jucariile,de format dialoguri..cu frate-su ce sa faca in cazul asta?
si cand are chef de el,stie ca doar asa se poate juca cu el :se tavalesc,se apuca de maini,se urca unulpe altul,rad si chiuie,se alearga..adica el doar la astea e bun,ca altfel ii strica tot
DANAH-
prostu', printre campuri de flori |

ALINA vaaaaaaaaaaaai cate vorbeste !!!!! cate stie !!!!!!! nu pot sa creeeeeeeeed

bestiala !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ai mei se uita acum la video cu Sara ,si ma pun sa le dau iar si iar..
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

YLARI spune:
Belleane, pai io cred ca imi ajung ptr vreo 3 ierni depozitele de grasime.............
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

gabitzam spune:
citat din mesajul lui Lilly79 Eu cica dau sfaturi, dar nu-s buna in bucatarie (am ars mancarea luni si era sa o ard si marti din cauza calculatorului ![]() |
Vaaai...credeam ca doar eu sunt asa

Alaturi de SEBI

elenuca spune:
ce mai face cuscra draga? Nu ne-am mai vazut in parc, de cand cu viruseii astia pacatosi, uof...
Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

simonacip spune:
citat din mesajul lui elenuca ce mai face cuscra draga? Nu ne-am mai vazut in parc, de cand cu viruseii astia pacatosi, uof... Elenuca mami de ![]() |

In rest va pup fetelor.
Cleo, drum bun si succes cu jobul si cu gradi!!!!!!Cresa sau gradi? Particulara sau de stat?
Lorich, nasoala rau stomatita asta. Face bine si o lingurita de bicarbonat de sodiu in 200 gr apa, badijonata gurita cu solutia asta. SI sa nu-i dai citrice, acide, etc

MsBB...celulita???? Te bat!!
Alina_anto, m-ai terminat cu scorti...
ALysh...si mie imi place tare Kiabi!ABia astept sa vad ce si cum
Pup fetele ca nu mai am timp...
Simona, mami de baieti

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Victoria_mami spune:
Simona, de ce nu-i dai o poza cu voi?
_